- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Kızlar bir sorum varVaryemez ve M maviduvar1 kredi alabilirim arabamı degiştirmek için. Faizsiz 3 sene taksitli . Ödemesi öyle çok değil. Benim araba 2001 model . Bu krediyle 2006 -2008 model araçlar alabilirim. @mavi_patikli ne dersiniz kızlar ? Dunya1981 3 3gunlukdunya çekeyim mi krediyi ? @pinarzengin34 benden eski araba ve yeni araba alım - satım masrafı olarak en fazla 400 € çıkacak
merhaba mutlu huzurlu pazarlar hanımlar
listeye katılanlar şimdilik bu şekilde
listeye kumbarada biriktirdiklerimizi ve ya kumbara parasıyla aldıklarımızı mı bildireceğizVaryemez
Eki Görüntüle 1898573
Canım burada her ailenin bir assistance sociale'i var (sosyal yardımcı) . Hayatınla ilgili en ufak bir sorun olunca ona gidip anlatıp çare arayabiliyorsun (konu ne olursa olsun) . Geçen hafta gidip dedim ki kredi almak istiyorum arabamı değiştirmek için .Canım arabanın yaşı da km si de bayağı varmış kredinin de özellikle faizsiz olması güzel bu durumda değerlendirmek mantıklı görünüyor.
Peki aklıma takıldı kredi nasıl faizsiz oluyor ya da sebebi nedir acaba?
Merhaba hanımlar
Bugün maaşlar yattı çok şükür bereketli olsun.Ben 3011 tl aldım
3 3gunlukdunya canım hayırlı olsun evin
Kızlar bir sorum varVaryemez ve M maviduvar1 kredi alabilirim arabamı degiştirmek için. Faizsiz 3 sene taksitli . Ödemesi öyle çok değil. Benim araba 2001 model . Bu krediyle 2006 -2008 model araçlar alabilirim. @mavi_patikli ne dersiniz kızlar ? Dunya1981 3 3gunlukdunya çekeyim mi krediyi ? @pinarzengin34 benden eski araba ve yeni araba alım - satım masrafı olarak en fazla 400 € çıkacak
Teşekkür ederim. Hepimizin inşallah...Bereketli olsun
Teşekkür ederim
Sendikan varsa sendika aidatıdır.Ağıstos eylül ayında maaş aynıydı , bu ay 50-60 fazla yatmış
Aynı olması gerekmiyor muydu ?
Sendikan varsa sendika aidatıdır.
Benim artış sendika sebebiyleOna baktım o değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?