BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aracın arıza yapmaya başlamışsa bence değiştir. Bir Zaman geliyor sanayiden çıkamıyor insan. Yaşı da bayağı olmuş. Km si de bayağı var. Bu km de elden çıkarmak mantıklı olabilir. Kredi de faizsizmiş. Bence iyi fırsat eglencelizambak ben Araba konusunda hassasım. Aman ayağımı yerden kessin düşüncesinde değilim. Sağlam olmalı, arızalı olmamalı. Can'ımızı emanet ediyoruz sonuçta.

Canım arabanın yaşı da km si de bayağı varmış kredinin de özellikle faizsiz olması güzel bu durumda değerlendirmek mantıklı görünüyor.
Peki aklıma takıldı kredi nasıl faizsiz oluyor ya da sebebi nedir acaba?

Canım burada her ailenin bir assistance sociale'i var (sosyal yardımcı) . Hayatınla ilgili en ufak bir sorun olunca ona gidip anlatıp çare arayabiliyorsun (konu ne olursa olsun) . Geçen hafta gidip dedim ki kredi almak istiyorum arabamı değiştirmek için .
Hemen devletin başka bi kurumunu aradı , çalışmadığımı ama gelirimin krediyi ödeyebilecek durumda oldugunu söyledi ( kredi zaten az )

Beni uzun süredir bildigini ve ödemeyi yapacagıma kefil olduğunu söyledi.
Direk o kuruma gittim.
Dosya doldurdum.
Onlarda bankaya gönderdi. Kabul olmuş .
Direk bankaya gitsem krediyi vermezlerdi
Calışmadığım için faiz yok
Bi tek 3 sene sonunda 40 € istiyorlar o kadar

Hem faizsiz hem de Araç en az 5 yıl gençleşeceği için olabilir
Ben olsam değiştirirdim
Bir yandan da para biriktirip daha sonra da sıfır alırdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…