BİRİKİMCİ HATUNLAR

bugün dışarı çıkmadım doğal olarak harcama da yapmadım. allah hayır etsin içimde bi sıkıntı var ..

Yarin için etli patates püresi yapıyorum
En az 6 senedir yemedim. Nerden estiyse canım çok istedi. Patates 3 - 4 ayda 1 kilo ancak alırız yanına turşu , ayran yeter

Selam kızlar uğrayamadım bir süredir umarım herkes iyidir.
Şu ara çook masrafım var çünkü ev tuttuk eşya aldım ve hala bir sürü eksiğim var asıl maliyet kaynağı da o görünmeyen ufak tefek şeyler zaten

avizeleri internetten aldım tüm evi 150 tlye hallettim burda avizeciden alsam min. 500 tl ile çıkardım kesin. İnşallah sorun çıkmaz ya görmeden alınca tedirgin de oldum.

Halı ve perde almam lazım f/p oranı iyi bir halıyı nasıl nereden alabilirim öneriniz varsa açığım. İki tane 4 m2 halı bir mutfak halısı alacağım.

hayirli olsun
yavasca eksikleri tamamla. acele etmeden
istanbulda misin?
avrupa yakasi 4. leventte metro girisine yakin magaza vardi . oradan annemlere aldigim halilar gayet iyiydi f / p olarak.
yanlis hatirlamiyorsam 4 katli bir magazaydi. galiba confident 'ti ismi

Merhaba arkadaşlar
ben ara sıra birikimle ilgili konulara bakıyordum bir ara bırakmıştım gerçi
malumunuz devir tasarruf devri
az önce internet bankacılığından kredi kartı ve elektrik faturasını ödedim
iki aydır kredi kartına fazla yüklenmişim onu farkettim
bir de yatırım amaçlı arada dolar alıyordum uzun zamandır almıyorum şimdi baktım dolar fırlamış ama altın fiyatlarında düşüş var
altın uzun vadede kazançlı bir yatırım aracı bence, zaten gram altın düşünüyorum onun alış-satış farkı çok olmuyor
size danışmak istediğim şey, altın fiyatları daha düşer mi fikriniz var mı? Yani şimdi alsam mı yoksa az daha beklesem mi bilemedim bu konularda benden daha takipçi arkadaşlar vardır diye sorayım istedim, ne dersiniz?

Teşekkür ederim :) ufak tefek şeyleri yavaş yavaş alacağım artık, bulaşık makinesi bile almadım ilk etapta olmasa da olur diyerek.
İstanbulda değilim, halılar internette baya ucuz ama cesaret edemedim artık burada bi yerlerden alacağım sanırım.

MissAmor canım bende bu konuda bilgi almak isterim. ben de bu ay itibariyle yüklü birikimlere girişecem Allahın izniyle. ama hem altın hem döviz şuan çok yüksek geldi. Altın düşüşte demişsin kaçtı ki kaç oldu? maaşım elden verildiği için bankamatikten almıyorum bu sebeble bankadan altın döviz alamıyorum direkt kuyumcudan almayı düşünüyorum.. beni de bu konuda aydınlatırsa arkadaşlar çok sevineceğim..

ben de bir kere bankadan dolar aldım tc istiyor falan, kuyumcudan ya da döviz bürosundan almak daha mantıklı yani dolar için diyorum
altın da 127 falandı 124lerde ben en son bir ay kadar önce bu seviyedeydi diye biliyorum

zelalke ben az önce son üç aylık altın fiyatlarına baktım 21 Temmuz'da 131e kadar çıkmış bu ayın başında 127den işlem görmüş ve hatta çok büyük düşüş diye bir makale yayınlanmış onu okudum yani şu an 3 ayın en düşük seviyelerinde bir ara 122ye de düşmüş

MissAmor canım peki bu fiyatlar 22 ayar altın mı gram altın fiyatı mı?? herhalde altın çeşitlerinde artış azalış paralel olur. ben direkt kuyumcudan alacağım için soruyorum. Bilezik alacak büyük paralarla kumbaradan çıkanı da çeyrek almayı planlıyorum. inşallah hesaplarım tutar ay sonunda..

benim baktığım gram altın fiyatı, 22 ayar bilezik kısmını seçtim 113 lira yazdı
benim de kumbaram var ama toplasam 50 lira çıkmaz sanırım
genelde haftada bir kez kıyafet ceplerinde ve çantada olan bozuklukları atıyorum ama hep 1 liranın altında, 5-10 kuruş

MissAmor evet 22 ayar bilezik gram 113,56 diyor. çeyrek de 203,59 tl. sanırım yavaş da düşme var. benim aylık kumbaramda çeyrek parası çıkmasa da onu çeyreğe tamamlayıp kumbara parasıyla sadece çeyrek almak istiyorum.. Eşim de her ay kumbara mı açacaksın diyo, bırak bi kaç ay doldur kumbaranı öyle al ne alacaksan dedi en son

Öyle birkaç ay birikince daha iyi oluyor. Elinde bir nevi haklı. En azından sana diyoki her ay ne uğraşıyorsun biraz bekle toptan al diyo

Avizeler uygun olmuş
Fotoğraflarını atar mısınız
Hangi Siteden aldınız

merhaba iyi akşamlar hanımlar zulabankta şimdilik 65 tl var bakalım ay sonuna kadar ne kadar daha atabileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…