ne yemek yapcaksın farmasigidip kurutmadan çıkan çamaşırları katlayayım
sonra da akşam yemeğimi hazırlamaya koyulayım
Cnm dengeyi bozmka istemem yaHosbuldum tesekkurler ,sukur ki benim elim pek tutumludur yoksa bana kalsaydik hicbisi yapamazdik
Kolay gelsin
Canim bak dugununuz de varmis sen ugra yinede topige motivasyon olur senin icinde cok veremesende artilara gecmezsin en azindan
yakın oturmadığıma çok hayıflandığım insanlardan birisin farmasim.ahh ahh.
Galiba siyah alcam cutemomcum tek secenek gibi duruyosiyah gömlek diyorum bende
bugünkü menümne yemek yapcaksın farmasi
Oo farmasi ellerine saglik bended hamsi kizartma var misir unlu ne diorlardi unuttum :)bugünkü menüm
köfte
patates kızartması
nohutlu pilav
vişne kompostosu
salata
yoğurt
ekru yada siyah.şalda altın rengi kullanabilirsin.arkadaşım bu şekil kombinlemişti çokta şık durmuştuGaliba siyah alcam cutemomcum tek secenek gibi duruyo
woowww.....ben napsamkibugünkü menüm
köfte
patates kızartması
nohutlu pilav
vişne kompostosu
salata
yoğurt
vay vay vayy.burdada hamis var....Hamsi isteyen olursa burayada gelebilirsiniz :)
ekru yada siyah.şalda altın rengi kullanabilirsin.arkadaşım bu şekil kombinlemişti çokta şık durmuştu
şimdilerde tesettürlüler bordo kıyafetlerde genelde şalı altın rengi kullanıyorEkru cok acik renk degl alabilirim aslinda
altin renk sal komik kacmazmi etekle k.bkma kafamda canlandiramadim bi an
Tesekurler cnm kombnlerkeb muhakkk denicemşimdilerde tesettürlüler bordo kıyafetlerde genelde şalı altın rengi kullanıyor
arkadaşım güzel giyinir çok beğenmiştim ben.netten altın rengi diye şallara bak istersenTesekurler cnm kombnlerkeb muhakkk denicem
Tesekurler cnm kombnlerkeb muhakkk denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?