güzel bence
öğrenecez biriktirmeyi : ) hoşgeldinSelamunaleykum
Birikimci hatunlar
Guzel bir topik ben pek birimkimci bi hatun olamasam da belki sizler sayesin de birikim yapmayi ogrenirim izlemediyim bayanlar
gayet güzel bence
allah rahmet eylesin canım.sevenlerine sabır versin.Merhaba kızlar
Öğlen okuluna gittim oğlumun. Öğretmenle konuştum. Ilacı kullanmayı bir süre daha dedi. Şu anda çok sıkıntı yok dedi. Sonra pazara gittim. Pazarda 31 tl harcadım.
Arkasından D&R a gidip kitap aldım. 13 tl. Sonra kozmetik marketten şampuan tonik orkid vs. 70 tl.
Psikolog için çarşıya doğru giderken elim aradı. Amcası Vefat etmiş. Ikindiye kaldıracaklarmış. 2 saatlik yol. Ben gitmedim gece dönmeyiz dedi eşim. Köyde nerede kalayım. Yarın oğlumla gideceğiz artık.
Kizlar son dakika gelismesi aktariyorum
paralar suyunu cekti aklimiza su ve dogalgaz faturasi geldi aklimiza toplam 25tl ama gecmis odem tarihi ne kadr faiz isler bilemicem 30tl oyle verdm artan olursa kola ve ekmek alck aksam icin
bende pazar gnu arkadaslarla bulusucm
yol ve harclik 17tl aldim kumbarada 5tl kaldi
pazarsan 2kilo hamsi 14tl 4tl 2kg domates aldk of id hayat cok pahali
Oooo delimideli nasilsin 90+ ya ugramiyorsun hic kusturdukmu seni ?
Yok cnm siz kusturmesiniz tabiki olurmu oyle sey ben kendi kiloma kustum motivsyn sifir bu aralarOooo delimideli nasilsin 90+ ya ugramiyorsun hic kusturdukmu seni ?
Bu arada etegin guzelmis resmi gordugum gibi benim de aklima siyah gomlek bordo sal geldi
Iyi gunlerinde kullan canim
mutlaka ben ınanırımCute çok güzel. Allah razı olsun paylaşımın için.
Bende her güne bir esma belirledim. Sabah adedince okuyorum. Daha sonra aklım estikçe. Ve inanırmısınız hayatım değişti
ben maasımı dolar alıyorum sanırım onumuzdekı aydan ıtıbaren kenarda sadece atıyorum 200 tl gıbı bır takam turk lırası bırakacagım gerısını dolar olarak tutucam hem kolay yoldan paraya ulasmamıda engellerBen mesela öyle çok biriktiremiyorum. Bir çeyrek,100 dolarım oldu şimdilik. Bundan sonraki planım her ay 100 er lirayı tl olarak biriktirmek ve kalanlada dönüşümlü olarak altın ve dolar yapmak. Tabi öyle büyük meblağlar olmaz ama karınca kararınca işte
bende dun dolar alsammı almasammı dıye dusundum ama en ıyısı ay basını bekleyıp dovız maasımın yatmasını beklemekdün doları 2.2568 tl de gördüm almadım dün paramın tamamıyla alsam şimdi 2.28 küsurdan satıp 298 tl kar elde etmek varmış
nasip değilmiş
Cok guzel fikir cnm ama kilom zatn fazla kotu durmasin die cekincem baska hangi renk olur?delicim,ben olsam krem ya da ekru tonlarında bir gömlek ve siyah şal alırdım.
hepsi koyu renk boğabilir,eteğini yanında götür,gömlekle deneyip al.
kolay gelsin canım.benim yemeğim hazır.dün pırasa yaptım z.yağlı.gidip kurutmadan çıkan çamaşırları katlayayım
sonra da akşam yemeğimi hazırlamaya koyulayım
valla delicim seni beynimde zayıf,çıtıpıtı,fırtına gibi bir kız gibi canlandırmıştım.Cok guzel fikir cnm ama kilom zatn fazla kotu durmasin die cekincem baska hangi renk olur?
offfffffff offfffffffff pirinçli havuçlu pırasa bir de üzerine limon bayılırımkolay gelsin canım.benim yemeğim hazır.dün pırasa yaptım z.yağlı.
pazara gidip taze sebze alınca kahvaltı istedi benimkiler,yemeğe dokunulmadı.
çorba yaparım yanına yeter..
yakın oturmadığıma çok hayıflandığım insanlardan birisin farmasim.ahh ahh.offfffffff offfffffffff pirinçli havuçlu pırasa bir de üzerine limon bayılırım
bende gordum morelımde bozuldu acıkcası amacutemomcum güya merkez bankasının yıl sonu dolar hedefi 2.17 ama bilmiyorum ortalık bu kadar karışıkken nasıl olur ?
Hosbuldum tesekkurler ,sukur ki benim elim pek tutumludur yoksa bana kalsaydik hicbisi yapamazdiköğrenecez biriktirmeyi : ) hoşgeldin
Kolay gelsingidip kurutmadan çıkan çamaşırları katlayayım
sonra da akşam yemeğimi hazırlamaya koyulayım
Canim bak dugununuz de varmis sen ugra yinede topige motivasyon olur senin icinde cok veremesende artilara gecmezsin en azindanYok cnm siz kusturmesiniz tabiki olurmu oyle sey ben kendi kiloma kustum motivsyn sifir bu aralar
Ahh nerde banucum keske oyle olsaydimvalla delicim seni beynimde zayıf,çıtıpıtı,fırtına gibi bir kız gibi canlandırmıştım.
ben de çok siyah giyerim ve çok severim,ama artık bıktığımdan olsa gerek[dolabı açıyorum yarısı siyah]gözüm hep renklerde.
hele sen gençsin daha,cıvıl cıvıl giyin bence.kilondan kime ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?