BİRİKİMCİ HATUNLAR

allah rahmet eylesin canım.sevenlerine sabır versin.

hayat çok pahalı, evet delişim..
o sebepten sen de şu sigarayı bıraksan diyorum.
hem cana hem cebe zarar.

Tesekkurler kizlar
nikahta ceketli etek takim alcm
Kinada ceket almiccam o yuzden
sagolun fikirler icin

gidip kurutmadan çıkan çamaşırları katlayayım
sonra da akşam yemeğimi hazırlamaya koyulayım

Oooo delimideli nasilsin 90+ ya ugramiyorsun hic kusturdukmu seni ?
Bu arada etegin guzelmis resmi gordugum gibi benim de aklima siyah gomlek bordo sal geldi
Iyi gunlerinde kullan canim
Yok cnm siz kusturmesiniz tabiki olurmu oyle sey ben kendi kiloma kustum motivsyn sifir bu aralar

Cute çok güzel. Allah razı olsun paylaşımın için.
Bende her güne bir esma belirledim. Sabah adedince okuyorum. Daha sonra aklım estikçe. Ve inanırmısınız hayatım değişti
mutlaka ben ınanırım
ben ılk defa esmaları okumaya ogluma hamıleyken baslamıstım
bır tarıkattan odev almıstım 1000 tesbıhle yatıyor 1000 tesbıhle kalkıyordum
suandaad ınsanlarla gereksız ıletısımımı engellıyor bence yanı bence kımsee yararı olmayan bır konusmadan cebımde yada masa altında zıkırmatıkle cektıgım ıcın konusmalara dahıl olmuyorum her turlu rahatım yanı

ben maasımı dolar alıyorum sanırım onumuzdekı aydan ıtıbaren kenarda sadece atıyorum 200 tl gıbı bır takam turk lırası bırakacagım gerısını dolar olarak tutucam hem kolay yoldan paraya ulasmamıda engeller
hemde dolardakı anı artıslardan sebeblenebılırım dıye dusunuyorum.

dün doları 2.2568 tl de gördüm almadım dün paramın tamamıyla alsam şimdi 2.28 küsurdan satıp 298 tl kar elde etmek varmış
nasip değilmiş
bende dun dolar alsammı almasammı dıye dusundum ama en ıyısı ay basını bekleyıp dovız maasımın yatmasını beklemek
turk lırasıyla doları degsı tokus etmek en zararsızı olacak benım acımdan sdıye dusunuyorum
dolar acaba 2.20 altına dusecekmı

cutemomcum güya merkez bankasının yıl sonu dolar hedefi 2.17 ama bilmiyorum ortalık bu kadar karışıkken nasıl olur ?

Cok guzel fikir cnm ama kilom zatn fazla kotu durmasin die cekincem baska hangi renk olur?
valla delicim seni beynimde zayıf,çıtıpıtı,fırtına gibi bir kız gibi canlandırmıştım.
ben de çok siyah giyerim ve çok severim,ama artık bıktığımdan olsa gerek[dolabı açıyorum yarısı siyah]gözüm hep renklerde.
hele sen gençsin daha,cıvıl cıvıl giyin bence.kilondan kime ne.

kolay gelsin canım.benim yemeğim hazır.dün pırasa yaptım z.yağlı.
pazara gidip taze sebze alınca kahvaltı istedi benimkiler,yemeğe dokunulmadı.
çorba yaparım yanına yeter..
offfffffff offfffffffff pirinçli havuçlu pırasa bir de üzerine limon bayılırım

Kizlar etegin ustune gomlwk rengi fikirlerinizi bekliom :) cok kilolu olmasam krem ekru isterdm ackcasi baska secenek varmi

cutemomcum güya merkez bankasının yıl sonu dolar hedefi 2.17 ama bilmiyorum ortalık bu kadar karışıkken nasıl olur ?
bende gordum morelımde bozuldu acıkcası ama
bılemıyorum daha gecen sene bız maaslarımızı 2.35 bozdugumuzu hatırlıyorum gercı 1 yıl boyunca bır daha o sevıyenın yanından gecmedı ama
bılemıyorum.
yanı evde acıl durumlar ıcın 200 tl turk lırası kalıp gerısı dolar olarak dursa bence kotu olmaz dıye dusunuyorum yanı ben en azından bu ay 200 dolar edecek para mıktarını bırıktırırsem(gecen aykının ustune ki az kaldı bırıkır)
maasımdandaa 200 dolar ayırırım 400 dolar eder
400*2,28 = 912 tl
400*2,25 = 900 tl
400*2,20= 880 tl
400*2,17= 868 tl

şuanda tamda bu shesaplar uzerındeyım

DonukPudra bahsettıgın ajanda varya ben onun hıc hakkını veremedım yanı maasım yazdım faturaları yazdım dustum gerıye 461 tl bıraktım o parayı yazmadım ben bılıyorum ama hala markete ne kadar gıttı vs bılmem
neyse bır sonrakı aya ınsalalh

öğrenecez biriktirmeyi : ) hoşgeldin
Hosbuldum tesekkurler ,sukur ki benim elim pek tutumludur yoksa bana kalsaydik hicbisi yapamazdik
gidip kurutmadan çıkan çamaşırları katlayayım
sonra da akşam yemeğimi hazırlamaya koyulayım
Kolay gelsin
Yok cnm siz kusturmesiniz tabiki olurmu oyle sey ben kendi kiloma kustum motivsyn sifir bu aralar
Canim bak dugununuz de varmis sen ugra yinede topige motivasyon olur senin icinde cok veremesende artilara gecmezsin en azindan

Ahh nerde banucum keske oyle olsaydim baska ne renk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…