Acaba sadece doviz ve tlmi yapsak esimin dedigi gibi
zytncm bnmdd kafam karisik bu konuda sanki cok parayla dolasiyormusuz gibi aylik 800tl elmzde olan zaten birkm yapmaya calisipm bi seklde
Ceketle etek nikah icin alcam ayakkabim siyah siyah cantamda varbende bordo etek aldım,krem ceket bordolu eşarpla kombinledim.aykkabı-çanta açık vizondu beğendiler ama bence bordo-ekru-altın sarısı da çok uyumlu olur
bence sırf siyah-bordo yaparsanız çok koyu kaçar.biraz önceki renkte vizon gibi geldi bana ama hiçbiri bordo-ekru uyumunu tutmaz..çantanız siyahsa arkadaşların dediği gibi ekru ceket,altın sarısı şal deneyin derim,çok güzel dururCeketle etek nikah icin alcam ayakkabim siyah siyah cantamda var
bakalm nasl secicem meraktayim
Evet sanirin ekru yatti kafama peki siyah ayakkabi canta siritmazmi belki canta alirim ama ayakkabi alamambence sırf siyah-bordo yaparsanız çok koyu kaçar.biraz önceki renkte vizon gibi geldi bana ama hiçbiri bordo-ekru uyumunu tutmaz..çantanız siyahsa arkadaşların dediği gibi ekru ceket,altın sarısı şal deneyin derim,çok güzel durur
vayv ay farmasi ne güzelmiş menun yaaabugünkü menüm
köfte
patates kızartması
nohutlu pilav
vişne kompostosu
salata
yoğurt
Hamsiyi ayiklatip oyle aliom evde sadece yikiyorum cnmben renk konusunda cok cesur davranamıyorum esasen ama bu renk olabılır gıbı geldı banadelimideli
vayv ay farmasi ne güzelmiş menun yaaa
bızde bu aksam
nohut
pilav
turşu- salata var
benimde yazdan cok vişnem var dolabımda yarına mevye suyu yapayım bari bende
buarada hamsı fılan denmıs ama malesef ben ayıklayamıyorum
ayakkabı ne renk oalcakkıKararim ekru gomlek altin sal alcam ama cantada ucuz bisi aldin diyelim
siyah canta ayakkabi siritir mi? Ayakkabi alamam canta alablrm bi ihtimal ceket giymicm ceket etek nikahta dusunuyorun
bızım buralarda ıste ayıklayan yok canımHamsiyi ayiklatip oyle aliom evde sadece yikiyorum cnm
peki canta ayakkabi o streside atin kafamdan kizlar ekru da karar kildim
Siyah ve gri ayakkabm var ama siyah diye dusunmustumayakkabı ne renk oalcakkı
bencede sıyah ayakkabı gıySiyah ve gri ayakkabm var ama siyah diye dusunmustum
Siyah cantam da var abiye canta hemde evet dolasmicam ama kombndd sk durur salona kadarbencede sıyah ayakkabı gıy
bonende sıyah olacagına gore
cantanın sıyah olmasında bır sakınca yok aslında cantan yokmu sıyah
kınada cantayla dolasmıcan ya sonucta?
yok siyah gayet de güzel olur o kombine.Evet sanirin ekru yatti kafama peki siyah ayakkabi canta siritmazmi belki canta alirim ama ayakkabi alamam
Sagol cnm bende kombnli alcaktim ama o an bisiler olup alamamistimben kombin yapmayı hiç sevmiyorum delikız,ya tam takım alıyorum,ya tek elbise alıp geçiyorum.onları da alırken evdeki ayakkabı çantaya uysun diye dikkat ediyorum.
parça parça kıyafet ayarlamak hem yorucu,hem sonuç hüsran olabiliyor.
gömlek konusunda fikrimi yazmıştım zaten,bu yazım gelecek alışverişlerin için aklında bulunsun babında tatlım.
ence ekru olsa daha hoş olurAltinn renk salin icine siyah bonemi alcam ?cute tam kombini yazsana ona gore alirim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?