- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
Ben de k.kartı kullanıyorum sanal kart yapamadım bir türlü, Vakıfbank'la çalışıyorum onun sanal kartı yok sanırımkredi kartının sanal ve daha güvenli bir aracı sanal kart. ama kredi kartın yoksa sanal kart olmaz zaten. ayrıca bir çok e-ticaret sitesi havale ve eft ile de ödeme kabel ediyor, hatta bazen az da olsa peşine indirim yapılıyor kartla almaktan daha karlı oluyor. eğer herhangi bir banka hesabın varsa internet bankacılığına açtırırsan dakikalar içinde tıpkı kredi kartıyla alışveriş yapıyor gibi bankaya gitmeden havale/eft ile de yani peşin parayla da işlem yapabilirsin.
vakıfın yok ne yazıkki, eşimin de vakıf bank ve dolandırıldı kredi kartından hiç kullanmadığı halde. parayı alana kadar canımız çıktı, şimdi onu mail order'a yani internetten alışverişe kapattırdık. benim maksimum, sanal kartı var, çok da kolay işcepten yapıyorum herşeyi.Ben de k.kartı kullanıyorum sanal kart yapamadım bir türlü, Vakıfbank'la çalışıyorum onun sanal kartı yok sanırım
maşallah canım. siz o zaman eşinizin maaşıyla mı geçiniyorsunuz sadece? merak ettim özel olmazsa eşinin maaşı ne kadar? yani aylık ne kadarla geçinebiliyorsunuz? birikime bu kadar güzel ayırabilmek şahane çünküDün eşimden aldığım 40 tl yi zulabanka attım .
Yanımdaki yaklaşık 40 tl ile pazara gittim onun da 15 tl si ile işimi hallettim .
Ekdersler yapılmış bu ay
1596 tl ekders+2947 maaş toplam 4543 tl yatacak .
282 tl kredi kartı borcu çıkınca geriye kalan 4261 tl yi birikime ayırırım Allah bereket versin .
şu sıra altın daha sabit gibi, heyecan arıyorsanız dolar, riske girmeyeyim diyorsanız altın tavsiye ederim. kesinlikle tl de kalmayın.Günaydın hanımlar
bu ara dolar yükselişte ne zaman param olmaz, dolar düşük olur ama maaşın yattığı dönemler hep yükselişe geçer :/ şimdi ise tavan yaptı dolar, acaba altın mı alsam ? TL'de kalsın istemiyorum yatırım amaçlı bir şeye bağlamak istiyorum ne önerirsiniz?
Nasıl dolandırıldı? ya da hangi siteden? çünkü ben de kredi kartı ile internet alışverişi yapıyorum, genelde güvenlik şifresi gelir telefonuma o şekilde onaylanırım ödemeyivakıfın yok ne yazıkki, eşimin de vakıf bank ve dolandırıldı kredi kartından hiç kullanmadığı halde. parayı alana kadar canımız çıktı, şimdi onu mail order'a yani internetten alışverişe kapattırdık. benim maksimum, sanal kartı var, çok da kolay işcepten yapıyorum herşeyi.
yok yok heyecan aramıyorum :) yani piyasaları arada takip ediyorum da altın daha güvenli geldi, evet o da arttı ama dolar gibi fırlamadı yani. Geçen yıl bu zamanlar düşüşteymiş ben de Kasım sonunu bekliyordum ama dolarla birlikte o da beklenmedik şekilde arttı maalesefşu sıra altın daha sabit gibi, heyecan arıyorsanız dolar, riske girmeyeyim diyorsanız altın tavsiye ederim. kesinlikle tl de kalmayın.
Merhaba canımmaşallah canım. siz o zaman eşinizin maaşıyla mı geçiniyorsunuz sadece? merak ettim özel olmazsa eşinin maaşı ne kadar? yani aylık ne kadarla geçinebiliyorsunuz? birikime bu kadar güzel ayırabilmek şahane çünkü
anladim, bir an kötü hissettim esin memursa bizler gibi dedim nasil geciniyor, kendime kizmistim simdi anladim geliri iyi oldugu icin biraz daha sartlar değişiyor demek ki.Merhaba canım
Biz eşimle yatırım ve birikimlerimizi ayrı ayrı yapıyoruz bizim içinde bulunduğumuz ortam bunu gerektiriyor uzun mesele burada olup da bazı ailevi meselelerimi bilen arkadaşlar mevcut .
Eşim ticaret ehli biri benim tahminim ayda ortalama en az 6000 -7000 tl kazanıyor .
Evin bütün giderleri eşime ait.
altin kolay kolay dolar kadar değişiklik göstermez canim. dolandirilma isi biraz uzun, simdi isteyim aksam anlatayim uzun uzun neler cektikNasıl dolandırıldı? ya da hangi siteden? çünkü ben de kredi kartı ile internet alışverişi yapıyorum, genelde güvenlik şifresi gelir telefonuma o şekilde onaylanırım ödemeyi
Geçenlerde sadece tozluda sorun yaşadım ilk siparişimdi ama iki ürün stokta yoktu, taksitlendirme ise devam ediyordu ikinci taksidi de ödedim telefonla aradım iadeler aylar sonrasını buluyormuş o yüzden + bakiye olarak üyelik hesabına eklediler, başka sipariş verince düşülmek üzere
yok yok heyecan aramıyorum :) yani piyasaları arada takip ediyorum da altın daha güvenli geldi, evet o da arttı ama dolar gibi fırlamadı yani. Geçen yıl bu zamanlar düşüşteymiş ben de Kasım sonunu bekliyordum ama dolarla birlikte o da beklenmedik şekilde arttı maalesef
tamam olur müsait olduğunda yazarsınaltin kolay kolay dolar kadar değişiklik göstermez canim. dolandirilma isi biraz uzun, simdi isteyim aksam anlatayim uzun uzun neler cektik
Sağolasın canımözrengin hep istikrarlısın, pazara çıktığımda hep aklıma sen geliyorsun ve bende artık evde ihtiyaç yoksa almıyorum. Beni motive ediyorsun.
Dün eşimden aldığım 40 tl yi zulabanka attım .
Yanımdaki yaklaşık 40 tl ile pazara gittim onun da 15 tl si ile işimi hallettim .
Ekdersler yapılmış bu ay
1596 tl ekders+2947 maaş toplam 4543 tl yatacak .
282 tl kredi kartı borcu çıkınca geriye kalan 4261 tl yi birikime ayırırım Allah bereket versin .
TL döviz altın değişiyorBirikimi tl olatak mı tutuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?