BİRİKİMCİ HATUNLAR

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Birkaç gündür giremedim. Bir halsizlik yorgunluk var üzerimde.
Haftasonu pazara çıkamadık,cumartesi müteahhit bir arkadaşla yeni eve gittik tüm günümüzü aldı projeye kafa yormak. Pazar günü de eşim inşaat işiyle uğraşan başka bir tanıdıkla gitti bakmaya. Yarın ölçü falan için tekrar gidecekler sanırım. Velhasıl bizim Haftasonu pek bir işe yaramadı bu hafta. Regl olduğumdan sanırım halsizliğim nemrutluğum da üzerimdeydi

Özrengin hayırlı olsun, çok iyi yapmışsınız toprak insana çok iyi geliyor gerçekten.

Bu arada bir taraftan ünvan sınavına çalışıyorum bir taraftan yeterlilik sınavı yaklaşıyor, stesten bayılacak gibi oluyorum bu sıra tırnak kalmadı kemirmekten
Çok gönülden istediğim birşey var onun için de birkaç ihtimal var şu an, dualarınızda bana da yer verir misiniz kızlar
Bu çok istediğim şey olursa ihtiyacı olan 7 ailenin ihtiyaçlarını karşılayacağım gücüm yettiği kadar.

Neyse markete de çıkmadık bu hafta, pek market eksiğimiz yoktu, eşim hafta sonu 30lu yumurta ve ekmek aldı. Dün yoğurt kavanozunu kırıp tüm yoğurdu heba ettiğim için bugün yoğurt aldı mecbur
Bir de pazar günü canı çok istemiş, pide yaptırdı (20tl)
Geçen hafta arkadaşın annesinden şampuan siparişi vermiştim ona 52 tl verdim (Ersağ 1 lt şampuan)
Aaa Haftasonu peynirim de geldi, 8kg 100 tl de ona verdim.
Şimdiden 6-6,5 kg kaldı, eşe dosta da verdim tadımlık.

günaydın arkadaşlar.. internetten deterjan alışverişi yapan var mı. gittigidiyor ve ya hepsiburada da deterjanları sipariş versem mi.. çok uygun fiyatları.. ama alan var mı acaba sağlam gelir mi ?? bilgisi olan var mı ?

Ben geçen ay gittigidiyordan ariel aldım ikili. Toplam 16 kg. Karton koliye koyup kargoya vermişler. Herhangi bi sorun yoktu..

gittigidiyora bulasmani tavsiye etmem, hepsiburada da genelde pahali oluyor. ben n11den aliyorum ama n11deki en uygun fiyati araştırıyorum, en uygunlari siralayip guvenilir saticidan alıyorum. orada saticilarin puanlari var %95ustunde puani olanlara güvenebilirsiniz. ha bide ne olur ne olmaz diye sanal kart kullaniyorum, onu da tavsiye ederim

hepsiburadadan alabilirsin cnm paketlemesi iyi güzel geliyor

Kredi kartım yok
Netten alışveriş yapmıyorum ama bazen gerekiyor
Ben de tanıdık birine aldırıp elden parasını veriyorum
Sanal kart nasıl oluyor ?

Ah çok etkilendim. Çünkü benzer bir durum yaşıyoruz.
Kısa bir zaman önce işten çıkarıldım, eşim hakedişine rağmen zam alamadı, kiramıza zam geldi, kredi kartı borcumuz ve vergi borcumuz var.
Bunlar icin ve dogum-bebek masrafları icin kredi cektik.
Gelirimiz yarı yarıya düştü.
Dogum sonrası bebegime bakacak kimsem yok şu an.
Bazen çok karamsarlıga kapılıyorum.
Ama Allah büyük. Bir hikmet var bunda da, şu an göremesekte.
Biz para idaresini bilen bir aileydik. Daha dikkatli olup bir süre yalnızca ihtiyaç yönelik yaşayıp eksiye borca düşmemek.
Rabbim kendinden başkasına muhtaç etmesin.
Sizlere de cok kolaylık diliyorum.
Allah yardimcimiz olsun. Hepimizin.
Başka dertler vermesin, bin şükür.

Kredi kartım yok
Netten alışveriş yapmıyorum ama bazen gerekiyor
Ben de tanıdık birine aldırıp elden parasını veriyorum
Sanal kart nasıl oluyor ?
kredi kartının sanal ve daha güvenli bir aracı sanal kart. ama kredi kartın yoksa sanal kart olmaz zaten. ayrıca bir çok e-ticaret sitesi havale ve eft ile de ödeme kabel ediyor, hatta bazen az da olsa peşine indirim yapılıyor kartla almaktan daha karlı oluyor. eğer herhangi bir banka hesabın varsa internet bankacılığına açtırırsan dakikalar içinde tıpkı kredi kartıyla alışveriş yapıyor gibi bankaya gitmeden havale/eft ile de yani peşin parayla da işlem yapabilirsin.

Hepsi burada com dan sıvı deterjan almıştım sorun yaşamadım

Pazara gittim

5 tl lik muz
Karnabahar 2 tl
Pırasa 1.5 tl
Turp 0.50 kr
Domates 3 tl
Havuç 1 tl
Marul 1 tl
Brokoli 1 tl

Toplam 15 tl harcadım.

Evde ıspanak elma mandalina portakal kivi limon soğan mir lahana maydanoz vs vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…