Hayırlı bereketli olsun inşallah, bu bir işaret olmalı o Zamanbugün maaşıma zam yapıldığını öğrendim.. 250 tl eklendi sizce nasıl?? 2750 tl oldu. Allah bereket versin
Hayırlı olsun senin adına çok sevindimbugün maaşıma zam yapıldığını öğrendim.. 250 tl eklendi sizce nasıl?? 2750 tl oldu. Allah bereket versin
merhaba, ekmeğin tarifini alabilirmiyim,bende yapmak istiyorumEkmek yapıcam
Dondurucuya koymak için börek, poğaça , kek yapıcam .
Evimi temizledim.
Çıkar yürüyüş yaparım 1 saat.
Para harcamak istemiyorum bugün
Ben geçen ay gittigidiyordan ariel aldım ikili. Toplam 16 kg. Karton koliye koyup kargoya vermişler. Herhangi bi sorun yoktu..günaydın arkadaşlar.. internetten deterjan alışverişi yapan var mı. gittigidiyor ve ya hepsiburada da deterjanları sipariş versem mi.. çok uygun fiyatları.. ama alan var mı acaba sağlam gelir mi ?? bilgisi olan var mı ?
gittigidiyora bulasmani tavsiye etmem, hepsiburada da genelde pahali oluyor. ben n11den aliyorum ama n11deki en uygun fiyati araştırıyorum, en uygunlari siralayip guvenilir saticidan alıyorum. orada saticilarin puanlari var %95ustunde puani olanlara güvenebilirsiniz. ha bide ne olur ne olmaz diye sanal kart kullaniyorum, onu da tavsiye ederimgünaydın arkadaşlar.. internetten deterjan alışverişi yapan var mı. gittigidiyor ve ya hepsiburada da deterjanları sipariş versem mi.. çok uygun fiyatları.. ama alan var mı acaba sağlam gelir mi ?? bilgisi olan var mı ?
hepsiburadadan alabilirsin cnm paketlemesi iyi güzel geliyorgünaydın arkadaşlar.. internetten deterjan alışverişi yapan var mı. gittigidiyor ve ya hepsiburada da deterjanları sipariş versem mi.. çok uygun fiyatları.. ama alan var mı acaba sağlam gelir mi ?? bilgisi olan var mı ?
tarifle yapmiyorummerhaba, ekmeğin tarifini alabilirmiyim,bende yapmak istiyorum
gittigidiyora bulasmani tavsiye etmem, hepsiburada da genelde pahali oluyor. ben n11den aliyorum ama n11deki en uygun fiyati araştırıyorum, en uygunlari siralayip guvenilir saticidan alıyorum. orada saticilarin puanlari var %95ustunde puani olanlara güvenebilirsiniz. ha bide ne olur ne olmaz diye sanal kart kullaniyorum, onu da tavsiye ederim
Ah çok etkilendim. Çünkü benzer bir durum yaşıyoruz.Merhaba,
Buraya ara ara yazıyorum biliyorsunuz. Yaklaşık 10 gün önce eşim apar topar işten çıkarıldı. Şirketi küçülmeye gidiyordu son aylarda ara ara eleman çıkışı oluyordu zaten. Ama eşim kritik bir pozisyondaydı ve en azından yılbaşına kadar çıkmaz diye düşünüyorduk. Şok olduk. Şimdi eski şirketinde yaptığı işi bir arkadaşıyla beraber ortak olarak bağımsız yapıyorlar. Ticarete atıldı yani. Bebeğimizin doğmasına kısmetse 3,5 ay civarı bir şey var. Beşik, araba gibi büyük ihtiyaçları kaldı. Tazminatını henüz alamadı. Bir de 2 aylık maaşı var içeride. Onları alabilseydik en azından hastane parası vs ayırır kenara koyardık. Allah yardımcımız olsun, ne diyeyim.
Bu sebeple bu başlıkta daha sık yazmak istiyorum kabul ederseniz. Önerileriniz yolumu aydınlatıyor çoğu zaman.
kredi kartının sanal ve daha güvenli bir aracı sanal kart. ama kredi kartın yoksa sanal kart olmaz zaten. ayrıca bir çok e-ticaret sitesi havale ve eft ile de ödeme kabel ediyor, hatta bazen az da olsa peşine indirim yapılıyor kartla almaktan daha karlı oluyor. eğer herhangi bir banka hesabın varsa internet bankacılığına açtırırsan dakikalar içinde tıpkı kredi kartıyla alışveriş yapıyor gibi bankaya gitmeden havale/eft ile de yani peşin parayla da işlem yapabilirsin.Kredi kartım yok
Netten alışveriş yapmıyorum ama bazen gerekiyor
Ben de tanıdık birine aldırıp elden parasını veriyorum
Sanal kart nasıl oluyor ?
Hepsi burada com dan sıvı deterjan almıştım sorun yaşamadımgünaydın arkadaşlar.. internetten deterjan alışverişi yapan var mı. gittigidiyor ve ya hepsiburada da deterjanları sipariş versem mi.. çok uygun fiyatları.. ama alan var mı acaba sağlam gelir mi ?? bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?