BİRİKİMCİ HATUNLAR

Papatya elindeki 1500 tl parayı ceşitlendirsen . 100 sterlin , 100 $ , 100 yen , gibi ?
Teşekkür ederim canım. Bu da farklı bi alternatif olabilir.
Yarın kurlara bi bakayım. Nasıl çeşitlendirme yapabilirim
Varyemez hayırlı olsun inşallah

Varyemez arsanız hayırlı olsun
seviyorsan toprakla uğraşmak güzel bizim kapımızın önünde küçük bir yer var
soğan maydanoz roka ekiyoruz o 3 metrelik yer ile uğraşmak bile bazen iyi geliyor

günaydın hayırlı haftalar
dün pazara 40 tl harcadık.,
kumbaraya 50 tl attık..

kv'dem oğluma d.günü hediyesi diye çeyrek verdi.(1 senedir oğluma bir oyuncak -corap almış insan değil şaşırdım. Meğer görümcenin oğluna da yapmış da ayırmayayım demiş )
onu oğlumun diğer altınlarının yanına ayırdım.

Özrengin'cim caım yeni fark ettim ya, hayırlı olsun arsan. Güzel bir yatırıma dönüşür umarım.

@dengesizbayan ben de aklı başına sonradan gelenlerdenim.
yeme içme gezme tozma giyim kuşam savurdum paraları. 2 sene önce dur dedim ne oluyor.
bizim önceliğimiz hep gezmek oldu. yani 5 yıldızlı otellerde şezlongta yatmak değil demek istediğim. yurtdışında ve ülkemizde değişik yerler görmek.
dolayısıyla dışarıda yeme olayını azalttık. kılık kıyafet işini de azalttım. zaten eşim çok almazdı. ben fazlaca alırdım.
bu topiklere takılınca inan çok şey öğreniyor insan.

İnanın bende öyleydim cebimde yirmi lira mı kaldı ya dışarda bişey içer yada ufak tefek kendime bişey alırdım ama al al nereye kadar artık dolaplar almıyor evdekileri arkadaşlarıma bakıyorum ben elbise alırken onlar dolar altın alıyorlar sonradan dedim neden ben böyle olamıyorum. Bugün de burayı keşfettim artık bende bişeyler biriktirmek istiyorum

hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…