- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Teşekkür ederim canım. Bu da farklı bi alternatif olabilir.Papatya elindeki 1500 tl parayı ceşitlendirsen . 100 sterlin , 100 $ , 100 yen , gibi ?
Sterlin çok hızlı değişkenlik gösteriyorVaryemez özen sterlin alıp satıyorsun. Bu aralar artma azalma durumu nedir. Dolar ve Euro gibi mi?
O zaman pek bana göre değil o. Ben çok takip edemiyorum çünkü. Teşekkür ederimSterlin çok hızlı değişkenlik gösteriyor
Gün içi al-sat yapanlar için biraz da adrenalin sevenler için güzel ama şu ara oldukça yüksek
Hayırlı olsun arsanız.Merhaba hanımlar günaydınlar
İnanın bende öyleydim cebimde yirmi lira mı kaldı ya dışarda bişey içer yada ufak tefek kendime bişey alırdım ama al al nereye kadar artık dolaplar almıyor evdekileri arkadaşlarıma bakıyorum ben elbise alırken onlar dolar altın alıyorlar sonradan dedim neden ben böyle olamıyorum. Bugün de burayı keşfettim artık bende bişeyler biriktirmek istiyorum@dengesizbayan ben de aklı başına sonradan gelenlerdenim.
yeme içme gezme tozma giyim kuşam savurdum paraları. 2 sene önce dur dedim ne oluyor.
bizim önceliğimiz hep gezmek oldu. yani 5 yıldızlı otellerde şezlongta yatmak değil demek istediğim. yurtdışında ve ülkemizde değişik yerler görmek.
dolayısıyla dışarıda yeme olayını azalttık. kılık kıyafet işini de azalttım. zaten eşim çok almazdı. ben fazlaca alırdım.
bu topiklere takılınca inan çok şey öğreniyor insan.
gayet iyi bence canım.bugün maaşıma zam yapıldığını öğrendim.. 250 tl eklendi sizce nasıl?? 2750 tl oldu. Allah bereket versin
hayırlı olsun canımBugün okula kursa gittim geldim
Anneme gittim.
Ne zamandır eşime ufak da olsa oyalanacak bir bahçemiz olsa iyi olacak diyordum eşim geçen hafta bir arsa almış tam benlik oturduğumuz eve yürüyerek 3-4 dk Allah nasip ederse bu yıl oraya birşeyler ekip dikmek , yetiştirdiğimiz sebzeyi dalından koparıp yemek ve tanıdıklarımla paylaşmak istiyorum .
Bugün eşim çiftlikteki beslediğimiz küçükbaşı kestirtip getirmiştir
onu pvc ile kapatıp kiler haline getirdiğimiz balkona koydum yarına kadar biraz donsun rahat parçalara ayırabileyim diye.
Şimdi ceviz ayıklayacağım biraz.Daha sonra iyi oluyor tatlıya kekin içine koymaya ayrıca kahvaltıda ve de kuru üzümle yemek için .
Hayırlı olsunben işi bırakıp bırakmama arası bocalarken iş yerim sanki beni kendine daha çok bağlamak için zam yaptı herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?