BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bende bu akşam kalan yemeğimi ısıttım
Yanına vda dolapta kalan biber ve domatesle kavurmayi karıştırıp yedik
Dolapta ki yiyecekleri israf etmeyince inanılmaz mutlu oluyorum
Pazar alışverişini yaparken de fazla almadan yetecek miktarı alıyorum
Eskiden olsa canım ne çekse alır sonra da yapamayınca çöpe atardım

Düğün borcuna aylık ne ödüyorsanız maaş yatınca onu direk kenara koysanız

DD
Günaydın M maviduvar1 güle güle kullan
Almayacağım demiştin dayanamadın yine
Ayyy sorma
Ama bunlar zaten Eylül'den beri listemde vardı. Netten filan bakınıyordum hep.
Amaaaa artık birşey almam. Dolaplardan taşıyor artık kıyafetlerim. Onları giyemediğim zaman mutsuz oluyorum sanki

dün eve gidip bi hesap yapabildim çok şükür. 2500 ödeme yazmıştım dün buraya. üstüne elektrik su en fazla 100 tl ekledim 2600 net ödemeler. mutfak masrafı haftalık artık ne alınırsa zaten eşimde ben de savurganlık yapmıyoruz. yetecek kadar alıyoruz. çok şükür zorlu günler geride aldı. 2400 tl kalan para bunun 1500 ünü birikime 900 tlsini mutfak ve eşimin öğle yemekleri olacak şekilde idare edecez inşallah.

M maviduvar1 yatırım fonu tam olarak ne oluyor. ben pek anlamam banka terimlerinden ve işlerinden. mümkünse biraz bilgi verebilir misin??
Ben şubeeen hesap açtırıp internetten yapacağım işlemleri. Çok az da olsa artıyor fonlar. Ben çok para kazanayım derdinde değilim. Param gözümün önünde olmasın yeter.
Aldıklarınızı güle güle kullanın canım
Çok teşekkür ederim canım

eglencelizambak maşallah güzelim sana
Ç güzel birikim yapmışsın
Geliriniz d yüksek olmalı
Gelir yüksek olup,bilinçli harcama ve birikim yapanlara benden alkış
Ben maaşımın yüzde 50 sini birikime ayırabiliyorum
Aslında kk sıfırlamak üzereyim
Kredi var 500
Kendimce bişeyler yapıyorum
Varyemez i de sürekli Takipteyim o da güzel birikim yapıyor

Gelirim çok yüksek degil ama fuzuli harcama yapmamaya çok özen gosteriyorum.
Param oldukça ihtiyaç sahibi bi akrabama ufakta olsa para gönderiyorum. Param hep bereketli . Inanıyorum buna
Teşekkür ederim :)

Merhaba kızlar

Uzun zamandır birikim yapamıyorum ve uğrayamıyorum da Umarım herkes iyidir geçmiş konuları okuyamadım

Kitap fuarına gittim 250 liradan fazla kitaplara verdim. Battaniye örmeye başladım yünlerim 100 lira civarında tuttu.. bu ay kredi kartıma 910 lira ytırdım.. Yaptırdığımız evin doğalgazı için 9 taksit 7000 lira çektirmiştik.. 8 taksitim kaldı...

Evi bitirmek için 10000 lira civarında bir tutara ihtiyacımız var. sanırım onu da birinden alacağız çünkü kredi çekemiyoruz. Daha önce kredi çektiğimiz için...

Bakalım inşallah yeterli olur.. buluruz..

Bu arada kumbaramızdan 500 lira çıktı onu da ev için harcadık..

Öpüyorum kızlar hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…