Hoşgeldin canımMerhaba kızlar
Uzun zamandır birikim yapamıyorum ve uğrayamıyorum daUmarım herkes iyidir geçmiş konuları okuyamadım
Kitap fuarına gittim 250 liradan fazla kitaplara verdim. Battaniye örmeye başladım yünlerim 100 lira civarında tuttu.. bu ay kredi kartıma 910 lira ytırdım.. Yaptırdığımız evin doğalgazı için 9 taksit 7000 lira çektirmiştik.. 8 taksitim kaldı...
Evi bitirmek için 10000 lira civarında bir tutara ihtiyacımız var. sanırım onu da birinden alacağız çünkü kredi çekemiyoruz. Daha önce kredi çektiğimiz için...
Bakalım inşallah yeterli olur.. buluruz..
Bu arada kumbaramızdan 500 lira çıktı onu da ev için harcadık..
Öpüyorum kızlar hepinizi..
Merhaba kızlar
Uzun zamandır birikim yapamıyorum ve uğrayamıyorum daUmarım herkes iyidir geçmiş konuları okuyamadım
Kitap fuarına gittim 250 liradan fazla kitaplara verdim. Battaniye örmeye başladım yünlerim 100 lira civarında tuttu.. bu ay kredi kartıma 910 lira ytırdım.. Yaptırdığımız evin doğalgazı için 9 taksit 7000 lira çektirmiştik.. 8 taksitim kaldı...
Evi bitirmek için 10000 lira civarında bir tutara ihtiyacımız var. sanırım onu da birinden alacağız çünkü kredi çekemiyoruz. Daha önce kredi çektiğimiz için...
Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar
Aylık 700€ hedef sene sonuna kadardıMutlu pazarlar
Kızlar birşey soracağım yıllık birikiminiz toplamda ne kadar oluyor?
Aylık olarak da hedef ve yapabildiğiniz birikim ne kadar merak ettim
Kumbaraya devam mı ?Merhaba birikimci hatunlar.
Çokgüzel idare etmişsin, bence ödediğin büyük meblağlar bana göre birer birikim.Merhaba kızlar
Aylık 700€ hedef sene sonuna kadardı
Sonrasında degişebilir.
Bu sene 3 tatil planım var, onların parası hariç yaza elimde 5600 € olacak en az .(tatilin 2'si yurtdışı)
Temmuz sonu itibariyle sıfırlarım parayı . Yapılacakları yaparım (3 ayrı şey yapıcam bu parayla)
Umarım karışık yazmadım
Senin sene sonu hedefin nedir?
2 senedir yapıyorumYok canım hiç karışık değil
Bu yaptığın yıllık planı ilk bu yıl mı yaptın yoksa Önceki yıllarda mı başladın canım?
Ben ilk yıllık birikim planımı mart 2016 da başladım ilk 6 aylık hedefim 2.250 tl idi, ikinci 6 aylık hedefim 6000 idi
Ilk altı aylık hedefimi tutturdum
Ikinci 6aylık Hedefin son3 ayı kaldı
Bu arada ilk yıllık hedefim bu plan benim. 2tane de kredilerim var
Mart 2017-subat 2018 hedefimi daha yüksek tutacağım 16000 kadar
2 senedir yapıyorum
Her ay yazarım giderlerimi
Dolayisla senelik hedefim için ne kadar kalabilecegini önceden kestirebiliyorum.
Mutlu pazarlar
Kızlar birşey soracağım yıllık birikiminiz toplamda ne kadar oluyor?
Aylık olarak da hedef ve yapabildiğiniz birikim ne kadar merak ettim
Çok güzel maşallah bereketli olsun birikimlerinBen 10 aylıkları bir birikim planı yapıyorum
2 ayı kurban ve zekat olarak ayırıyorum .
Geçen yıl aylık birikim hedefim 2000 tl idi
Bu yıl 3000 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?