BİRİKİMCİ HATUNLAR

Hoşgeldin canım
Allah kolaylık versin

Rüya hoşgeldin, ben de geçen gün aklımdan geçirmiştim seni. Bebiş Nasıl büyümüşsünüzdür artık

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar

Aminnn Mutlu pazarlar

@Papatya güle güle kullanın aldıklarınızı benim de sivilde giymeye bir iki sweatshirt iş yeri için de bir iki bluz ve beyaz bir gömlek almam lazım ama biraz erteleyeceğim

Kızlar günaydın
Dün eşim geldikten sonra diğer eve geçip bahçeyi suladık biraz evi havalandırdık.
Dönüşte Migros'a uğradık diş macunlarında 1 alana 1 bedava vardı. Migros makarna da 85 kr a düşmüştü 5-6 pk de ondan aldık. Birkaç birşey daha almış eşim 100 tl ödemiş. Aslında gereksiz almış bir sürü şeyi. Ben Bebek kucağımda uyuduğundan arabadan inmemiştim.
Neyse başka harcama yapmadık. Bugün de çıkmayı düşünmüyoruz dışarı. Daha doğrusu eşim birazdan ustayla diğer eve geçecek. Oradan da sınava gidecek zaten, görevli yine.
Ben de bugün büyüğün ödevlerini yaptırırım, yemekleri yaparım, börek yapayım diyordum onu yaparım. Bir de çocukları yıkarım..

Mutlu pazarlar
Kızlar birşey soracağım yıllık birikiminiz toplamda ne kadar oluyor?
Aylık olarak da hedef ve yapabildiğiniz birikim ne kadar merak ettim
Aylık 700€ hedef sene sonuna kadardı
Sonrasında degişebilir.
Bu sene 3 tatil planım var, onların parası hariç yaza elimde 5600 € olacak en az .(tatilin 2'si yurtdışı)
Temmuz sonu itibariyle sıfırlarım parayı . Yapılacakları yaparım (3 ayrı şey yapıcam bu parayla)
Umarım karışık yazmadım
Senin sene sonu hedefin nedir?

Çokgüzel idare etmişsin, bence ödediğin büyük meblağlar bana göre birer birikim.

Yok canım hiç karışık değil
Bu yaptığın yıllık planı ilk bu yıl mı yaptın yoksa Önceki yıllarda mı başladın canım?
Ben ilk yıllık birikim planımı mart 2016 da başladım ilk 6 aylık hedefim 2.250 tl idi, ikinci 6 aylık hedefim 6000 idi
Ilk altı aylık hedefimi tutturdum
Ikinci 6aylık Hedefin son3 ayı kaldı
Bu arada ilk yıllık hedefim bu plan benim. 2tane de kredilerim var
Mart 2017-subat 2018 hedefimi daha yüksek tutacağım 16000 kadar

2 senedir yapıyorum
Her ay yazarım giderlerimi
Dolayisla senelik hedefim için ne kadar kalabilecegini önceden kestirebiliyorum.

2 senedir yapıyorum
Her ay yazarım giderlerimi
Dolayisla senelik hedefim için ne kadar kalabilecegini önceden kestirebiliyorum.

Ben henüz acemi sayılırım
İlk bütçeyi hazırlamak çok karışık olmuştu zamanla ne kadar gelir var gider ortalama ne kadar olur tahmin edebiliyorum.
Kk mı da sıfırladım Son bir taksit kaldı o da eşimin alışverişi o ödüyor.

Ne çok soru varmış kafamda kızlar
Altın hesabı için hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Açmak için alt limit nedir, nisanda gün sırası bende
Bende evde altın saklayamam diye altın hesabı düşünmeye başladım
2000 tl gelecek
Altın hesabı önerir misiniz?
Benim akbankta vadeli hesabım var bu arada

Mutlu pazarlar
Kızlar birşey soracağım yıllık birikiminiz toplamda ne kadar oluyor?
Aylık olarak da hedef ve yapabildiğiniz birikim ne kadar merak ettim

Ben 10 aylıkları bir birikim planı yapıyorum
2 ayı kurban ve zekat olarak ayırıyorum .

Geçen yıl aylık birikim hedefim 2000 tl idi
Bu yıl 3000 tl.

Dün annemin komşusu bahçeye dikmem için sarımsak getirmiş .
Bugün bahçeye gittim sarımsakları diktim
Komşumla köye gittik köyde triplex ev yaptırıyor bahçesinde çay içtik
Dönüşte babamın mezarına gittik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…