BİRİKİMCİ HATUNLAR

zelalke Arkadaşım hayırlı olsun eviniz. En az sizin kadar sevindim. Huzurlu mutlu sağlıklı günlerde sevdiklerinle beraber iyi günlerde oturun. Borçlarınızı allah ödeme kolaylığı versin.

zelalke Arkadaşım hayırlı olsun eviniz. En az sizin kadar sevindim. Huzurlu mutlu sağlıklı günlerde sevdiklerinle beraber iyi günlerde oturun. Borçlarınızı allah ödeme kolaylığı versin.
çok teşekkürler canım güzel dileklerin için..
zelalke hayırlı olsun canım.Senin sevincini ta içimde his ettim.Allah ömür boyu mutlu etsin.
canımm yaa Allah razı olsun..
zelalke eviniz hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde oturun
teşekkürler tatlım.. Allah olmayan herkese daha güzellerini nasip etsin..

Bu aralar altın ve döviz bayağı durgun.
Bundan sonra artar mı azalır mı. Bir fikriniz var mı canlar
Merhaba canım
Ben tl de ve de 128 tl ortalamalı bir miktar altında bekliyorum.
İşin uzmanları altını düşüşte 125 ve altını yükselişte 135 140 civarını öngörüyor.

Ben buna göre yükselirse altınları satarım
Düşerse tl ile altın alır ortalamayı düşürürüm.

Planım bu. Hayırlısı

Degil 140 135e ciksin elimde ne kadar varsa satarim 20 ocaktan sonra yine yükselir bence trump gelecek ya

Ben de gelen haftalarda 127 den altın almıştım. Zarar etmek istemiyorum tabi ki
Kaça çıkarsa satacaksın canım
Teşekkür ederim fikirlerin için

Ben de gelen haftalarda 127 den altın almıştım. Zarar etmek istemiyorum tabi ki
Kaça çıkarsa satacaksın canım
Teşekkür ederim fikirlerin için
Ben alırken kademeli alıyorum da satarken hepsini satıyorum aslında satıştan elde edilen karı yükseltmek için de kademeli satmak lazım ama neyse.
Satış noktalarım 130 135 140 aralığı inşaallah acele etmem

oraya kadar yükselir mi acaba.
benim çok altınım yok. hele seninkilerin yanında devede kulak ama az da olsa zarar etmek istemiyorum.
teşekkürler

Ozrengin nasil yapiyorsun anlatir misin ben biraz cahilim bu konuda

Ozrengin nasil yapiyorsun anlatir misin ben biraz cahilim bu konuda
Piyasayı takip etmeye çalışıyorum
Aşağı yukarı alış ve satış hedefi belirliyorum ona göre düştükçe kademeli alım yükseldikçe kademeli satış yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…