inşallah iş kazançlı bi iş kurar en kısa zamanda ev alırsınız..eşim iş kurmayı istiyor.
o nedenle bekliyoruz birazda ev almayarak
selam hanımlar.. ayy çok şükür bi ev bulduk ve almaya karar verdik. ev tam istediğim gibi 3+1 gayet kullanışlı sıfır daire. yani daha doğrusu 5 ay sonra bitiyor. dolaplar ve parkeler kalmış. site içi ve çok uyguna geldi bize. 118 bin :) burda ev fiyatları son bir yıldır baya düştü ve krediler de uygunken almaya karar verdik. kendi aracımızı da ev sahibiyle takas ettik 40 bin e. 60 bin kredi çekecez. kalan 18 bini de babamlardan 7 bin dolar borc istedim ordan tamamlayacaz. biraz para kalacak ona da benim 13 bin kadar bileziğim ve tam altınımı ekleyip ufak bir arac almayı planlıyoruz. ve 60 bin krediyi de 10 yıla yaymayı düşünüyoruz aylık 820 tl kadar bi ödeme. sonuçta eşimle özel sektördeyiz belli olmaz dünya hali çıkarsak işten kira öder gibi devam ederiz diye düşündük. kısa zamanda babama da borcunu verebilir sonra da Allah kısmet ederse bi kaç yıla daha iyi bi araçla değiştirebiliriz aracımızı diye düşündük..
çok teşekkürler canım güzel dileklerin için..zelalke Arkadaşım hayırlı olsun eviniz. En az sizin kadar sevindim. Huzurlu mutlu sağlıklı günlerde sevdiklerinle beraber iyi günlerde oturun. Borçlarınızı allah ödeme kolaylığı versin.
canımm yaa Allah razı olsun..zelalke hayırlı olsun canım.Senin sevincini ta içimde his ettim.Allah ömür boyu mutlu etsin.
teşekkürler tatlım.. Allah olmayan herkese daha güzellerini nasip etsin..zelalke eviniz hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde oturun
Merhaba canımBu aralar altın ve döviz bayağı durgun.
Bundan sonra artar mı azalır mı. Bir fikriniz var mı canlar
Degil 140 135e ciksin elimde ne kadar varsa satarim 20 ocaktan sonra yine yükselir bence trump gelecek yaMerhaba canım
Ben tl de ve de 128 tl ortalamalı bir miktar altında bekliyorum.
İşin uzmanları altını düşüşte 125 ve altını yükselişte 135 140 civarını öngörüyor.
Ben buna göre yükselirse altınları satarım
Düşerse tl ile altın alır ortalamayı düşürürüm.
Planım bu. Hayırlısı
teşekkürler canım..zelalke eviniz hayirli uğurlu olsun rabbim huzurla oturmayi nasip etsin insallah.
Ben de gelen haftalarda 127 den altın almıştım. Zarar etmek istemiyorum tabi kiMerhaba canım
Ben tl de ve de 128 tl ortalamalı bir miktar altında bekliyorum.
İşin uzmanları altını düşüşte 125 ve altını yükselişte 135 140 civarını öngörüyor.
Ben buna göre yükselirse altınları satarım
Düşerse tl ile altın alır ortalamayı düşürürüm.
Planım bu. Hayırlısı
Ben alırken kademeli alıyorum da satarken hepsini satıyorum aslında satıştan elde edilen karı yükseltmek için de kademeli satmak lazım ama neyse.Ben de gelen haftalarda 127 den altın almıştım. Zarar etmek istemiyorum tabi ki
Kaça çıkarsa satacaksın canım
Teşekkür ederim fikirlerin için
oraya kadar yükselir mi acaba.Ben alırken kademeli alıyorum da satarken hepsini satıyorum aslında satıştan elde edilen karı yükseltmek için de kademeli satmak lazım ama neyse.
Satış noktalarım 130 135 140 aralığı inşaallah acele etmem
Ozrengin nasil yapiyorsun anlatir misin ben biraz cahilim bu konudaBen alırken kademeli alıyorum da satarken hepsini satıyorum aslında satıştan elde edilen karı yükseltmek için de kademeli satmak lazım ama neyse.
Satış noktalarım 130 135 140 aralığı inşaallah acele etmem
Piyasayı takip etmeye çalışıyorumOzrengin nasil yapiyorsun anlatir misin ben biraz cahilim bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?