Canım hoşgeldinKızlar iyi günler hepinize
Giremedim ne zamandır müthiş yoğundum.. Bilgisayarıma virüs girdi.. Her dosyaya exe uzantılı garip garip dosyalar atmış. İşletim sistemim göçmek üzere.. masaüstü , belgeler ve herhangi bir sistem uzantısına kesinlikle ulaşılamıyor.. Bilgisayar sadece açılıyor.. Ama hiç bir şeyi açamıyorsunuz.. Resimlerimi onenote ofis programında açmaya çalışıyor.. Hesap makinesi bile çalışmıyor siz düşünün artık ne derecede.. Dokunsanız hata veriyor o derece uyuz bir virüsmüşAntivirüs programlarınızı kontrol edin kızlar gerçekten bilgisayarı kitledi ve 3 gün uykusuz kaldım Kızımın doğumdan itibaren tüm fotoğrafları , Rahmetli babamın fotoğrafları , bizim evlilik , nişan , söz , balayı vs tüm videolarımız fotoğraflarımız hepsi gidecek diye aklım çıktı Allahtan bilgisayar bölümü mezunuyum da zorla da olsa bir açık buldum , internete girdim ve ordan günlerce gece gündüz tüm resimlerimizi yandex depoya yükledim çok şükür uykusuzluğuma değdi Ama aklım başıma geldi önceki gün gittim harci harddisk aldım 200 lira ödedim ama umrumda bile değil parası resimlerim kurtuldu yaa
Bu arada sadece resimlerle uğraşmadım tabi.. Mutfak berbat durumdaydı.. Bulaşık makinası hortumu delinmiş su akıttı.. 4 gün makinayı kullanamadık. Tesissatçı kardan dolayı gelmedi. Lavaboda da yıkayamadım bulaşıkları gider borusundan su akıtmaya başladı.. Mutfağım felaket haldeydi..Yemek falan yapamadım hiç Oda yetmezmiş gibi evde sürekli bişeyler kayboluyor her tarafı alt üst ediyorum sürekli Dün de kesme bıçağım kayboldu hayır olsun inşallah Eşim çöpe atmışsındır diyor umarım bir yerlerden çıkar... Yoksa çıldıracağım az kaldı
Bayağı kar var burda hissedilen soğuk -12 yazıyor hava durumunda çok şükür ki evimiz sıcacık... Tadilata verdiğimiz para gözüme çok geliyordu şimdiyse iyi ki vermişiz diyorum geçen ay gece gündüz 42 nin altına hiç inmememe rağmen 199 lira fatura geldi.
Yanii diyeceğim bu ay birikim falan yokay ne kadar uzun yazdım özlemişim sizi kızlar..
Öpüyorum hepinizi
benim de var ve satmayı düşünmüyorum.Selam kızlar 22 ayar bileziğin gramı 128 TL olmuş. . İçinde 117 -106-105 liradan aldığım 183 gr bilezigim var satmalı miyim eşim satalım diye çok ısrar ediyo kararsız kaldım
Selam kızlar 22 ayar bileziğin gramı 128 TL olmuş. . İçinde 117 -106-105 liradan aldığım 183 gr bilezigim var satmalı miyim eşim satalım diye çok ısrar ediyo kararsız kaldım
Ev falan almayı düşünmüyorsanız şu an satma, daha sonrA almak istersen bu fiyata alamazsın. Ama evde de riskli yani, sen bilirsin. Güvenliği olan bir lojmanda mı oturuyorsun, polis askeriye gibi. Saklama sorun oluyor diye korkun varsa satSelam kızlar 22 ayar bileziğin gramı 128 TL olmuş. . İçinde 117 -106-105 liradan aldığım 183 gr bilezigim var satmalı miyim eşim satalım diye çok ısrar ediyo kararsız kaldım
Teşekkür ederim
Daha iyileri sizin olsun canım
Amineglencelizambak evin hayırlı olsun allah iyi günlerde sevdiklerinle beraber mutlu mesut oturmanızı nasip etsin.
4.000€ para birikti birikim hesabımda
Bununla emlakçı ucreti ve 2 evin tapu masrafını karsilayacagim. Umarım yeter
Varyemez tapu masrafı galiba evin degerinin binde 4'ü ???? Doğru mu ?
Evet öyle hesaplanıyor ama evin değerini tapuda düşük gösteriyor mütahaittler ki tapu masrafı çok çıkmasın. 400 binlik eve 250 bin eder biçiyor4.000€ para birikti birikim hesabımda
Özrengin sen evini teslim aldın mı? Söylenen tarihte verdiler mi? Kiraya mı verdin. Sizin ilçede kiralar Ne kadar?Bilmiyorum canım
Ama internettw tapu harcı hesaplama diye birşey var oradan hesaplat istersen
Evet canım rayiçin binde 4 ü tapu harcı oluyor.Onun dışında bir de dosya masrafı oluyor.4.000€ para birikti birikim hesabımda
Canım belediye rayiçin altında gösterirsen vergi dairesi ceza keser.Belediye değerinde ya da üstünde gösterirsen sorun olmaz.Evet öyle hesaplanıyor ama evin değerini tapuda düşük gösteriyor mütahaittler ki tapu masrafı çok çıkmasın. 400 binlik eve 250 bin eder biçiyor
Geçenlerde maliye ev sahiplerinin peşine düşmüş, aradaki farkı tahsil ediyormuş diye okudum nette
Ama senin eve daha başlanmamış, tapu işi en son olur bitince, acaba toprak sahiplerine daha değişik bir yöntem mi uygulanıyor. Elindeki para yetmeyebilir. Biraz daha birikim gerekebilir.
Bu arada hayırlı olsun, huzurla otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?