BİRİKİMCİ HATUNLAR

Sanırım Ayda 4 bine yakın ödüyorsunuz
Kredi bitince çok rahatlarsınız
Evet cnm 3900 ödüyoruz 11 ay kaldı ben idare ediyorum evdeki malzemelerle yemek çıkarıyorum .. para kalmadığı için mecbur oda idare ediyor ama bazen çok bunalıyor kapatalım diyor bende az daha sık dişini diyom

Ha gayret bitti bitecek
Eşinizin maaşının yüksek olması iyi ama ..
Bu arada ailesine çekilen krediyle ne yapılmış ?

Allah yardımcınız olsun çok yüklü ödemeymiş krediniz..

Günaydın.
Döviz ve altındaki bu yükseliş beni çok korkutuyor. Her şey ateş pahası oldu. Allah yardımcımız olsun.

6 bine yakın alıyor çok şükür. . Köyde ev yaptırılmış o parayla o evde de abisi oturuyor şimdi

Yanlış anlamayon ama o evde gidip yaşayın deseler yaşar mısınız , öyle düşünüp rahatlatın kendinizi ..
bir o eve bakın bir kendi evinize , eminim sizinki daha güzeldir , buna şükredip boşa üzmeyin kendinizi

Hem krediyi ödedikten sonra hala 2 bin elinizde kalıyor .. Çok kişinin şuan maaşı 2 bin değil ..
Kaldı ki sizin 11 ay sonra elinizde 2 bin değil 6 bin olacak ( zam hariç )

Bunları hamiş halinizle kendinizi üzmeyin diye söylüyorum
Bardağın dolu tarafı

Hem ev babanın üstüneyse o yine size kalacak

Yok cnm yanlış anlamadım. . Benim kızdığım o kadar ödüyoruz abisi de demiyor ki al 10 bin 20 bin al krediyi kapat demiyo onun evine de Ayda 5 bin para giriyo kredisi de yok üstelik. . Geçtim artık verdigimizden .. Bundan sonra ellemesinler de bize

Doğru yani... Kostebekpasta babanın uzerineyse merak etmeyin kardeşler hiç bişey diyemez burada biz oturuyorduk burası bizim diyemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…