BİRİKİMCİ HATUNLAR

Selam kızlar 22 ayar bileziğin gramı 128 TL olmuş. . İçinde 117 -106-105 liradan aldığım 183 gr bilezigim var satmalı miyim eşim satalım diye çok ısrar ediyo kararsız kaldım

Şuan satsanız ne yapacaksınız o para ile ?
Eğer sırf yüksek diye satacaksanız satmayın bence

Polis lojmanlarinda oturuyoruz cnm.. eşimin satmak için
Şuan satsanız ne yapacaksınız o para ile ?
Eğer sırf yüksek diye satacaksanız satmayın bence
Esim krediyi kapatalım diyor .. Şimdi kapatirsak 5 bin TL faiz ödememiş olacağız. . Maaşı komple bize kalacağı için de her ay 3 bin verrirm ben sana bilezik paran çıkar diyor

beklesen o altindan 5000 kar edebilecekmisin ama krediyi odersen edeceksin.heer ay bilezik icin esin verecekmi parayi bilemicem ama 5000 kar iyi bence oyle dusun

beklesen o altindan 5000 kar edebilecekmisin ama krediyi odersen edeceksin.heer ay bilezik icin esin verecekmi parayi bilemicem ama 5000 kar iyi bence oyle dusun
Bileziklerden 4 bin kar etmişiz krediyi kapatirsak da ordan 5 bin faiz ödememiş olacaz bunları düşününce mantıklı. . Her ay bana para vermeye gelince kartı bende zaten .. ama yinede kıyamıyorum sarilarima

Bileziklerden 4 bin kar etmişiz krediyi kapatirsak da ordan 5 bin faiz ödememiş olacaz bunları düşününce mantıklı. . Her ay bana para vermeye gelince kartı bende zaten .. ama yinede kıyamıyorum sarilarima
Ya cidden sarı ne boşver sat gitsin ya ben altın sevmiyorum....

Siz bilirsiniz ama ben olsam verirdim faiz ödememek için ..
Eşinizin maaşıyla mı yapmıştınız bilezikleri ?
Eğer öyleyse hem kredi verip hem de böyle bilezik yapabiliyorsanız kredisiz çok daha fazlasını yaparsınız ..

Sen böyle yazınca, aklıma şu geldi. Kostebekpasta nın eşi, babasına ev almak içiN kredi çekti aslında. Kayınpederine alınan evi ödüyorlar ve geçen gün altınlarımı vermem diye sorun yaşamıştı. Sonuçta yine kayınpederine alınan evin borcu içiN gidecek altınlar

Evhasıl şu erkekler bir şekilde elimizdeki almayı biliyorlar. Ama tatlı dille, ama fırıldaklıkla ya da biz hemen eriyip karşısında ikna oluyor.

Ne olursa olsun, pişman olmayacağın, kar edeceğiniz bir karar vermiş olun. Ben senin tekrar bilezik alabileceğine inanıyorum. Sen parayı tutmasını bilen birisin.

Şimdi okuyunca hatırladım böyle birşeyler ama sanki şöyleydi : yeni ev alınacaktı kayınpederlere , ama sonradan bunların üstüne alınacak diye konuşulmuştu yani bu başka bir şeyin kredisi gibi
Kostebekpasta bizi aydınlat

O ev işi olmadı cnm çok şükür. . Babasına da söyledi artık krediye bulasmicam baba dedi öylece kapandı o mevzu artık ne yaparsak kendimize

Ben olsam altın bozmam
Tam aksine her ay ne kadar
yapabiliyorsam almaya çalışıyorum .
Erkekler bizim elimizdenkini almanın uzmanı.
Vermeyin
40 bin lira borç kaldı bankaya .. kapatalım dedi eşim her ay ben sana 3 bin vereyim sen yine al bileziklerini dedi.. bende 20 binini ben verrim 20 sini babandan iste sonuçta onlara çektiğin krediyi ödüyoruz dedim veee babası para yok demiş hiç şaşırmadım. . Bende vermedim yani kredi ödemeye devam bileziklerimde yine bende ..

Ah şu erkekler yok mu?

Bu Ödediğimiz kredi başka cnm eşim bekarken ailesine kredi çekmiş onu ödüyoruz hala 40 bin kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…