BİRİKİMCİ HATUNLAR

eşim mesaide yarım gün çalışacak. 4 gibi onunla dışarda buluşacağız. çamaşırım yıkanıyor, yemeğimi de pişiriyorum. banyoyu da sabah kalkınca temizledim. dün akşam temizliği de yaptık. birazdan pazara giderim eksikleri alırım. yarım kalan dikişimi tamamlarım. sonra da eşimle buluşurum. gece de ütü yaparım. arada şu an aklıma gelmeyen başka şeyler de yaparım.
benim için bazen haftasonları haftaiçinden daha yorucu oluyor. sizin de öyle oluyor mu?

Günaydın kızlar

Ben de işteyim eşimde işte ama neyseki yarım gün... sutlukawe çok geçmiş olsun akşama erkenden yat uyu düzelirsin inşallah...

Delimideli kış gelmeden kelepçeyi aradan çıkarmak bence de çok daha iyi bir fikir gibi.. Kışın masraf artıyor doğalgazdan dolayı..

karamera benimde eve gidip yemek yapmam lazım hatta öncesinde kısa bir market dün unuttuğum iki şeyi alacağım..bu aralar neden bilmiyorum genel bir yoğunluk var ben de hem iş hem ev bir de yüksek lisansım var onunda ödevleri var.. oyyy oyyy...

Tamda cayımı yudumlarken banada yapacağım işleri hatırlattın cnm:)bugun cok işim var .

valla bazen bana hafta sonu gına geliyor.
hafta içi çamaşırları yıka et.pazar ütüle. eşim de yardım etse de genelde bayanın sorumlulukları daha fazla oluyor evde.
bir pazarım var keyif mi çatayım diyorum.
yarına temizlik yapmak lazım. ütü lazım. pazara gitmek lazım. biraz hava almak istiyorum gezmek.
zaten bir bakmışım akşam olmuş. pazartesi sendromu.
bari ütümü bu akşam yorgun morgun dinlemeden yapayım.

dikiş dikebiliyo musun ? çok güzel bişi ya. kolay gelsin

Seneye bende dikis makinesi ogrencem dikis makineside alcam tabi :) bu sene insl beceririm igne oyasini pazartesi baslioz derse :)

Seneye bende dikis makinesi ogrencem dikis makineside alcam tabi :) bu sene insl beceririm igne oyasini pazartesi baslioz derse :)
ben çok istedim bu sene ama 9-4 saatleri arası. haftasonu da yoktu uymadı. dikiş , yemek veya pastayı çok isterdim. kısmet diilmiş.
inşallah sen öğrenirsin. hem güzel kazanırsın delimideli. komşuların az buz işlerini bile yapsan dikişten harçlık olur. iğne oyasını da satarsan miss. komuşumuz oyayla dantelle 2 çocuğunu okuttu. şimdi keyfini sürüyor :)

ah canım biz biteriz de iş bitmez canım

limoncum ben evlenene kadar yemek yapmayı bilmezdim. denemelerim de hep hüsrandı. ama evlenince yapa yapa öğrendim. şimdi ayıptır söylemesi çok güzel yemek yaparım, iki annem bile benden tarif ister sorar bana:)
yani canım iş başa düşünce paşa paşa yemek yapıyor insan:)
ama pasta işi farklı. bi akrabam pasta malzemelerii alıp evde kendi yapıyor çok da güzel oluyor:)

yok canım kurslar hep haftaiçi mesai saatlerinde. kurs bulamayınca da aldım dikiş makinesini evde kendim internetten dergilerden falan öğreniyorum. daha yolun çokkk başındayım ama azimliyim:)
aynen ya çok istedim hep haftaiçi hiç boş senemde olmadıki kurs murs bişiler yapabileleim. haftasonu da olsun diye isyaaan edicem :)

gunaydin bayanlar.herkese mutlu haftasonlari.birazdan kizima ayakkabi almaya gidicez.ayirdigim butce 80. ins istedigim gibi bir sey bulurum.evde cok os var,hic gozum almiyor temizligi grip gibiyim biraz

Insallah bulursun ayırdığın fiyata bıraz dolaş... Dikkat et kendine cok salgın var herkes hasta önlemini şimdiden al....

amin cnm
kuzucuğa bizim yerimize de sarıl cnm,çok iyisin farmasicim

geçmiş olsun cnm

ben de bebişimize bakıcaz diye söz veri de pat diye bizi ortada bırakmasından sonra kesin kararımı verdim
gitmeyi düşünüyorum,gitsem bile senin gibi davranıcam papatyacım

sabah bebişe kahvaltı,meyve saati,sütü derken ,onu uyutur uyutmaz,ev işine giriştim,banyo,tuvalet,etrafı düzelt,tozları al,vileda yap derken,yoruldum,pazartesi bakıcıya gidecek eşyalarını ayarladım
günlük 1 tl de kumbaraya gitti
eşim de sigarayı bıraksa ekonomiye faydası olacak ama hiiiiiç niyeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…