Tamda cayımı yudumlarken banada yapacağım işleri hatırlattın cnm:)bugun cok işim var .eşim mesaide yarım gün çalışacak. 4 gibi onunla dışarda buluşacağız. çamaşırım yıkanıyor, yemeğimi de pişiriyorum. banyoyu da sabah kalkınca temizledim. dün akşam temizliği de yaptık. birazdan pazara giderim eksikleri alırım. yarım kalan dikişimi tamamlarım. sonra da eşimle buluşurum. gece de ütü yaparım. arada şu an aklıma gelmeyen başka şeyler de yaparım.
benim için bazen haftasonları haftaiçinden daha yorucu oluyor. sizin de öyle oluyor mu?
eşim mesaide yarım gün çalışacak. 4 gibi onunla dışarda buluşacağız. çamaşırım yıkanıyor, yemeğimi de pişiriyorum. banyoyu da sabah kalkınca temizledim. dün akşam temizliği de yaptık. birazdan pazara giderim eksikleri alırım. yarım kalan dikişimi tamamlarım. sonra da eşimle buluşurum. gece de ütü yaparım. arada şu an aklıma gelmeyen başka şeyler de yaparım.
benim için bazen haftasonları haftaiçinden daha yorucu oluyor. sizin de öyle oluyor mu?
dikiş dikebiliyo musun ? çok güzel bişi ya. kolay gelsineşim mesaide yarım gün çalışacak. 4 gibi onunla dışarda buluşacağız. çamaşırım yıkanıyor, yemeğimi de pişiriyorum. banyoyu da sabah kalkınca temizledim. dün akşam temizliği de yaptık. birazdan pazara giderim eksikleri alırım. yarım kalan dikişimi tamamlarım. sonra da eşimle buluşurum. gece de ütü yaparım. arada şu an aklıma gelmeyen başka şeyler de yaparım.
Seneye bende dikis makinesi ogrencem dikis makineside alcam tabi :) bu sene insl beceririm igne oyasini pazartesi baslioz derse :)eşim mesaide yarım gün çalışacak. 4 gibi onunla dışarda buluşacağız. çamaşırım yıkanıyor, yemeğimi de pişiriyorum. banyoyu da sabah kalkınca temizledim. dün akşam temizliği de yaptık. birazdan pazara giderim eksikleri alırım. yarım kalan dikişimi tamamlarım. sonra da eşimle buluşurum. gece de ütü yaparım. arada şu an aklıma gelmeyen başka şeyler de yaparım.
ben çok istedim bu sene ama 9-4 saatleri arası. haftasonu da yoktu uymadı. dikiş , yemek veya pastayı çok isterdim. kısmet diilmiş.Seneye bende dikis makinesi ogrencem dikis makineside alcam tabi :) bu sene insl beceririm igne oyasini pazartesi baslioz derse :)
ah canım biz biteriz de iş bitmez canımvalla bazen bana hafta sonu gına geliyor.
hafta içi çamaşırları yıka et.pazar ütüle. eşim de yardım etse de genelde bayanın sorumlulukları daha fazla oluyor evde.
bir pazarım var keyif mi çatayım diyorum.
yarına temizlik yapmak lazım. ütü lazım. pazara gitmek lazım. biraz hava almak istiyorum gezmek.
zaten bir bakmışım akşam olmuş. pazartesi sendromu.
bari ütümü bu akşam yorgun morgun dinlemeden yapayım.
yok canım kurslar hep haftaiçi mesai saatlerinde. kurs bulamayınca da aldım dikiş makinesini evde kendim internetten dergilerden falan öğreniyorum. daha yolun çokkk başındayımdikiş dikebiliyo musun ? çok güzel bişi ya. kolay gelsin
aynen ya çok istedim hep haftaiçiyok canım kurslar hep haftaiçi mesai saatlerinde. kurs bulamayınca da aldım dikiş makinesini evde kendim internetten dergilerden falan öğreniyorum. daha yolun çokkk başındayımama azimliyim:)
gunaydin bayanlar.herkese mutlu haftasonlari.birazdan kizima ayakkabi almaya gidicez.ayirdigim butce 80. ins istedigim gibi bir sey bulurum.evde cok os var,hic gozum almiyor temizligigrip gibiyim biraz
amin cnmbirazdan anneme kahvaltıya gideceğim
sonra iğnemi yaptırmaya giderim
eve gelince ortalığa bir ayar verip hem kuzenim hem de oğlumun arkadaşı olan bir kuzucuk gelecek oğluşlara pizza partisi vereceğim nasipse ....kuzucuğun annesi 4 sene oldu bırakıp gideli
Allah kadın ya da adam hepimize akıl fikir hidayet versin diyorum
geçmiş olsun cnm
ben de bebişimize bakıcaz diye söz veri de pat diye bizi ortada bırakmasından sonra kesin kararımı verdimAllah herkese annelik duygusu vermiyor galiba. Verse insanlar bebeklerini çöpe tuvalete atabilir mi Üzüldüm yavrucuğa
Kalktık oğlumla kahvaltı edip eşimin memlekete gideceğiz. Ay hiç gidesim yok. Bşr de hafta sonu tövbe... Amcayı bşr iki kere gördüm. Eşimin öz amcası bu. Bu babasının kardeşi olsa hayatta kıpırdamam yerimden. Kv de orada olacak. Dibime dibime girecek. Akrabalara biz iyiyiz izlenimi vermek içşn. Kadın anlamadı gitti konuşmuyorum işte ben seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?