canım yemekle ilgili çok sıkıntım yok. üniyi abimle okumuştum o zaman 2 yıl kadar ev hatunluğu yaptım. yemek öle klasik nohut fasülye tarzında değil. böyle mezeler özel soslar şu tvde çıkan arda, refika fln var ya ah ah. sonra planet mutfaktakiler şahane şeyler yapıyorlar. ben mesela yemek kreması köri vs şeyler kullanmayı seviyorum. tab yedirecek insan da lazım :) yemek yapıp insan topluyorum.limoncum ben evlenene kadar yemek yapmayı bilmezdim. denemelerim de hep hüsrandı. ama evlenince yapa yapa öğrendim. şimdi ayıptır söylemesi çok güzel yemek yaparım, iki annem bile benden tarif ister sorar bana:)
yani canım iş başa düşünce paşa paşa yemek yapıyor insan:)
ama pasta işi farklı. bi akrabam pasta malzemelerii alıp evde kendi yapıyor çok da güzel oluyor:)
ben de bekledim bekledim baktım kursların bana uygun günlerde açılacağı yok dedim kendim deneyeyim. internette çok güzel kaynaklar var canım.aynen ya çok istedim hep haftaiçihiç boş senemde olmadıki kurs murs bişiler yapabileleim. haftasonu da olsun diye isyaaan edicem :)
Hosbuldum tesekkur ederimgünaydınlar herkese.
dayko hoşgeldin canım.hayırlı birikimlerin olsun.
Gecmis olsun canim hosbuldum
Hayirli yolculuklarBen az sonra çıkıyorum yola. Akşama görüşürüz inşallah. Belki bakarım size ara sıra
Hosbuldumdayko hoş geldin buarada:)
evet salgin var ve ben ogretmen oldugum icin salgin olmasa da mutlaka cocuklardan geciyorInsallah bulursun ayırdığın fiyata bıraz dolaş... Dikkat et kendine cok salgın var herkes hasta önlemini şimdiden al....
Cok gecmis olsun cnm bende hep olcak gibiyim vitamin iciyorum kendime geliyorum cok sukur daha grip olmadimevet salgin var ve ben ogretmen oldugum icin salgin olmasa da mutlaka cocuklardan geciyorkizima gecmesin d ben atlatirim bir sekilde
kızlar eşten saklı birikim güven zedelemez mi ? ne bileyim evli olsam eimden bende gizli birikim yapsa çok bozulurum benden mi saklıyorsun diye
Ne guzel yazmissin cnm:)Bilmiyorum anlatımmı daha önce...eşimin çok sevdiği bi amca var. Dayı der eşim ona,kan bağı yok ama yaşlı(niye bu kadar açıklama yapıyorsam artık)adam zamanında çok zenginmiş. Sonra çocuklara iş,ev,araba şu,bu derken kalmamış o eski Servet. Yakın zamanda damadı kızının üstüne bir sürü borç bırakıp(kredi sanırım)kızı boşuyo. Kız nerdeyse hapse girecek. Bu dayının karısı bakıyoki olcak gibi değil,zamanında mutfak harçlıklarından gizlice biriktirdiği parayı(hatırı sayılır bi meblağ) çıkarıyo ortaya. Hem kızı,hem ailesini kurtarıyo perişanlıktan.
Eşime dedim başımıza gelse,sen kızarsın bana diye. Verdiği cevap ;"bollukta öğrenseydi dayıda kızardı muhtemelen,ama şimdi karısını yere göğe sığdıramıyo"
Galiba bu riske girecekseniz zamanlama önemli. Yoksa erkek milletinin ne zaman neye kızıp,neye sevineceğini kestirmek zor
Canım seni hep bu konuda takdir etmişimdir zatn. girdim içeri elini öptüm. Zaten sarılmıyorum. Sadece yanaklar dokunuyor birbirine yine öyle yaptım. Öteki akrabalarla sarıldık. Sonuçta onlarla bşr sıkıntım yok.merhaba kızlar
hasta olan canlar Allah hepinize acil şifalar versin inşaallah ...
kuzucuklar içerde oynuyorlar , pizzam fırında pişiyor ...
papatyacım hiç kafana takma ben benim kayınvalidenin dengesizliklerine kendi silahıyla yanıt veriyorum ohhh kafam rahat .....kadın basit basit hal hareketlerde bulunuyor hiç oralı bile olmuyorum ... üzerime gelinirse de hiç kendimi üzmeden halledip geçiyorum bayramda bayramlaşmaya bile inmedim ...
kadının 13 senedir hiç bana karşı duyguları değişmemiş aksine iyice saçmalamaya başladı
Allah'ım münafık ikiyüzlülerden de şerlerinden de hepimizi korusun AMİN
yaza doğru düşünebilirim canım. kurs olmayınca başka uğraşlar buldum bakalım. eserlerini görmek isterimben de bekledim bekledim baktım kursların bana uygun günlerde açılacağı yok dedim kendim deneyeyim. internette çok güzel kaynaklar var canım.
anladım canım ün,ideyken isim olarak duymuştum bi ara araştırayım sende sonuçları aktarırsan sevirim. çok teşekkür ederimlimon1988 canım yöntemin adı neuro feedback. Kasın anlattı. Bu hastalık beyin dalgalarının uzun Yada kısa olması ile ilgili imiş. Bir cihazla beyin dalgalarına müdahale edip normal uzunluğuna getiriyorlarmış.
en aızından olumsuz bişey olmamaış canım hiç sıkma canınıCanım seni hep bu konuda takdir etmişimdir zatn. girdim içeri elini öptüm. Zaten sarılmıyorum. Sadece yanaklar dokunuyor birbirine yine öyle yaptım. Öteki akrabalarla sarıldık. Sonuçta onlarla bşr sıkıntım yok.
Terlik var mı hırkan var mı bir iki sordu. Duymadım bile. Sonra da uzaklaştı yanımdan. Hatta o eltimin yanımdaydı. Oradan geldi. Ne sordum ne konuştum.
Artık iyice anlamıştır. İnşallah hatasını da anlar
anladım canım ün,ideyken isim olarak duymuştum bi ara araştırayım sende sonuçları aktarırsan sevirim. çok teşekkür ederim[/QUOTE ]
Canım sen psikoloji mi okudun. Sakın ilaç verme dedi. IQ testlerini istedi. Oğlumu biraz daha takip edip durumu açıklayacağım. Bir de dedi ki Hiperaktivite bir semptomdur. Yani birşeyin sonucu. Evdeki bir huzursuzluğun. Anne babamın tutumunun gibi.
Çok şükür. Bir de ben eskisi kadar gergin ve stresli değilim. Valla şu psikoloğun alnından öpesim varen aızından olumsuz bişey olmamaış canım hiç sıkma canını
arkadaşa gittim kahve içtim kuför alışveriş vs yoruldum geldim. şimdi alınanlar yerleştirilecek ve temizlik :)
iyi cumartesiler sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?