Selam!
Ben hic birsey bilmiyorum, döviz almak nasil oluyor? bir sayfaya göre mi döviz'e mi altin'a mi yatiralim diye karar veriyorsunuz? Hangi para birimini tercih ediyorsunuz? Nekadar kar ediyorsunuz? Kusura bakmayin cahillik iste
Günaydın, kızlar bişi danışacağım, şimdi benim bir bankadan kullandığım ek hesap var, 1000 tl lımıtlı ve ekside. Elimde de bin tl var, sizce onu mu kapatmalıyım, ata lirası mı almalıyım.
Borcum varken birikim yapmak garip geliyor-ki faiz de işliyor, aylık 25 tl gibi-, bir yandan da ne zamandır almak istediğim altın var: =)
Arkadaşlarım günaydınlaaar
Oğlumla vakit çok hızlı geçiyor
6aylık ücretsiz iznimden 2ay kaldı..
Bu süreçte işyerinden ikramiye mi alabildim üç aylık yaklaşık 2200 TL idi
Bir kısmı ihtiyaçlarımıza kullandık
Anneme 1300 tl nakit on tane çeyrek ki borç verdik her ay 2:15 vereceğini söyledi inşallahta öyle olur ..
Elimizdeki parayı harcamayı bir nevi biriktirmiş gibi oluyoruz böylece..
İşe bir yandan hiç başlamak istemiyorum bir yandan yarım gün çalışmak istiyorum araştırmalara devam ediyorum inşallah kurum kabul eder.:.
Oğlumdan ayrılmak istemiyorum ..
Ah bu süreçler inşaallah güzel geçer..
Birikim olarak iste şu anda 300 tl var ::
Ne zaman artık dışarda yemeyelim daha spora harcayalım destek kendimizi dışarda para harcarken buluyoruz ne kadar büyük bir çelişki
bireysel emeklilik güzel bir şey de 10 yıl parayı çekmemek lazım.benim de 4 yıl olacak. devlet katkısını çok alabilmem için 10 yılı doldurmam gerekiyor.
Nasipse annem bakacak canımNe yaptın bilmiyorum ama ben olsam önce borç öderdim. Ben borçluyken içim rahat etmez mesela. Rüyalarıma girer. Çok takıntılıyımdır borçlu olmak konusunda.
Oğluna kim bakacak? Eğer güvenilir birisi ise bence çalış. Başlarda zor olur ama sana iyi gelecektir diye düşünüyorum.
Benim de var bes im. Üstelik yeni başladım. 4-5 ay oldu.
Seninki nereden bes? Benimki anadolu hayat emeklilik.
Nasipse annem bakacak canım
Yarım gün istiyorum nasipse inşaallah olur
Ne yaptın bilmiyorum ama ben olsam önce borç öderdim. Ben borçluyken içim rahat etmez mesela. Rüyalarıma girer. Çok takıntılıyımdır borçlu olmak konusunda.
Oğluna kim bakacak? Eğer güvenilir birisi ise bence çalış. Başlarda zor olur ama sana iyi gelecektir diye düşünüyorum.
Benim de var bes im. Üstelik yeni başladım. 4-5 ay oldu.
Seninki nereden bes? Benimki anadolu hayat emeklilik.
Ne güzelHava çok güzel bugün
Çarşıdan gittim çapa aldım
Evde çücüklenmiş soğanları
Bir de dolapta dikmek için beklettiğim yerelmalarını bahçeye diktim
Benimde canım melemen istiyor.Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Benim de bugün para harcamak gibi bir planım yok.
Akşama kuru fasulye pilav yapasım var.
Ay bide yaz gelse de tazecik salatalıklar çıksa da cacık yapaak
Benimde canım melemen istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?