BİRİKİMCİ HATUNLAR

Selam!
Ben hic birsey bilmiyorum, döviz almak nasil oluyor? bir sayfaya göre mi döviz'e mi altin'a mi yatiralim diye karar veriyorsunuz? Hangi para birimini tercih ediyorsunuz? Nekadar kar ediyorsunuz? Kusura bakmayin cahillik iste

hepsi düşüyor, bence bekleyin düşmesi durunca alın. hergün bir düşüş yaşıyoruz şu an. ben yüksekken aldım kazandım falan ama sonra fena zarardayım. onun için yatırım için bekleyin isterse

Ne yaptın bilmiyorum ama ben olsam önce borç öderdim. Ben borçluyken içim rahat etmez mesela. Rüyalarıma girer. Çok takıntılıyımdır borçlu olmak konusunda.

Oğluna kim bakacak? Eğer güvenilir birisi ise bence çalış. Başlarda zor olur ama sana iyi gelecektir diye düşünüyorum.

bireysel emeklilik güzel bir şey de 10 yıl parayı çekmemek lazım.benim de 4 yıl olacak. devlet katkısını çok alabilmem için 10 yılı doldurmam gerekiyor.

Benim de var bes im. Üstelik yeni başladım. 4-5 ay oldu.
Seninki nereden bes? Benimki anadolu hayat emeklilik.

Nasipse annem bakacak canım
Yarım gün istiyorum nasipse inşaallah olur

Günaydın mutlu hayırlı sabahlar olsun. Cumamız mübarek olsun hayırlı günler, herkese işlerinde kolaylık diliyorum.

benim de Anadolu hayat aslında ben devlet katkısı için giriş yapmıştım ama maalesef % 100 ünü 58 yaşında alıyorsun. ama en azından 10 yıl olunca %60 ını alırım o da hiç yoktan iyidir. miktar arttıkça devlet katkısı da artıyor diye biliyorum.

Merhaba hanımlar hayırlı cumalar
Dolarda kademelerimi yaptım
Bundan sonra da düştükçe alırım
Yükselen kademeyi satarım
Yatırdığım para için en 1 yıl beklerim sorun yok hayırlısı

Hava çok güzel bugün
Çarşıdan gittim çapa aldım
Evde çücüklenmiş soğanları
Bir de dolapta dikmek için beklettiğim yerelmalarını bahçeye diktim
Ne güzel
Benimde camın önündeki saksıda soğan ve sarimsak ekili . Bikaç tane ama olsun :) onları yemek büyük zevk veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…