- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Yatak odasını yaptıracağız. Dolabını tavana kadar istiyorum. Makyaj masasını da bölmeli filan.İmalatçıda yaptıracaksanız olabilir. Ama mesela ben tepehome a peşin ödesem indirim yapar mısınız dedim, zaten taksitle alsanız bile ödemeyi bankaya yapar yapmaz %95ini peşin alıyoruz %5 bankaya kalıyor isterseniz %5 indirim yapalım dedilerbüyük markalarda peşin taksitli pek farketmiyor ama inegöl siteler mobilyalarında falan yapıyorlardır
Kredi borcunu kapatırdımKızlar merhaba
Size birşey danışmak istiyorum.
Bize bir miktar para gelecek. Halen ödediğimiz 2 yıl sonra birden kredimiz dışında borcumuz yok. Ne yapsak bilemiyoruz. 2 alternatif var.
1. Alacağımız para krediyi kapatmaya yetmiyor. Ama birikmiş paramızı üstüne koyarsak kapatabiliriz. 5 bin tl karımız olacak. Ama biz de parasız dımdızlak kalacağız
2. Uzun zamandır yatak odası ve salonumuzu değiştirmek istiyorduk. Ama nasip olmadı. Bu gelecek parayla 2 odayı değiştirip üstünden kalanı birikime atabiliriz.
Parayla krediyi kapatırsak aylık ödediğimiz 1184 tl cebimize kalacak. Ancak eşyaları taksitle almamız gerekecek.
Ne yapsak sizce ???
MerhabaKredi borcunu kapatırdım
Krediye yatirdiginiz miktarı bir müddet kenara koyup eşyalari yenileyebilirsin canım
Sonuçta şöyle de düşünmeli herkes her istediğini anında alıp satabiliyor mu
Ayrıca faizli işlemden yakanı kurtarmış olacaksın
Eşyayı bırak evi barkı olmayan insanlar var
Daha zor durumda olanlara bakıp elde olanla şimdilik yetinmeye çalış canım
krediyi kapatırım eğer esya çok acil değilse bir kaç ay birikim yaparım 1184 tl ile . yarısını peşin yarısını yine taksitle hallederdimKızlar merhaba
Size birşey danışmak istiyorum.
Bize bir miktar para gelecek. Halen ödediğimiz 2 yıl sonra birden kredimiz dışında borcumuz yok. Ne yapsak bilemiyoruz. 2 alternatif var.
1. Alacağımız para krediyi kapatmaya yetmiyor. Ama birikmiş paramızı üstüne koyarsak kapatabiliriz. 5 bin tl karımız olacak. Ama biz de parasız dımdızlak kalacağız
2. Uzun zamandır yatak odası ve salonumuzu değiştirmek istiyorduk. Ama nasip olmadı. Bu gelecek parayla 2 odayı değiştirip üstünden kalanı birikime atabiliriz.
Parayla krediyi kapatırsak aylık ödediğimiz 1184 tl cebimize kalacak. Ancak eşyaları taksitle almamız gerekecek.
Ne yapsak sizce ???
Sabah 3.61 ile açtı. Ama bir daha inmedi o rakama3.6242 den dolar aldım
Hesap kesim tarihimden bu yana kredi kartım ile netten hiç alışveriş yapmadım, 8 gün oldu, benim için büyük gelişme.
Artık ihtiyaç ve istek bilinci oluşmaya başladı.
Odamda alışveriş yapıyolar canım bile istemiyor artık
Haftasonu çıktığımda tezgah üstü sabunluk hediye, bir soyacak ve çorba kepçesi alacağım.
Hepsi ilk okul seviyesinde altı çocuğa ( 3 erkek 3 kız ) hediye almam gerekiyor.
Ne olabilir, ne ufak ne büyük olmalı kızlara çorap toka alsam erkeklere bişey bulamadım.
ben bu ay hiç kulllanmadım kk ve yarın kesim tarihi , içim de bir huzur var :)
erkeklere de çorap , bere , papyon kravat küçük arabalar olabilir ,
ya da hepsine şimdiden birikime alışşınlar diye kumbara alabilirsin ...
Kesinlikle kumbara fikri çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?