BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yatak odasını yaptıracağız. Dolabını tavana kadar istiyorum. Makyaj masasını da bölmeli filan.
Belki peşin paraya iyi bir indirim yaparlar

Kredi borcunu kapatırdım
Krediye yatirdiginiz miktarı bir müddet kenara koyup eşyalari yenileyebilirsin canım
Sonuçta şöyle de düşünmeli herkes her istediğini anında alıp satabiliyor mu
Ayrıca faizli işlemden yakanı kurtarmış olacaksın
Eşyayı bırak evi barkı olmayan insanlar var
Daha zor durumda olanlara bakıp elde olanla şimdilik yetinmeye çalış canım

Merhaba
Evet kesinlikle haklısın faizinden kurtulmuş olacağız.
Bir taraftan da artık dökülmeye başlamış neredeyse 20 yıldır kullandığım eşyalarda sinirimi bozuyor.
Biz de kapatmaya daha taraftarız.
Teşekkürler önerin için

Günaydın kızlar
M maviduvar1 ben olsam krediyi kapatmazdım
zaten ödemişsin az kalmış bundan sonra da düzenli ödersin
Ama eşyaların değişmesi gerekiyorsa mutlu da olacak isen değiştir derim ben
zaten çok şükür harcamalarını ve birikimini yapabiliyorsun

krediyi kapatırım eğer esya çok acil değilse bir kaç ay birikim yaparım 1184 tl ile . yarısını peşin yarısını yine taksitle hallederdim

cumartesi 235 tl prim verdiler :) 100 tlde bende vardı

26 tl pöç eti
20 tl kuzu paçası aldım .

40 tl eşim 10 tl ben attım kuzunun kumbarasına , prime dokunmam maaşa kadar herhalde

Hesap kesim tarihimden bu yana kredi kartım ile netten hiç alışveriş yapmadım, 8 gün oldu, benim için büyük gelişme.
Artık ihtiyaç ve istek bilinci oluşmaya başladı.
Odamda alışveriş yapıyolar canım bile istemiyor artık
Haftasonu çıktığımda tezgah üstü sabunluk hediye, bir soyacak ve çorba kepçesi alacağım.
Hepsi ilk okul seviyesinde altı çocuğa ( 3 erkek 3 kız ) hediye almam gerekiyor.
Ne olabilir, ne ufak ne büyük olmalı kızlara çorap toka alsam erkeklere bişey bulamadım.

ben bu ay hiç kulllanmadım kk ve yarın kesim tarihi , içim de bir huzur var :)

erkeklere de çorap , bere , papyon kravat küçük arabalar olabilir ,
ya da hepsine şimdiden birikime alışşınlar diye kumbara alabilirsin ...

Evet bu fikri çok sevdim, ben kumbara arayışına başlayayım :)

Amacım, anne babalarının gönlü hoş olsun. Benim cemiyetimde çok koşurdular hem teşekkür etmiş olurum.

Bugün sabahtan dersim yoktu.
Ben de yarına kahvaltı için kek poğaça ve haşhaşlı çörek yaptım
Akşam için karnıbahar yemeği yaptım
Okula gittim geldim
Akşam için köfte ve makarna
Tatlı olarak da güllaç yaptım
Bugün oldukça hareketli bir gün geçirdim
Şimdi sıra dinlenmeye geldi

Ayyy ben bu konuya bayildimmmm... birikiminiz bereketli olsun kizlarrr :)) bende bekarken her ay maasinla kenara bi cumhuriyet altini alip atardim evlenince savsakladim biraz. Maasimdan birikim hesaplarim vardi. Evlenince birikenlerle arsa aldim ama artik bende yavas yavas baslicam birikime cok heveslendim bende bi kumbara alican kendime. Bireysel emekliligi oneririm ben ne oldugunu anlamadan 30 ayda 6 bin birikmis Allah bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…