BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın, kızlar bişi danışacağım, şimdi benim bir bankadan kullandığım ek hesap var, 1000 tl lımıtlı ve ekside. Elimde de bin tl var, sizce onu mu kapatmalıyım, ata lirası mı almalıyım.
Borcum varken birikim yapmak garip geliyor-ki faiz de işliyor, aylık 25 tl gibi-, bir yandan da ne zamandır almak istediğim altın var: =)

Arkadaşlarım günaydınlaaar

Oğlumla vakit çok hızlı geçiyor

6aylık ücretsiz iznimden 2ay kaldı..

Bu süreçte işyerinden ikramiye mi alabildim üç aylık yaklaşık 2200 TL idi
Bir kısmı ihtiyaçlarımıza kullandık
Anneme 1300 tl nakit on tane çeyrek ki borç verdik her ay 2:15 vereceğini söyledi inşallahta öyle olur ..
Elimizdeki parayı harcamayı bir nevi biriktirmiş gibi oluyoruz böylece..

İşe bir yandan hiç başlamak istemiyorum bir yandan yarım gün çalışmak istiyorum araştırmalara devam ediyorum inşallah kurum kabul eder.:.
Oğlumdan ayrılmak istemiyorum ..
Ah bu süreçler inşaallah güzel geçer..

Birikim olarak iste şu anda 300 tl var ::

Ne zaman artık dışarda yemeyelim daha spora harcayalım destek kendimizi dışarda para harcarken buluyoruz ne kadar büyük bir çelişki

Günaydın canım eğer faiz işliyorsa bence hesabı kapat
Sonra da önümüzdeki ay altın için yoluna devam et bence

Sahihuban ah canım ya çalışan annenin çelişkileri işte hiç bitmiyor

Günaydın canım eğer faiz işliyorsa bence hesabı kapat
Sonra da önümüzdeki ay altın için yoluna devam et bence

Sahihuban ah canım ya çalışan annenin çelişkileri işte hiç bitmiyor
Ya evet aslında bitmiyor haklısın ama 24 saat yanımdayken de yokmuş gibi olan ailenin sayısı da annenin sayısı da azımsanmayacak kadar çok önemli olan çocukla kaliteli zaman geçirmek tabii ki bakalım benim için nasıl ilerleyecek bu süreç ben de merak ediyprkm

Ben olsam ek hesabı kapatırdım, faiz ödemek zorunda kalmayın. Gelecek aylarda birikime başlayabilirsin.

En mantıklısı eksi hesaba yatırmak, hergün faiz işlemesindense..

kitap alabilirsin, okulla ilgili şeyler olabilir. akıl oyunları olabilir. kıyafet olabilir :)

Evet bu fikri çok sevdim, ben kumbara arayışına başlayayım :)

Amacım, anne babalarının gönlü hoş olsun. Benim cemiyetimde çok koşurdular hem teşekkür etmiş olurum.

ben yeğenime daha ufacıkken köpekli kumbara almıştım. çok güzeldi. parayı atıyorsun hareketli halde parayı yemeye çalışıyor.hem eğlenceliydi hem de para biriktirmeyi öğrenme açısından güzel bişey.

bireysel emeklilik güzel bir şey de 10 yıl parayı çekmemek lazım.benim de 4 yıl olacak. devlet katkısını çok alabilmem için 10 yılı doldurmam gerekiyor.

Selam!
Ben hic birsey bilmiyorum, döviz almak nasil oluyor? bir sayfaya göre mi döviz'e mi altin'a mi yatiralim diye karar veriyorsunuz? Hangi para birimini tercih ediyorsunuz? Nekadar kar ediyorsunuz? Kusura bakmayin cahillik iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…