Şimdi kullanmıyor musun tfx targetiProfesyonel alim-saticisin sanirim turkiye finansin tfx target uygulamasini kullaniyordum onda gece bile alim satim islemi yapabiliyorsun gumusten 450 tl kaldirdigimi bilirim 1 saatte
Şimdi kullanmıyor musun tfx targeti
Özlem Denizmen i takip edebilirsin canım çok güzel tavsiyeler var sitesinde.tfx target hakkında bı cok olumsuz yorum okudum bende cekındım acıkcası A aysegulll_hakan37 siz onerıyor musunuz?
Varyemez bırıkım ıcın takıp ettıgın sayfalar var mı? bızede onerebılcegın?
tfx target hakkında bı cok olumsuz yorum okudum bende cekındım acıkcası A aysegulll_hakan37 siz onerıyor musunuz?
Varyemez bırıkım ıcın takıp ettıgın sayfalar var mı? bızede onerebılcegın?
Günaydın, kızlar bişi danışacağım, şimdi benim bir bankadan kullandığım ek hesap var, 1000 tl lımıtlı ve ekside. Elimde de bin tl var, sizce onu mu kapatmalıyım, ata lirası mı almalıyım.
Borcum varken birikim yapmak garip geliyor-ki faiz de işliyor, aylık 25 tl gibi-, bir yandan da ne zamandır almak istediğim altın var: =)
Ya evet aslında bitmiyor haklısın ama 24 saat yanımdayken de yokmuş gibi olan ailenin sayısı da annenin sayısı da azımsanmayacak kadar çok önemli olan çocukla kaliteli zaman geçirmek tabii ki bakalım benim için nasıl ilerleyecek bu süreç ben de merak ediyprkmGünaydın canım eğer faiz işliyorsa bence hesabı kapat
Sonra da önümüzdeki ay altın için yoluna devam et bence
Sahihuban ah canım ya çalışan annenin çelişkileri işte hiç bitmiyor
Ben olsam ek hesabı kapatırdım, faiz ödemek zorunda kalmayın. Gelecek aylarda birikime başlayabilirsin.Günaydın, kızlar bişi danışacağım, şimdi benim bir bankadan kullandığım ek hesap var, 1000 tl lımıtlı ve ekside. Elimde de bin tl var, sizce onu mu kapatmalıyım, ata lirası mı almalıyım.
Borcum varken birikim yapmak garip geliyor-ki faiz de işliyor, aylık 25 tl gibi-, bir yandan da ne zamandır almak istediğim altın var: =)
Günaydın, kızlar bişi danışacağım, şimdi benim bir bankadan kullandığım ek hesap var, 1000 tl lımıtlı ve ekside. Elimde de bin tl var, sizce onu mu kapatmalıyım, ata lirası mı almalıyım.
Hesap kesim tarihimden bu yana kredi kartım ile netten hiç alışveriş yapmadım, 8 gün oldu, benim için büyük gelişme.
Artık ihtiyaç ve istek bilinci oluşmaya başladı.
Odamda alışveriş yapıyolar canım bile istemiyor artık
Haftasonu çıktığımda tezgah üstü sabunluk hediye, bir soyacak ve çorba kepçesi alacağım.
Hepsi ilk okul seviyesinde altı çocuğa ( 3 erkek 3 kız ) hediye almam gerekiyor.
Ne olabilir, ne ufak ne büyük olmalı kızlara çorap toka alsam erkeklere bişey bulamadım.
Evet bu fikri çok sevdim, ben kumbara arayışına başlayayım :)
Amacım, anne babalarının gönlü hoş olsun. Benim cemiyetimde çok koşurdular hem teşekkür etmiş olurum.
Ayyy ben bu konuya bayildimmmm... birikiminiz bereketli olsun kizlarrr :)) bende bekarken her ay maasinla kenara bi cumhuriyet altini alip atardim evlenince savsakladim biraz. Maasimdan birikim hesaplarim vardi. Evlenince birikenlerle arsa aldim ama artik bende yavas yavas baslicam birikime cok heveslendim bende bi kumbara alican kendime. Bireysel emekliligi oneririm ben ne oldugunu anlamadan 30 ayda 6 bin birikmis Allah bereket versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?