ne kadara anlaştınız haftada kaç günBugünde 0 harcama
Çocuklar okulda ben işyerinde yiyorum. Ay sonu yemek paralarımızı ödüyorum. Onun için az yemek pişiyor evde.
Bi kurumla anlaştım. Yaz sonuna kadar yaptım sözleşmeyi . Bi abla gelecek evi temizleyip , çocukları okula götürecek arabasıyla (bi kaç kere denedik) . Böylece çocuklarda bende rahatız. Rahatça işime gitme imkanım oldu . Akşam eve dönüp iş yapmayacağım artık . Valla mutlu oldum . Fiyatta çok uygun . Rabbime binlerce şükür
haftaici her gun anlastim ama yurtdisindayim ben.ne kadara anlaştınız haftada kaç gün
canım merhabaarkadaşlarım iyi akşamlar...
ünievrsite taraflarında 125 bin e bi daire bulduk: 1+1 nasipse..
arabamızı da satıp paramızı tamamlamaya çalışırız..
dualarınıza talibim ..
bu ev nasipse olursa elimiz de sadee anneme verdiği 10 çeyrek ve bin tl paramız var..
ve ben hala izinliyim..şu iki ay biraz sıkışığız..kredi kartları biraz yüksekçe..şu iki ayı hayırlsıyla atlatırsak inşaallah düzen sağlayacağız..
bu arada ev eşyalı ve içinde kiracısı var..kira 700tl...
biz malum kiradayız..750tl..ama hazirand artacak..evimiz işime yakın olduğu için burada kalmak istiyoruz..
bakalım bi kaç güne arabımızı satabilirsek ; neler oalcak merak ediyorum..
inşaallah en hayırlısı olur..
canım merhaba
ınsallah ıstedıgın gıbı olur
bu ev yatırım amaclı mı yoksa kendınız oturmak ıcın mı?
Teşekkür ederim cevabınız için hayırlı olsunhaftaici her gun anlastim ama yurtdisindayim ben.
Tesekkur ederim canımMerhaba kızlar
eglencelizambak hayırlı olsun yardımcın Canım.
Biz de yaz için biletlerimizi aldık. Otel rezervasyonlarımızı yaptık. İnşallah rabbim nasip eder.
Döviz ve altın düşmeye başladı. Acaba ne olur ki durumu. 10 bin lira kadar toplu bir paramız var. Nasıl değerlendirsek bilemedik. Döviz altın almaya cesaret edemiyoruz ama bu para şimdilik lazım değil. Uzun vadede kullanmayız diye düşünüyoruz. Nasip tabi ki
@ozrengin senin şu anda böyle bir paran olsa ne yapardın canım
Şimdiden eviniz hayırlı olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah.arkadaşlarım iyi akşamlar...
ünievrsite taraflarında 125 bin e bi daire bulduk: 1+1 nasipse..
arabamızı da satıp paramızı tamamlamaya çalışırız..
dualarınıza talibim ..
bu ev nasipse olursa elimiz de sadee anneme verdiği 10 çeyrek ve bin tl paramız var..
ve ben hala izinliyim..şu iki ay biraz sıkışığız..kredi kartları biraz yüksekçe..şu iki ayı hayırlsıyla atlatırsak inşaallah düzen sağlayacağız..
bu arada ev eşyalı ve içinde kiracısı var..kira 700tl...
biz malum kiradayız..750tl..ama hazirand artacak..evimiz işime yakın olduğu için burada kalmak istiyoruz..
bakalım bi kaç güne arabımızı satabilirsek ; neler oalcak merak ediyorum..
inşaallah en hayırlısı olur..
İnşallah canımŞimdiden eviniz hayırlı olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Canım Allah tez vakitte hayırlı şekilde arabanın satılmasını nasip etsin. İşin rast gelsin.İnşallah canım
Şu arabanın satımı olursa inşaallah
Kapora felan verdik bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?