BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlar nasılsınız ?

Bilgisayarım tamirdeydi olmamış ama idare eder durumda geri aldık.. 220 lira verdik bilgisayara.. şimdi bize yenisini almanın yolları gözüktü

bu ay cüzdanın kenarına 200 lira sıkıştırdım. İhtiyaç sahibi aileler için ayda 10 lira veriyoruz bir daha ki ay içinde verdim toplamda 20 lira.. Ördüğüm battaniye için yün aldım 75 lira kadar da o tuttu

faturalara bakmıyorum bile artık...

bakalım duruma göre rabbim nasip ederse bir dahaki ay inşallah birikimlere başlayacağım gibi duruyor.. Borcum 4 ay sonra bitecek ondan sonra bayağı güzel birikim yapıcam inşallah... kızımın altınlarını bozdurmuştuk bazılarını da düğünde vs taktık nasipse onları yaparak başlayacağım

bugunde harcama yok
yarin nasil olur bilmem
marketlerden uzak durdum 4 gundur :)
yarin icin yaprak sarmasi cikardim
yanina biseyler bulurum evden

ne kadara anlaştınız haftada kaç gün

Merhaba kızlar
eglencelizambak hayırlı olsun yardımcın Canım.

Biz de yaz için biletlerimizi aldık. Otel rezervasyonlarımızı yaptık. İnşallah rabbim nasip eder.

Döviz ve altın düşmeye başladı. Acaba ne olur ki durumu. 10 bin lira kadar toplu bir paramız var. Nasıl değerlendirsek bilemedik. Döviz altın almaya cesaret edemiyoruz ama bu para şimdilik lazım değil. Uzun vadede kullanmayız diye düşünüyoruz. Nasip tabi ki
@ozrengin senin şu anda böyle bir paran olsa ne yapardın canım

arkadaşlarım iyi akşamlar...

ünievrsite taraflarında 125 bin e bi daire bulduk: 1+1 nasipse..
arabamızı da satıp paramızı tamamlamaya çalışırız..
dualarınıza talibim ..
bu ev nasipse olursa elimiz de sadee anneme verdiği 10 çeyrek ve bin tl paramız var..
ve ben hala izinliyim..şu iki ay biraz sıkışığız..kredi kartları biraz yüksekçe..şu iki ayı hayırlsıyla atlatırsak inşaallah düzen sağlayacağız..

bu arada ev eşyalı ve içinde kiracısı var..kira 700tl...
biz malum kiradayız..750tl..ama hazirand artacak..evimiz işime yakın olduğu için burada kalmak istiyoruz..
bakalım bi kaç güne arabımızı satabilirsek ; neler oalcak merak ediyorum..
inşaallah en hayırlısı olur..

canım merhaba
ınsallah ıstedıgın gıbı olur
bu ev yatırım amaclı mı yoksa kendınız oturmak ıcın mı?

canım merhaba
ınsallah ıstedıgın gıbı olur
bu ev yatırım amaclı mı yoksa kendınız oturmak ıcın mı?

Merabaa
3+1evler 200 civarında ; birimde o kadar paramız Yok maalesef.. o yüzden 1+1 alıp kira geliri elde ederken aynı zamanda dairede kıymetlenir diye düşündük.. oranın kirası ile kendi kiramızı ödeyeceğiz nasipse...
Amaç kredisiz bi yatırım yapmak canım

Tesekkur ederim canım
Seninde tatil hayırlı olsun

Şimdiden eviniz hayırlı olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…