- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
Merhaba kızlar
Hayat rutin bir şekilde devam ediyor. Mobilyalarımı değiştirdim. Yatak odam herşeyiyle 11575 tl tuttu. Peşin ödedik herşeyi.
Yaz tatili için ufak ufak biriktiriyoruz. Kurban için de gram alıyoruz. Oğluma her ay gram almaya devam ediyoruz.
Çok şükür rabbime...
hayırlı olsun eviniz . güle güle oturun. yarım gün çalışma yasası çıktı mı . memur musunuzYıllardır kredisiz faize bulaşmadan nasıl ev alabilirim düşüncelerimden bir türlü kurtulamıyor idim..
E haliyle herkes de alınmaz deniliyordu::
Bende dilden imkansız desem de kalbimde hep bu sene ev alacağımı hissediyordum.. ama nasıl???
Tüm bu düşüncelerden sıyrılmış yaşayıp giderken..eşimin bi gece de karar verip ertesi gün araştırmalara başlamasıyla harekete geçtik..
Aradık taradık sorduk hesap kitap yaptık..bi tanıdıkta 1+1 ev bulduk..
Fiyatı başka satıcılara göre çok daha uygun bi şekilde anlaştık.. 124bin tl..
Altınlarımızı bozdurduk; arabamızı satıla çıkardık.saolsun ev sahibi de bize satıl için süre tanıdı ..1aydır araba satılmadı istediğimiz fiyata; çok çok altıda fiyat biçtiler..derken öyle böyle arkadaşlarımızdan borç aldık;saolsun istemeden teklif ettiler..
Çok şükür ki artık tamamladık ve evimizi biiznillah aldık: Rabb ime Hamd olsun...
Ben ise bi ay sonra işe başlıyorum inş. Yarım gün çalışma için başvuracağım...
İniaallah kabul edilir..
Yarım gün çalışıp yarım maaş alacağım..oturduğumuz evin kirasını da aldığımız evin kirası ile ödeyeceğiz..aylık 2bin tl de borçları ödeyeceğiz inşaallah..
Benden böyle arkadaşlarım hepinizi özledim...
Saolunhayırlı olsun eviniz . güle güle oturun. yarım gün çalışma yasası çıktı mı . memur musunuz
Hayırlı olsun evinizYıllardır kredisiz faize bulaşmadan nasıl ev alabilirim düşüncelerimden bir türlü kurtulamıyor idim..
Bende dilden imkansız desem de kalbimde hep bu sene ev alacağımı hissediyordum.. ama nasıl???
Tüm bu düşüncelerden sıyrılmış yaşayıp giderken..eşimin bi gece de karar verip ertesi gün araştırmalara başlamasıyla harekete geçtik..
Altınlarımızı bozdurduk; arabamızı satıla çıkardık.saolsun ev sahibi de bize satıl için süre tanıdı ..1aydır araba satılmadı istediğimiz fiyata; çok çok altıda fiyat biçtiler..derken öyle böyle arkadaşlarımızdan borç aldık;saolsun istemeden teklif ettiler..
Çok şükür ki artık tamamladık ve evimizi biiznillah aldık: Rabb ime Hamd olsun...
İniaallah kabul edilir..
Yarım gün çalışıp yarım maaş alacağım..oturduğumuz evin kirasını da aldığımız evin kirası ile ödeyeceğiz..aylık 2bin tl de borçları ödeyeceğiz inşaallah..
Allah razı olsun canımHayırlı olsun eviniz
Niyet hayrolunca akıbet de hayroluyor canım
tamam . bize yok daha . ondan dedim. yoksa çıktı da haberim mi yok .Saolun
Kamu personeliyim ama daimi süreli sözleşmeliyim
657 e tabi değilim
BiZe çıktı ama memurlara yönetmelik yayınlamadılar bildiğim kadarıyla
Amin Allah razı olsun canımAllah razı olsun canım
Duamız o yöndeydi
Rabb im nasip eyledi inşallah
Daha güzelleri sizlerin olsun
Yıllardır kredisiz faize bulaşmadan nasıl ev alabilirim düşüncelerimden bir türlü kurtulamıyor idim..
İniaallah kabul edilir..
Merhaba kızlar
Hayat rutin bir şekilde devam ediyor. Mobilyalarımı değiştirdim. Yatak odam herşeyiyle 11575 tl tuttu. Peşin ödedik herşeyi.
Yaz tatili için ufak ufak biriktiriyoruz. Kurban için de gram alıyoruz. Oğluma her ay gram almaya devam ediyoruz.
Çok şükür rabbime...
Yıllardır kredisiz faize bulaşmadan nasıl ev alabilirim düşüncelerimden bir türlü kurtulamıyor idim..
İniaallah kabul edilir..
Teşekkür ederimHayırlı olsun eviniz
Hangi şehirden aldınız
Kira getirisi ne kadar olacak ?
Ne güzel, ameller niyetlere göredir...
Biz maalesef faize bulaşanlardanız. Bazen düşünüyorum da acaba çok mu açgözlüyüm? Geç olsa nolurdu? Kafamda deli sorular. Hele ki son zamanlarda islam ile ilgili detaylı okudukça çok mutsuz oluyorum...
Konut kredisi bittiğinde banka ile hiçbir ilişkim kalsın istemiyorum. Karttan kurtuldum çok şükür. Darısı konut taksidinin bitmesine...Para biriktiriyorum bir yandan da, aralarda ödeme yapabilirsek daha tez biter diye.
Merhaba 2 gün önce bankada dolar 3.5881 i gördü lakin ben 3.55 i görebilir mi deyip almadım kısacası bu sebeple firsati kaçırdım hayırlısıVaryemez bugünlerde alsat yaptın mı ?
İnternet Bankacılığı aracılığıyla yapıyorumgünaydın hanımlar sizlerden çok şey öğrendim ve hepinize teşekkür ederim.bende çalışıyorum ve amacım ev alabilmek için peşinat biriktirebilmek bir kısmıyla altın bir kısımda dolar alıyorum ama dolar bugunlerde hep düşüşte
şunu öğrenmek istiyorum özellikle özrenginden al satla guzel paralar kazanıyosun bereketli olsun . ben alıyorum ve unutuyorum o parayı...
bende alsat yapmak istiyorum.bunu banka üstünden mi yapıyosun ? yada fiziken atıyorum hergun dövizcıye gidip bozdurarak mı yapıyosun?
aralarında fark oluyo mu? hangisi daha karlı?
mutlu günler
Günaydın
Sahihuban evin hayırlı olsun.Mersinde yaşadığını düşüyorum (yazdıkların hep orayı anımsatıyor) ev değerine değer katar eminim
Dün harcama yok...pzt harcama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?