BİRİKİMCİ HATUNLAR

Evin birini yazlık olarak kullanıcam
Digerini kiraya verip , kirasıyla kredi çekip yatırım yapıcam. Hayaller bunlar bakalım nasip olursa

Bu arada birisi var konuşup bi kahve içelim diyen . Bu kaçıncı kişi ama ben hiçbirine tamam diyemiyorum .
Korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
Uzak durmaya devam edicem.
Kim konuşmak istese durumum bu
Sütten ağzım yandı zamanında

Papatyacım senin çabana dik duruşuna ve iradeli olup süreklilik arz etmene hayranım maşaallah sana
Kurban ve oğlun için yaptığın şey zaten çok çok mantıklı

Mobilya almayı uzun zamandır düşünüp taşınıyordun almışsın oh hayırlı olsun güle güle kullanın çok sevindim

Yıllardır kredisiz faize bulaşmadan nasıl ev alabilirim düşüncelerimden bir türlü kurtulamıyor idim..
E haliyle herkes de alınmaz deniliyordu::
Bende dilden imkansız desem de kalbimde hep bu sene ev alacağımı hissediyordum.. ama nasıl???

Tüm bu düşüncelerden sıyrılmış yaşayıp giderken..eşimin bi gece de karar verip ertesi gün araştırmalara başlamasıyla harekete geçtik..
Aradık taradık sorduk hesap kitap yaptık..bi tanıdıkta 1+1 ev bulduk..
Fiyatı başka satıcılara göre çok daha uygun bi şekilde anlaştık.. 124bin tl..
Altınlarımızı bozdurduk; arabamızı satıla çıkardık.saolsun ev sahibi de bize satıl için süre tanıdı ..1aydır araba satılmadı istediğimiz fiyata; çok çok altıda fiyat biçtiler..derken öyle böyle arkadaşlarımızdan borç aldık;saolsun istemeden teklif ettiler..

Çok şükür ki artık tamamladık ve evimizi biiznillah aldık: Rabb ime Hamd olsun...

Ben ise bi ay sonra işe başlıyorum inş. Yarım gün çalışma için başvuracağım...
İniaallah kabul edilir..
Yarım gün çalışıp yarım maaş alacağım..oturduğumuz evin kirasını da aldığımız evin kirası ile ödeyeceğiz..aylık 2bin tl de borçları ödeyeceğiz inşaallah..

Benden böyle arkadaşlarım hepinizi özledim...

hayırlı olsun eviniz . güle güle oturun. yarım gün çalışma yasası çıktı mı . memur musunuz

Hayırlı olsun eviniz
Niyet hayrolunca akıbet de hayroluyor canım

Ne güzel, ameller niyetlere göredir...
Biz maalesef faize bulaşanlardanız. Bazen düşünüyorum da acaba çok mu açgözlüyüm? Geç olsa nolurdu? Kafamda deli sorular. Hele ki son zamanlarda islam ile ilgili detaylı okudukça çok mutsuz oluyorum...
Konut kredisi bittiğinde banka ile hiçbir ilişkim kalsın istemiyorum. Karttan kurtuldum çok şükür. Darısı konut taksidinin bitmesine...Para biriktiriyorum bir yandan da, aralarda ödeme yapabilirsek daha tez biter diye.

Hayırlı olsun odanız güle güle kullanın
Merak ettim foto gönderir misiniz

Hayırlı olsun eviniz
Hangi şehirden aldınız
Kira getirisi ne kadar olacak ?

Keşke hiç bir şekilde bankalarla faizle işimiz olmasa.. sen pişman olmuşsun tevbeni et Rabb im affeder..ilk adımını atmışsın kredi kartlarını kapatarak..
İniaallah hiç bi şekilde krediye faize bulaşmak zorunda kalmayız hiç birimiz..

Aldığım ev 1-1 oturamayacağom şu an kiradayım ..kiralar kısmen denk düşse o bile yeter benim için...

Gelirimize göre harcamayı biriktirmeyi öğrenmeliyiz biiznillah..

günaydın hanımlar sizlerden çok şey öğrendim ve hepinize teşekkür ederim.bende çalışıyorum ve amacım ev alabilmek için peşinat biriktirebilmek bir kısmıyla altın bir kısımda dolar alıyorum ama dolar bugunlerde hep düşüşte
şunu öğrenmek istiyorum özellikle özrenginden al satla guzel paralar kazanıyosun bereketli olsun . ben alıyorum ve unutuyorum o parayı...
bende alsat yapmak istiyorum.bunu banka üstünden mi yapıyosun ? yada fiziken atıyorum hergun dövizcıye gidip bozdurarak mı yapıyosun?
aralarında fark oluyo mu? hangisi daha karlı?
mutlu günler

Varyemez bugünlerde alsat yaptın mı ?
Merhaba 2 gün önce bankada dolar 3.5881 i gördü lakin ben 3.55 i görebilir mi deyip almadım kısacası bu sebeple firsati kaçırdım hayırlısı
Bu sabah geçen aldığım 50 gr altını sattım ne kar ne zarar
Elimi dolar alımı için güçlendirmek istediğim için sattım
Artık 10 x lik dolar alımı yapabilecek para var elimde
Hedef 3.60 3.58 civarinda kademe açmaya başlamak

İnternet Bankacılığı aracılığıyla yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…