BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba kızlar. Eski sayfaları tek tek okuyamadım, konusu geçmiştir illa ki. Borsa ile ilgilenip kâr elde eden var mı aranızda? B tipi güvenli borsa ile tabi. Risk almadan.

Ben de 3.62 de gördüm 3.60 olmasını beklerken çıktı
Nasibin önüne geçilmiyor

daha önce aldığım gramların hepsini bugün sattım
İlk 1 şubatta biraz para yatırmıştım bankaya .
2 aydır gram alsattan toplam 40tl kar ettim
Allah bereket versin

Dolar düştüğünde ben de almak istiyorum
Takiplerine göre muhtemelen ne zaman düşermiş ?

Ya da aldığınız an buraya da yazar mısınız

40 yazmışım 30 olacak ..

Dolarda alış hedefim 3.60 alti

Merhaba hanımlar
Hayırlı cumalar
Bu aralar üzerimde bi can sıkıntısı bi yorgunluk hali.
Allah hayırlara çıkarsın inşallah

H

Hayırdır inşaallah canım belki bahar yorgunluğudur.
belki de canım...
bu aralar fazlaca sorgulamaya başladım sanırım hayatı. hep koşuyorum, sürekli işim var. bazen kendime dur diyorum ne yapıyorsun. 3 günlük dünyada değer mi bu kadar koşmaya.
bu hallerim ondan sanırım...

hayırlı Cumalar....

benzer duyguları ben de yaşıyorum bu aralar papatya.. ...

yani elhamdülillah, maddi/manevi bir sıkıntım yok, dört dörtlük bir hayat yaşıyorum, istediğim her şeye sahibim ama bir huzursuzluk, bir iç sıkıntısı, anlamlandıramadığım....

benim durumumu, dön dolaş, manevi zayıflığıma bağlıyorum.... etraftan, çok genç yaşta hastalık, ölüm vs. haberleri alınca, birden her şey boş, bomboş geliyor.... sonra bir tık, bi bakıyorum hevesleniyorum, gezmedir, yazlıktır,kışlıktır, sınavdır vb. maddi şeylere... gel-git ler yaşıyorum, umarım bahardandır ve en kısa zamanda normale dönerim/döneriz... :)

@meyraa al benden de o kadar.
Çok şükür güzel bir işim var. Adımın önünde hayalini kurduğum bir unvan var. Evin arabam çocuğum dünya iyisi bir eşim var.
Çok şükür rabbime...
Manevi olarak mı bir boşluk bilmiyorum. Elimden geldiğince ibadetlerimi yapmaya çalışıyorum.
Ama bu koşuşturmaca, etraftaki kalabalık, sosyal medya filan beni yoruyor sanırım

Gunaydin
M maviduvar1 bahardandır o hisler .yakında geçer

Dün gezdim tozdum
Yemege gittim
Cocuklara hediye aldım
Evin eksikleri icinde markete gittim.
Salona vazo aldım , ciçek derken harcama yaptım bolca. Bu da lazım arada .
Mart ayıda bitti
Yeni ay yeni paracıklar getirsin bakalım :)
Arkadaşlar bana gelir büyük ihtimalle . Sohpet felan derken para harcamadan bir gün gecirmek istiyorum

İnşallah eglencelizambak
Havaların ısınması ile harcadığımız para miktarı artmaya başladı. Daha yaz gelince ne yapacağız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…