dün 143.05 den aldığım 100 gr altını bugün 70 gr mını 145,16 dan sattım .keşke tamamını satsaymışımDünkü aldığım dolarları 3.6366 tl den sattım Allah bereket versin.
Bereketli olsundün 143.05 den aldığım 100 gr altını bugün 70 gr mını 145,16 dan sattım .keşke tamamını satsaymışım
Amin . Sizinki de bereketli olsun . Bu konuda idolümsünüz . Bilin istedimBereketli olsun
Superdün 143.05 den aldığım 100 gr altını bugün 70 gr mını 145,16 dan sattım .keşke tamamını satsaymışım
Teşekkür ederimAmin . Sizinki de bereketli olsun . Bu konuda idolümsünüz . Bilin istedim
Teşekkür ederim
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte kendi planımı yazıyorummerhabaVaryemez kendi çapımda birikim yapmaya çalışıyorum ocak ayı itibariyle 1000 tl koymaya başladım birikim hesabı açtım enpara.com dan şuan 4 bin tl oldu..
ben paramı nasıl değerlendirmeliyim bilmiyorum yardımcı olabilir misin rica etsem
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?pazar günü çocuklar çok ısrar edince pikniğe gittik et aldık mangalımız yoktu mangal aldık kilim yoktu kilim aldık arabamız yoktu o kadar malzemeyle taksiyle gittik geldik 150 tl çıktı cebimden..
hiç ucuza birşey maledemiyorum gerçekten çok üzgünüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?