BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte kendi planımı yazıyorum
Önümüzdeki günlerde dolar 3.58 3.56 seviyesi gelirse alım yapacağın inşaallah

Selamlar . Kimse yazmıyor buraya
Çarş...bol harcamalı geçti . Arkadaşıma d.günü hediyesi aldım.cocuklara ve eve eksikler alındı.
Perş...harcama yok
Cuma...eve alışveriş yaptım marketten
Cmt... arabayı temizledim ( 2 € )
Pazar...harcama yok
Bugüne Allah kerim

pazar günü çocuklar çok ısrar edince pikniğe gittik et aldık mangalımız yoktu mangal aldık kilim yoktu kilim aldık arabamız yoktu o kadar malzemeyle taksiyle gittik geldik 150 tl çıktı cebimden..

hiç ucuza birşey maledemiyorum gerçekten çok üzgünüm..

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?

Merhaba kızlar
Hayat rutin bir şekilde devam ediyor. Mobilyalarımı değiştirdim. Yatak odam herşeyiyle 11575 tl tuttu. Peşin ödedik herşeyi.
Yaz tatili için ufak ufak biriktiriyoruz. Kurban için de gram alıyoruz. Oğluma her ay gram almaya devam ediyoruz.
Çok şükür rabbime...

Merhaba hanımlar

M maviduvar1 güle güle kullan yatak odanı
Birikimlerin de bereketli olsun.

eglencelizambak süpersin canım

Ben de okul ev arasında günleri geçiriyorum
Hamdolsun Rabbime sağlıklı olalım da işimiz gücümüz olsun da evlatlarimiz saglikli mutlu huzurlu olsun da daha ne isterim

Bugün meyve alırım belki . Başkada harcama yapmam heralde. 4000 € ve 1300 $ param vardı biriktirdigim ( 2 evin tapu masrafı icin ) annemlere verdim . Arabalarını degiştirsinler diye . Onların sayesinde ufacık parayla ev sahibi oluyorum . Helali hoş olsun .
An itibariyle beş kuruş kalmadı
Hemen para biriktirmem lzm tapular icin
Hadi Bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…