Halkbank canımBen hala çıkamadım BES den. Bankadan mesaj ya da mail gelmesi gerekiyormuş. Arıyorum sigorta şirketini. Bu tc kimlik no suna sahip müşterimiz yoktur diyor.Varyemez seninki hangi banka idi canım
Benimki anadolu hayat idi. Hala sisteme girilmemiş. Bu ay yine kesilecek. İstediğimiz zaman çıkabiliyor muyuz peki. Biliyor MusunHalkbank canım
Ben de araştırdım e mail adresim
Hesap numaram vs yanlismis
Müşteri hizmetlerini aradım ve öğrendim
Benim bildiğim 2 ay içinde çıkmak gerekiyorBenimki anadolu hayat idi. Hala sisteme girilmemiş. Bu ay yine kesilecek. İstediğimiz zaman çıkabiliyor muyuz peki. Biliyor Musun
Evet bende aştım o süreyi..Benim bildiğim 2 ay içinde çıkmak gerekiyor
Netten baktım da bildirim yani mail, mesaj vs geldikten sonra başlıyormuş 2 aylık süre. Yarın sabah bankaya uğrayacağım. Bakalım ne diyeceklerBenim bildiğim 2 ay içinde çıkmak gerekiyor
Ben telefon açtığımda sistemlerinde kayıtlı bana verdikleri email telefon numarası vs hepsi yanlıştı.Netten baktım da bildirim yani mail, mesaj vs geldikten sonra başlıyormuş 2 aylık süre. Yarın sabah bankaya uğrayacağım. Bakalım ne diyecekler
Ben anadolu hayatı arıyorum. Tc kimlik numarasını tuşla diyor. Tuşluyorum. Böyle bir müşteri Yok diyor. Yani ulaşamıyorum. Ne yapsam acaba.Ben telefon açtığımda sistemlerinde kayıtlı bana verdikleri email telefon numarası vs hepsi yanlıştı.
Mesaj gelecek diye beklesem anlaşılan çok bekleyecekmisim
Maaştan kesinti yapmasını biliyorlar hizmet vermeye gelince sorumsuzluklar dizboyuBen anadolu hayatı arıyorum. Tc kimlik numarasını tuşla diyor. Tuşluyorum. Böyle bir müşteri Yok diyor. Yani ulaşamıyorum. Ne yapsam acaba.
Eşiminki de yanlış imiş.
Kesinlikle ya. Durup dururken bir sürü iş çıktı başımıza. Dün anadolu hayatın sitesinden aranmak istiyorum diye form doldurdum.mayıs ayında da kesilecek şimdi.Maaştan kesinti yapmasını biliyorlar hizmet vermeye gelince sorumsuzluklar dizboyu
Malesef halledemedim ben.Merhaba
Hayırlı kandiller
Benim maaş bankam halk bankası olduğu için
Halk emekliliği arayıp bes ten caydım
Bir kaç gün sonra ( bugün ) eposta geldi , kesilen 74 tl hesabıma yatmış , ben de hemen içerideki parayla buzdolabı taksidimi ödedim .
M maviduvar1
Sen halledebildin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?