BİRİKİMCİ HATUNLAR

Varyemez yanlış hatırlamıyorsam sen bir dönem döviz ile altın alıp satıyordun TL'ye göre daha mı karlı

Ben 147 den altın bozdum bir miktar onun ile usd aldım o zaman 3,69 du şimdi bozsam zarardayım onunla altın alsam nasıl olur fite düşündüm

Merhaba hanımlar bu aralar kademeli dolar almaya devam ettim ediyorum da
Bugun altın da aldım çeşit olsun diye

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar

Haftasonu kursumuz bitti
Hafta içi devam ediyor

Bu hafta arabanın kasko ve trafik sigortasını yaptırdım 1157 tl tuttu. Peşin ödemeyi düşünüyordum .Sigortacı akrabam taksitli olsun nasıl olsa peşin fiyatına gerek yok hepsini vermeye dedi.
İlk üç ay 254 tl
Sonraki 5 ay 78 küsür ödeyeceğim.

Bu ayki kredi kartı borcum 589 tl gelmiş

Ramazan gelmeden bir küçükbaş kestiriver demistim eşime dün o da geldi attım derindondurucuya.
Bireysel emeklilik sisteminden de çıktım. 79 tl kesmişler onu da hesabıma eklerler bu ay diye düşünüyorum

Ben hala çıkamadım BES den. Bankadan mesaj ya da mail gelmesi gerekiyormuş. Arıyorum sigorta şirketini. Bu tc kimlik no suna sahip müşterimiz yoktur diyor. Varyemez seninki hangi banka idi canım

Ben hala çıkamadım BES den. Bankadan mesaj ya da mail gelmesi gerekiyormuş. Arıyorum sigorta şirketini. Bu tc kimlik no suna sahip müşterimiz yoktur diyor. Varyemez seninki hangi banka idi canım
Halkbank canım
Ben de araştırdım e mail adresim
Hesap numaram vs yanlismis
Müşteri hizmetlerini aradım ve öğrendim

Halkbank canım
Ben de araştırdım e mail adresim
Hesap numaram vs yanlismis
Müşteri hizmetlerini aradım ve öğrendim
Benimki anadolu hayat idi. Hala sisteme girilmemiş. Bu ay yine kesilecek. İstediğimiz zaman çıkabiliyor muyuz peki. Biliyor Musun

Netten baktım da bildirim yani mail, mesaj vs geldikten sonra başlıyormuş 2 aylık süre. Yarın sabah bankaya uğrayacağım. Bakalım ne diyecekler
Ben telefon açtığımda sistemlerinde kayıtlı bana verdikleri email telefon numarası vs hepsi yanlıştı.
Mesaj gelecek diye beklesem anlaşılan çok bekleyecekmisim

Ben telefon açtığımda sistemlerinde kayıtlı bana verdikleri email telefon numarası vs hepsi yanlıştı.
Mesaj gelecek diye beklesem anlaşılan çok bekleyecekmisim
Ben anadolu hayatı arıyorum. Tc kimlik numarasını tuşla diyor. Tuşluyorum. Böyle bir müşteri Yok diyor. Yani ulaşamıyorum. Ne yapsam acaba.
Eşiminki de yanlış imiş.

Ben anadolu hayatı arıyorum. Tc kimlik numarasını tuşla diyor. Tuşluyorum. Böyle bir müşteri Yok diyor. Yani ulaşamıyorum. Ne yapsam acaba.
Eşiminki de yanlış imiş.
Maaştan kesinti yapmasını biliyorlar hizmet vermeye gelince sorumsuzluklar dizboyu

Maaştan kesinti yapmasını biliyorlar hizmet vermeye gelince sorumsuzluklar dizboyu
Kesinlikle ya. Durup dururken bir sürü iş çıktı başımıza. Dün anadolu hayatın sitesinden aranmak istiyorum diye form doldurdum.mayıs ayında da kesilecek şimdi.
Olmadı bu hafta bankaya gidip sorayım. Ya da maaş yapan birime

Ben bugün bize verilen numarayı aradım.
Sisteme bugün işlenmişim cayma yapılamıyormuş aynı gün içinde.
Yarın arayın dedi.
Yarın ola hayrola diyeyim..
Yarın da bugün git yarın da öbürgün de ara derlerse cıngar çıkarmaya niyetliyim.
Sözde sistemde henüz görünmeyen benden nasıl oluyor da para kesiyorlar hiç anlamadım.
Sinir olmamak elde değil.

Merhaba
Hayırlı kandiller
Benim maaş bankam halk bankası olduğu için
Halk emekliliği arayıp bes ten caydım
Bir kaç gün sonra ( bugün ) eposta geldi , kesilen 74 tl hesabıma yatmış , ben de hemen içerideki parayla buzdolabı taksidimi ödedim .

M maviduvar1
Sen halledebildin mi ?

Malesef halledemedim ben.
Ne mesaj geldi ne de mail
Bugün maaş servisinden bölge sorumlusunun telefonunu aldım. O bayan da bana müşteri hizmetlerinin başka bir numarasını verdi. Aradım ama görüşemedik.

Gözün aydın. Sen halletmişsin ne güzel

Teşekkür ederim , darısı başına
Çok şükür onu hallettim
Bu sefer de başka bir dert çıktı
Dün akbanktan sürekli eposta geldi
Yok başvurunuz onaylandı yok şu yok bu diye , bir de ekte pdf göndermişler , virüsse diye açmadım
Arıyorum akbank ı bir operatör çıkmıyor , yönlendirmelerde de kart no su soruyor sanki müşterisiymişim gibi
Gidip bir şubeden de soramadım
Umarım kötü bir şey çıkmaz altından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…