- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Canim sana soyle bir tuyo vereyim burdakiler oyle yapiyorgerçekten bunu tutturmak önemli.
benim de var hesabım
aydan aya ya da 2-3 ayda bi alırım.
unutuyorum takip etmeyi çünkü.
benim de 26 gram var sanıyorum . alış ortalamam 105 tl idi en son . 102 tl lerden almışım zamanında daha çok . arttığında ben de bozdurmalıyım sanıyorum değil mi.
anladım. kazançlı oluyor diyorsunuz . bunu deneyeceğim . sağ ol .Canim sana soyle bir tuyo vereyim burdakiler oyle yapiyor
Internet bankaciliginda hesap hareketlerinden aldiklarin kactan aldigin hepsi yazar onlari bir kenara yaz atiyorum ben 15 gram 141 tlden aldim diye yazdim. Gecen gun de mesela 5 gram aldim 145ten ondan once de 146dan 3 gram aldim.
Altini takip ediyorsun ya baktin yukseliyor mesela 146ya cikti ben hemen 141den aldigim 15 grami satiyorum. 148e cikti o zaman 145 ve 146dan aldiklarimi satiyorum. Yani dusuk aldiklarimi once, pahali aldiklarimi yukselmeye devam ederse satiyorum anlatabilmisimdir umarim.
Rica ederim kafaniza takilirsa yine sorabilirsiniz :)anladım. kazançlı oluyor diyorsunuz . bunu deneyeceğim . sağ ol .
alış ortalaması 105 civarı olan altınların tamamını ne zaman bozdurmalıyım.Rica ederim kafaniza takilirsa yine sorabilirsiniz :)
Baya onceden almissiniz heralde 105tenalış ortalaması 105 civarı olan altınların tamamını ne zaman bozdurmalıyım.
evet elime oluyor para. ben 1-2 gram gibi az az alıyorum.Baya onceden almissiniz heralde 105ten
Isterseniz simdi bozdurun 140tan gram basina 15 tl kar edersiniz
Bozdurup tekrar gram altin mi alacaksiniz
Uzun vadeli dusunuyorsaniz bozdurmayin cunku altin hep yukseliyor elinizde para varsa onunla gram altin alin.
Borsanın açılış saatini görmekVaryemez
Al-sat için belirlediğin bir saat var mı
Yani sabah ilk açılışta satış daha iyi
Öğlen arası öncesi alış daha iyi
Öğlen arası sonrası satış daha
Gün bitmeden alış/satış daha iyi
Gibi bir takibin var mı ?
Düne göre euro biraz artmış
Şimdi açıldığında mı en yüksekten satış olur , gün ortasında daha mı yükselir ya da sonunda bilemedim
Borsanın açılış saatini görmek
Avrupa borsalarının açılış saatini yani 15.30 ve Amerikan borsa saati 16.30 lar zaman zaman takip edilmektedir
Merhaba hanımlar güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
Bu hafta 140.85 ten aldığım altınları 141.10 dan sattım
3.5483 ten aldığım dolarları 3.5811 den sattım.
İnşaat için 1250 ve 3281 tl lik ödemelerimi yaptım
79 tl besten kesilen 2 . Taksit hesabıma yatırıldı.
6 sene önce sattığım eve ait elektrik aboneliği depozitozunu 78.95 tl olarak hesabıma yatırdılar.
Önümüzdeki süreç için nasipse hedefim
Dolarda 3.55 in altında alım yapmaya başlatın
Altında almak istersem 140 ve altını düşünüyorum
Bes ne oluyor?Merhaba hanımlar güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
Bu hafta 140.85 ten aldığım altınları 141.10 dan sattım
3.5483 ten aldığım dolarları 3.5811 den sattım.
İnşaat için 1250 ve 3281 tl lik ödemelerimi yaptım
79 tl besten kesilen 2 . Taksit hesabıma yatırıldı.
6 sene önce sattığım eve ait elektrik aboneliği depozitozunu 78.95 tl olarak hesabıma yatırdılar.
Önümüzdeki süreç için nasipse hedefim
Dolarda 3.55 in altında alım yapmaya başlatın
Altında almak istersem 140 ve altını düşünüyorum
İnvestingten takip edebilirsinOnların linkini mesajla yollar mısın
Memurlardan nisan ayından beri kesilenBes ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?