Kizlar bana da bir akil verin ogretmenim ve iyi kazaniyorum ama evledigimizden beri surekli kocamin arkasini toplamaktan 5 kurus arttiramiyorum seneye askere gidecek ve onin kredisini ben odeyecegim(28milyar)nasil yapacagimi bilmiyorumgerçekleştirilebilir hedefler koyarak kendi hayatımız ın gerçeklerine göre birikim yapmaya ne dersiniz az çok demeden yeterki birikim yapalım .......
birikim yaparken amaç birbirimizi cesaretlendirmek şu kesinlikle unutulmamalıdır burada paylaşılanlar kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez....
Eki Görüntüle 1935519
Eşin ne iş yapıyorKizlar bana da bir akil verin ogretmenim ve iyi kazaniyorum ama evledigimizden beri surekli kocamin arkasini toplamaktan 5 kurus arttiramiyorum seneye askere gidecek ve onin kredisini ben odeyecegim(28milyar)nasil yapacagimi bilmiyorum
O da memur 2 yillik evliyiz.Yani hic parasinin hesabini bilmiyor kendi maasi krediye gidiyor ben veriyorum para hemen harciyor vermesem karttan bulup vekiyor elinden aliyorum cuzdanimdan aliyor hicbir sey bulmazsa milletten borc aliyor hep sacma sapan seylere para veriyor cay sigara vsEşin ne iş yapıyor
Kaç yıllık evlisiniz?
Arkasını toplamak derken tam olarak neyi kastediyorsun?
İşin çok zormuş.O da memur 2 yillik evliyiz.Yani hic parasinin hesabini bilmiyor kendi maasi krediye gidiyor ben veriyorum para hemen harciyor vermesem karttan bulup vekiyor elinden aliyorum cuzdanimdan aliyor hicbir sey bulmazsa milletten borc aliyor hep sacma sapan seylere para veriyor cay sigara vs
Evİşin çok zormuş.
Ne kredisi ödüyor eşin
İkinizin toplam geliri ne toplam giderleriniz ne ?
Ben pusudayim bugun almayi dusunuyorum.gram altın konusunda ne düşünüyorsunuz hanımlar . alım için uygun zaman nedir. 140 tl şu an
ne z amandır bu rakamda bilgin var mı.Ben pusudayim bugun almayi dusunuyorum.
Yukseldi bile ben 15 gram aldim daha da alacaktim ama korktum en fazla 140 olur bence 139a dusecegini sanmamne z amandır bu rakamda bilgin var mı.
daha düşmesi mümkün mü ki.
15 gramı kaçtan aldın peki.Yukseldi bile ben 15 gram aldim daha da alacaktim ama korktum en fazla 140 olur bence 139a dusecegini sanmam
Tam 141den aldim canim saf altin ziraatte hesabim. Ben de al sat yapiyorum gecen defa 143ten aldiklarimi 150den sattim simdi onlarla da 141den aldim boyle boyle yapiyorum.15 gramı kaçtan aldın peki.
ben de uzun zamandır almıyorum.
aldıklarımı hiç bozdurmuyorum. o konularda bilgim yok. bazıları alıp satıyor , yeniden alıyor.
sen nasıl yapıyorsun
gerçekten bunu tutturmak önemli.Tam 141den aldim canim saf altin ziraatte hesabim. Ben de al sat yapiyorum gecen defa 143ten aldiklarimi 150den sattim simdi onlarla da 141den aldim boyle boyle yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?