BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kizlar bana da bir akil verin ogretmenim ve iyi kazaniyorum ama evledigimizden beri surekli kocamin arkasini toplamaktan 5 kurus arttiramiyorum seneye askere gidecek ve onin kredisini ben odeyecegim(28milyar)nasil yapacagimi bilmiyorum

Kizlar bana da bir akil verin ogretmenim ve iyi kazaniyorum ama evledigimizden beri surekli kocamin arkasini toplamaktan 5 kurus arttiramiyorum seneye askere gidecek ve onin kredisini ben odeyecegim(28milyar)nasil yapacagimi bilmiyorum
Eşin ne iş yapıyor
Kaç yıllık evlisiniz?
Arkasını toplamak derken tam olarak neyi kastediyorsun?

Eşin ne iş yapıyor
Kaç yıllık evlisiniz?
Arkasını toplamak derken tam olarak neyi kastediyorsun?
O da memur 2 yillik evliyiz.Yani hic parasinin hesabini bilmiyor kendi maasi krediye gidiyor ben veriyorum para hemen harciyor vermesem karttan bulup vekiyor elinden aliyorum cuzdanimdan aliyor hicbir sey bulmazsa milletten borc aliyor hep sacma sapan seylere para veriyor cay sigara vs

İşin çok zormuş.
Ne kredisi ödüyor eşin

Merhaba hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle
Maaşlarımız bereketli olsun

gram altın konusunda ne düşünüyorsunuz hanımlar . alım için uygun zaman nedir. 140 tl şu an

Yukseldi bile ben 15 gram aldim daha da alacaktim ama korktum en fazla 140 olur bence 139a dusecegini sanmam
15 gramı kaçtan aldın peki.
ben de uzun zamandır almıyorum.
aldıklarımı hiç bozdurmuyorum. o konularda bilgim yok. bazıları alıp satıyor , yeniden alıyor.
sen nasıl yapıyorsun

15 gramı kaçtan aldın peki.
ben de uzun zamandır almıyorum.
aldıklarımı hiç bozdurmuyorum. o konularda bilgim yok. bazıları alıp satıyor , yeniden alıyor.
sen nasıl yapıyorsun
Tam 141den aldim canim saf altin ziraatte hesabim. Ben de al sat yapiyorum gecen defa 143ten aldiklarimi 150den sattim simdi onlarla da 141den aldim boyle boyle yapiyorum.

Tam 141den aldim canim saf altin ziraatte hesabim. Ben de al sat yapiyorum gecen defa 143ten aldiklarimi 150den sattim simdi onlarla da 141den aldim boyle boyle yapiyorum.
gerçekten bunu tutturmak önemli.
benim de var hesabım
aydan aya ya da 2-3 ayda bi alırım.
unutuyorum takip etmeyi çünkü.
benim de 26 gram var sanıyorum . alış ortalamam 105 tl idi en son . 102 tl lerden almışım zamanında daha çok . arttığında ben de bozdurmalıyım sanıyorum değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…