- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Gr olarak alıyorum her ay. Ancak fiziki altın bana cazip gelmiyor. Hele Altın takmayı hiç sevmiyorumBende sevmiyordum altını son bi kac aya kadar . Hislerim degisti :)
yok artıkYani neden olmasın
Mantıklı geliyo bu fikir bana
Altınlar kraliçesi oluyomuşuz
bende bileklik aldım ya canım ayy bı seviyorum bı seviyorum ama bulaşık falan takmam yani düğünde bile çok hoslanmiyorumGr olarak alıyorum her ay. Ancak fiziki altın bana cazip gelmiyor. Hele Altın takmayı hiç sevmiyorum
hadi bakalım yapacaksın inanıyorumselam hanımlar.. burda neler yapıyorsunuz bakimm.. altın mı dedi birileri.. bi çift bilezik hayalim var,bilen bilir.. adım adım ilerlemekteyim bu hedefi yerine getirmede :)
yap yap..iyiki aldım diceksin. düğün sezonu açılıyor..hadi bakalım yapacaksın inanıyorum
Bende haftaya bı çeyrek almam lazım düğün için hiç caktırmadan kendime bile çaktırmadan bı tane daha alıp koysam mı kenara sonra da unutsam onu
araba kullanmayi pratik ederken birikime devam et bence . sonbaharda tekrar dusunup verirsin karariniSelam hanımlar sizleri takipteyim 6700 TL vadeli hesap açtım kendime 300 Tl ayın başına kadar harçlık ayırdım amacım paraya dokunmamaya çalışıp çeyrek almak.Her ay maaşımdan 100 TL kumbaraya atıyorum 3 ayda bir de 200 TL atıyorum.Arada da baya atıyorum.İnşallah kurbanda açıcam kurban kesicim o parayla.Araba alma niyetim var pratiğim az öğrenmem lazım altın bilezik falan mı bozsam kredi mi çeksem karar veremedim.Krediye girmek istemiyorum.Ama altınları da bozdurmak istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız fikirlerinize ihtiyacım var
bu aralar kutuphaneye gitmedigimi farkettim
2 ay oldu galiba gitmeyeli
cuma, cumartesi paralar su gibi akip gidiyor.
gider kitap okurum, gazete okur , birazda internete girerim . hersey bedava . kitabimida alir gelirim evime . param cebimde kalir .
kütüphane heryerde var. ben de kitap almıştım. günü geçmiş geri götürmem gerek. mesaj gelmiş telefonuma. her gidişimde kitapları değiştirip yenisini alıyorum. 3 kitap hakkım var .hangi kütüphane? nerede? sakıncası yoksa yazar mısınız...özelden de yazabilirsiniz..lütfen.
superMerhabalar.
Hayirli aksamlar
Gunum vardi arkadaslarla piknik tarzinda disarida yaptik iftari.
2000 tl oglum icin birikim hesabina atacagim.
bi arkadasinda dedigi gibi heryerde kutuphane var. ben yurtdisindayim burasi icin yazmistim . biz gidip cd , dvd felanda aliyoruz kutuphanedenhangi kütüphane? nerede? sakıncası yoksa yazar mısınız...özelden de yazabilirsiniz..lütfen.
bi arkadasinda dedigi gibi heryerde kutuphane var. ben yurtdisindayim burasi icin yazmistim . biz gidip cd , dvd felanda aliyoruz kutuphaneden
Üniversite kütüphaneleri arkadaşın dediği gibi bilgisayarlı falan.internete girmek mümkünorada çok iyiymiş...burada nasıl bilmiyorum.çok zaman oldu kütüphaneye gitmeyeli....burada da(İstanbul) böyle alternatifler varsa araştırmalı...yurtdışına sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?