BİRİKİMCİ HATUNLAR

selam hanımlar.. burda neler yapıyorsunuz bakimm.. altın mı dedi birileri.. bi çift bilezik hayalim var,bilen bilir.. adım adım ilerlemekteyim bu hedefi yerine getirmede :)
hadi bakalım yapacaksın inanıyorum
Bende haftaya bı çeyrek almam lazım düğün için hiç caktırmadan kendime bile çaktırmadan bı tane daha alıp koysam mı kenara sonra da unutsam onu

Selam hanımlar sizleri takipteyim 6700 TL vadeli hesap açtım kendime 300 Tl ayın başına kadar harçlık ayırdım amacım paraya dokunmamaya çalışıp çeyrek almak.Her ay maaşımdan 100 TL kumbaraya atıyorum 3 ayda bir de 200 TL atıyorum.Arada da baya atıyorum.İnşallah kurbanda açıcam kurban kesicim o parayla.Araba alma niyetim var pratiğim az öğrenmem lazım altın bilezik falan mı bozsam kredi mi çeksem karar veremedim.Krediye girmek istemiyorum.Ama altınları da bozdurmak istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız fikirlerinize ihtiyacım var

araba kullanmayi pratik ederken birikime devam et bence . sonbaharda tekrar dusunup verirsin kararini

hangi kütüphane? nerede? sakıncası yoksa yazar mısınız...özelden de yazabilirsiniz..lütfen.

hangi kütüphane? nerede? sakıncası yoksa yazar mısınız...özelden de yazabilirsiniz..lütfen.
kütüphane heryerde var. ben de kitap almıştım. günü geçmiş geri götürmem gerek. mesaj gelmiş telefonuma. her gidişimde kitapları değiştirip yenisini alıyorum. 3 kitap hakkım var .

bi arkadasinda dedigi gibi heryerde kutuphane var. ben yurtdisindayim burasi icin yazmistim . biz gidip cd , dvd felanda aliyoruz kutuphaneden

orada çok iyiymiş...burada nasıl bilmiyorum.çok zaman oldu kütüphaneye gitmeyeli....burada da(İstanbul) böyle alternatifler varsa araştırmalı...yurtdışına sevgiler...

orada çok iyiymiş...burada nasıl bilmiyorum.çok zaman oldu kütüphaneye gitmeyeli....burada da(İstanbul) böyle alternatifler varsa araştırmalı...yurtdışına sevgiler...
Üniversite kütüphaneleri arkadaşın dediği gibi bilgisayarlı falan.internete girmek mümkün
Ben çok küçük bir ilçedeyim ve onca yeni hit kitaplar var.il kütüphanelerini düşünemiyorum.mutlaka gidin ve üye olun,kitap alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…