BİRİKİMCİ HATUNLAR

teşekkürler....şimdi hatırlıyorum da bir zaman üniversite kütüphanesine girmek istemiştim.Beyazıt'ta..bana halk kütüphanesini önermişlerdi....içeri sokmamışlardı..sanırım yasaktı...baş örtüsünden dolayı olmalı diye düşünmüştüm ve öyle de yorumlar almıştım...o sıra başörtüsü gündemdeydi.önerdikleri halk kütüphanesi de benim beklentilerimi karşılamıyordu.
hit kitaplar deyince heyecanlandım...sanki bana gel gel dediler.araştırıp üye olmalı..tekrar teşekkürler.

orada çok iyiymiş...burada nasıl bilmiyorum.çok zaman oldu kütüphaneye gitmeyeli....burada da(İstanbul) böyle alternatifler varsa araştırmalı...yurtdışına sevgiler...
sevgiler sizede
ben istanbulda yasarken hep taksimdeki Atatürk kitapligina gidiyordum
cok buyuk ferah bi yer . tavsiye ederim

bugün 100 tl gün parası verdikten sonra 100 tl de market alışverişine gitti
çocuklara dondurma. sürmelik çikolata. kek ve kurabiye yapma malzemeleri. 2 çeşit peynir çiğ krema . pasta yapma malzemeleri vs . ile 100tl tuttu.

evlenmeden birikim yapmaya karar vermen güzel bi adım olmuş.. her ay maaşını alırken mutlaka birikimi ayır.. tl olarak ayırırsam harcarım diyorsan bi altın veya döviz almanı öneririm.. bereketli olsun şimdiden..

Bugün maaşımın yattığı bankaya altın ve döviz hesabı açtım, ufak ufak oralarda biriktirmek istiyorum. Bu ay 100 tl fazla yatacak bayram ikramiyesi olarak hazır dolar biraz düşmüşken hemen alayım diyorum

mesela her ay 600 tl kaliyorsa
200 tl'lik dolar
200 tl'lik euro
200 tl'lik altin
olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…