- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Üniversite kütüphaneleri arkadaşın dediği gibi bilgisayarlı falan.internete girmek mümkün
Ben çok küçük bir ilçedeyim ve onca yeni hit kitaplar var.il kütüphanelerini düşünemiyorum.mutlaka gidin ve üye olun,kitap alın
gün parası arkadaşa 100 tl verdim
ben de güne başladım bugün. 250 tl verdim.
sevgiler sizedeorada çok iyiymiş...burada nasıl bilmiyorum.çok zaman oldu kütüphaneye gitmeyeli....burada da(İstanbul) böyle alternatifler varsa araştırmalı...yurtdışına sevgiler...
bereketli olsunMerhaba hanımlar
Maaşlarımız bereketli olsun
toplu para gelecek olmasi cok iyiben de güne başladım bugün. 250 tl verdim.
bereketli olsun inşallah.. ne kadar çıktığını paylaşırsın bizimle artık.. benimki de sanırım yarılarda..günaydın hayırlı cumalar
kumbaram dolmuş yakın zamanda boşaltıp bozuklukları saymak istiyorum bakalım ne kadar damladı
evlenmeden birikim yapmaya karar vermen güzel bi adım olmuş.. her ay maaşını alırken mutlaka birikimi ayır.. tl olarak ayırırsam harcarım diyorsan bi altın veya döviz almanı öneririm.. bereketli olsun şimdiden..Merhaba kızlar sırf bu başlığa yazabilmek için üye oldum :) Ben aylık 1880 tl maaş alıyorum, bekarım ailemle yaşıyorum o nedenle pek masrafım yok ama parama sahip çıkamıyorum ben de artık birikim yapmak istiyorum.
Benimde kumbaram dolmuş ama açmaya kıyamıyorum.günaydın hayırlı cumalar
kumbaram dolmuş yakın zamanda boşaltıp bozuklukları saymak istiyorum bakalım ne kadar damladı
mesela her ay 600 tl kaliyorsaMerhaba kızlar sırf bu başlığa yazabilmek için üye oldum :) Ben aylık 1880 tl maaş alıyorum, bekarım ailemle yaşıyorum o nedenle pek masrafım yok ama parama sahip çıkamıyorum ben de artık birikim yapmak istiyorum.
selamBenimde kumbaram dolmuş ama açmaya kıyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?