BİRİKİMCİ HATUNLAR

Selam canlar ben geldim kendimize bı hedef koyduk ayda 1 Gr altın alicaz şimdi işler karışık ama kisaca düz anlatiyim
Eksik olan takilarimi tamamladım
Kredi ile ayda 1100 TL maaş gelicek elimize bende gram altın alalım dedim
İlk seferini aldijk kuyumcuda hesap actirdik ama yaşadığım yerde kuyumcu ile ilgili bı olay olmuştu onu hatrlatti ablam ve daha çok korktum evde saklicam ama evde de bozdurmak kolay die korkuyorum ama evde durmasına aliscaz sanırım yapacak bişi yok :) bakalm maastanda arttirabilirsem ne ala bizim için
İnşallah birikim yapabilirim en çok bunu istiyorum

Mesela esim bozuk para biriktirir ve gerçekten en olmadık zamanda ise yarar :)) artık düzene koyucam büyük küçük ne geçerse aticam birazdan resimde atarım :)

Bugünün birikimi 6 dolar :) 1 tl ye de bir tane bisküvi aldım. Onu bile alırken2. defa düşündüm ama :) Yarın işyerimden erzak kolisi alacağım o da bizi bayağı bir süre götürür artık :)

merhaba arkadaşlar
altın 140 .91
banka hesabına alayım dedim .
iş bannkası 143.63 alış diyor. bu çok fazla değil mi. bunu yaşayan oluyor mu. hani 3 yıldır alıyorum az az . ama bu kadar farklı olmamıştı. ne düşünüyorsunuz. başınıza geldi mi.

Mesai saatleri dışında alış ve satış arasında çok fark olur. Saat 9 dan sonra kontrol et. O zaman normale dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…