BİRİKİMCİ HATUNLAR

selamlar saygilar herkese
yogunnnnnn bir donemden gectim
zamanim hic olmadi burayi yazmaya ve okumaya .

yeni bir ise basladim 1 ay oldu.
maas asgari ucret 1150 euro
gunde 6 saat calisiyorum
kira yardimi , cocuk parasi , nafaka ve calisma primi derken onlarda yaklasik 935 yapiyor .
toplam ayligim 2085 euro'yu buluyor.

cokkkk sukur
cok emek verdim. karsiliginida aldim.

giderler
kira + merkezi isinma 465
elek + sicak su 100
gida 250 ( nerdeyse bi tek aksamlari evden yiyoruz )
okul kantini 1. cocuk 50
bakici 250 ( gerisini devlet karsiliyor )
benzin 1 depo 40
araba ve ev sigortasi 75
su 50
cep tel 20
cocuk cep 2
ev tel + internet + tv 35
2. cocuk ortaokula gittigi icin devlet burs baglayacak . kendi masraflarini karsilar
ivir zivir ve restaurant en az 100
her ay kiyafet ve alisveris icin 60 gitse
toplam gider 1500 euroyu buluyor
bu hesaba gore her ay 585 artmasi lazim.

kendime hedef koydum her ay 585 atmam lazim birikim hesabima
su anda toplam 2000 var
hedef bu ama bakalim hayat ne gosterecek bizlere

Merhaba hanımlar bu aralar cenazemiz vardı.eşimin Babaannesi vefat etti.
Ona bakan halayı yalnız bırakmamaya çalıştım.
İnsanlar ne acımasız kaç tane çocuğun olursa olsun içinden anca biri ikisi gerçek evlat çıkıyor .

Bugün 139.7475 tl den aldığım 80 gram altını 143.77 tl den sattım. Allah bereket versin.

Merhaba hanımlar umarım keyifler yerindedir

Dün 3.50 ve 3.49 seviyelerinden dolar aldım
Yükselirse satarım
Düşmeye devam ederse ortalama düşürmek adına alıma devam ederim
Ytd

kızlar nasılsınız ??

Uzun zamandır uğrayamıyorum çünkü tüm birikim adına kenara attıklarım vs hepsi borçlarımıza gitti.. son kalan 1000 euro borcumuz vardı onu da kızım için kumbaradan bayram harçlıklarından vs topladığım 2 cumhuriyet + 1 gr + yarım altın +30 euro yu verdim üstüne de ekledik ve verdik yerine şükür ki... Evi yaptırdık ama çok şükür ki...

Şu an sadece bankaya borcumuz kaldı 100 bin ama olsun nasipse 4 yıl sonra hiç borcumuz kalmayacak

Yaptırdığımız evin dairelerinin 3 ünü de kiraya verdik bu ay çok şükür ki... Ordan gelecek kirayla kredi ödemelerimizi yapınca üzerine de nerdeyse 1 kira cebimize kalacak Tabi eşimin maşı da kalacak Tüm birikimlerim gitti ama napalım cefası olmadan sefası olmazmış derler .. İnşallah sefasını da süreceğimiz günler yakındır

Artık maaşımız bize kalacağı için inşallah güzel birikimler yapacağız.. bakalım kurbanı bir atlatalım da ondan sonra hayırlısıyla hep yanınızdayım kızlar..

Şu an birikim adına sadece 0,5 gram altınım var bozmadığım onu da yakın zamanda çoğaltırız inşallahh

öpüldünüzzz

Ohhh miss borçlardan kurtulmak gibisi yok
Hayırlı olsun canım

Ruya güle güle oturun inşallah.
Banka borçlarınız da bir an önce biter inşallah. Allah ödeme kolaylığı versin.

Amiiinn aminnnnn inşallahhh Sağol canım teşekkürler hali hazırda babamdan kalan evim var orda oturuyoruz.. Oturmak için değil elimizdekilerle yatırım için yaptık. inşallah kirada kalacak 3 daire de ufak ama olsun öğrenciler tuttu bile şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…