selamlarMerhaba birikimci hatunlar..
el altinda para olunca harcaniyorGunaydin
Hayirli cumalar
Kumbaraya 50 tl attim sabah kalkar kalkmaz :))
Evet kumbaraya devam.İkiside doldu.Fırsat bulunca bankaya götüreceğim.Biz açamıyoruz.selamlar
kumbaraya devam mi
Bereketli olsun inşallahMerhaba hanımlar umarım keyifler yerindedir
Dün 3.50 ve 3.49 seviyelerinden dolar aldım
Yükselirse satarım
Düşmeye devam ederse ortalama düşürmek adına alıma devam ederim
Ytd
Sağolasın canımBereketli olsun inşallah
Ohhh miss borçlardan kurtulmak gibisi yokkızlar nasılsınız ??
Uzun zamandır uğrayamıyorum çünkü tüm birikim adına kenara attıklarım vs hepsi borçlarımıza gitti.. son kalan 1000 euro borcumuz vardı onu da kızım için kumbaradan bayram harçlıklarından vs topladığım 2 cumhuriyet + 1 gr + yarım altın +30 euro yu verdim üstüne de ekledik ve verdik yerine şükür ki... Evi yaptırdık ama çok şükür ki...
Şu an sadece bankaya borcumuz kaldı100 bin ama olsun nasipse 4 yıl sonra hiç borcumuz kalmayacak
Yaptırdığımız evin dairelerinin 3 ünü de kiraya verdik bu ay çok şükür ki... Ordan gelecek kirayla kredi ödemelerimizi yapınca üzerine de nerdeyse 1 kira cebimize kalacakTabi eşimin maşı da kalacak Tüm birikimlerim gitti ama napalım cefası olmadan sefası olmazmış derler .. İnşallah sefasını da süreceğimiz günler yakındır
Artık maaşımız bize kalacağı için inşallah güzel birikimler yapacağız.. bakalım kurbanı bir atlatalım da ondan sonra hayırlısıyla hep yanınızdayım kızlar..
Şu an birikim adına sadece 0,5 gram altınım var bozmadığım onu da yakın zamanda çoğaltırız inşallahh
öpüldünüzzz
Ohhh miss borçlardan kurtulmak gibisi yok
Hayırlı olsun canım
Ruya güle güle oturun inşallah.
Banka borçlarınız da bir an önce biter inşallah. Allah ödeme kolaylığı versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?