- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
hangi ildesiniz ben istanbuldayım en pahalı izmir ve istanbul diye biliyorum ama emin de değilimyok yok. bizim şehirde elektrik pahalı.
maşallah çok uyunmuş faturalarınız...Merhaba hanımlar geçen ay elektrik 45 geldi
doğalgaz 2 aylık 20 geldi
doğalgazın düşük gelmesinin sebebi 1 hafta evde yoktum bir de havalar sıcak olduğundan soğuk duş almayı seviyorum yoksa daha yüksek geliyor bir de yemekleri yaparken düdüklü tencere çok tasarruf sağlıyor yemekler çabuk pişince daha az gaz gidiyor
elektrikte de tüm fişlerim çekilidir misafir vs yoksa kattle ve fırını az kullanırım çamaşır makinesi haftada 2 bulaşık makinesi haftada 1 çalışır zaten 2 kişiyiz
evden çıkarken modemi bile kapatırım boşa elektrik çekmesin nasılsa evde yokuz
ben de bütün komşuların faturalarına bakarım meraklıyım bu konuda
evet canım bende ondan yola çıkarak önce sınırları zorlayıp altınımı atacağım kenara, sonrasında yükleniriz bakliyata, buzluğa..yazın çok çığrımızdan çıktık, acil toparlamam lazım...hep diyorlar ya, önce birikiminizi ayırın, sonra kalanla geçinin diye. sen de öyle yapıyosun işte en güzeli:) olur olur. ne kadar ekmek o kadar köfte:)
tamam mutfakta eldekileri değerlendirme konusunda birbirimize tüyo verebiliriz. farklı tarifler falanevet canım bende ondan yola çıkarak önce sınırları zorlayıp altınımı atacağım kenara, sonrasında yükleniriz bakliyata, buzluğa..yazın çok çığrımızdan çıktık, acil toparlamam lazım...
olur tabi, süper olur...toparlayıalım kendimizi, bayram, yaz tatili derken masraf hiç bitmedi...kış dönemi tasarruf ve birikim dönemi olsuntamam mutfakta eldekileri değerlendirme konusunda birbirimize tüyo verebiliriz. farklı tarifler falan
I got it babe :)olur tabi, süper olur...toparlayıalım kendimizi, bayram, yaz tatili derken masraf hiç bitmedi...kış dönemi tasarruf ve birikim dönemi olsun
siteye hesabına iban nonu veriyorsun ve ürün ü alan kişi onay verince sitede saklı tutulan paran üyeliğine geçiyor sonra sen banka hesabına gönder talebinde bulunuorsun para eline geçiyor. ama siteler çok uyanık komisyon satış başına alıyor 100de 20 tl alanıda var 10 alanıda 15 alanıdao sitelerde sattığında parayı nasıl alıyorsun ki
ohooo elbisedede öyleyim ama kaçkez vakkodan vakkoramadan aldıysam sonra pişman olmuşumdur güzel değildir. ama roman sarar beymen ....ufffsaol canım benim, kirli çıkılar topiğini de okudum, ben değilim canım oradaki..ama okuya okuya onlar gibi olmuş olabilirim
alış veriş huyum benim de inanılmaz fazlaydı, neredeyse son 2 aydır hiç bir şey almadım kendime..bi hedef koydum ve hedefe kitlendim..kesinlikle yüksek bi hedefin olmalı..çanta mı hedef mi diye soracaksın her seferinde kendine..ve beğendiğin bir şeyin üstüne 1 gece yatacaksın..mağazadan kaçmıyor o çanta, dön evine 1 gece yat ve hiç ihtiyacın olmadığını, bu yaptığının yanlış olduğunu düşün..ertesi gün hala inanılmaz bir istek ve almadığın için pişmanlık varsa git al..ama bu yaşlara dönmeyeceğiz..belki bi süre sonra çalışamayacak bi hale bile gelebiliriz, hayat bu ne olacağı belli mi?
o sebeple kenarda kıyıda mutlaka bi güvencemiz olmalı
benimde ev kıyafet yığılı...roman'ın hastasıyım...bir çok sezonunun 38-42 beden arası hemen hemen tüm ceket pantolon vs yığılı ev..her bedene göre yığmışım..( Allahtan 44 bedeni yok da bi yere kadar alabilmişliğim var)şu an deliler gibi pişmanım...
iyiymiş elektrik faturası..bizde klima eşim gelince akşamları çok çalışıyor, onun önüne geçemiyorum, bakalım bu ay ne gelecek, meraktayım
hayırlı olsun evlilik sürecinden sonra erkenden bu tarz topikde olmanız harika.gelecekte sinirli porsukdan daha profesyonel ideal eş olursunuzbiz yeni evlendik o yüzden klima alamadık vantilatör 24 saat kesintisiz çalıştı bizde
çoluk çocuk yok mu? büyüklermi yada bacımneyse önümüz kış, sıkı sıkı giyinir otururuz artık
ahaaaa!!! ideal eş miyim emin değilim canım, baksana eşim fellik fellik para kaçırıyor benden, hortumcu muamlesi görüyorummmmsiteye hesabına iban nonu veriyorsun ve ürün ü alan kişi onay verince sitede saklı tutulan paran üyeliğine geçiyor sonra sen banka hesabına gönder talebinde bulunuorsun para eline geçiyor. ama siteler çok uyanık komisyon satış başına alıyor 100de 20 tl alanıda var 10 alanıda 15 alanıda
ohooo elbisedede öyleyim ama kaçkez vakkodan vakkoramadan aldıysam sonra pişman olmuşumdur güzel değildir. ama roman sarar beymen ....ufff
hayırlı olsun evlilik sürecinden sonra erkenden bu tarz topikde olmanız harika.gelecekte sinirli porsukdan daha profesyonel ideal eş olursunuz
yok henüz, yapmadıkçoluk çocuk yok mu? büyüklermi yada bacım
2 aylık 20 tl süpermiş biz duşu normal alıyoruz o etkili galiba düdüklü konusunda çok haklısınız ben düdüklüde dolma yapıyorum tam 5 dk da pişiyor çok etkili ciddenMerhaba hanımlar geçen ay elektrik 45 geldi
doğalgaz 2 aylık 20 geldi
doğalgazın düşük gelmesinin sebebi 1 hafta evde yoktum bir de havalar sıcak olduğundan soğuk duş almayı seviyorum yoksa daha yüksek geliyor bir de yemekleri yaparken düdüklü tencere çok tasarruf sağlıyor yemekler çabuk pişince daha az gaz gidiyor
elektrikte de tüm fişlerim çekilidir misafir vs yoksa kattle ve fırını az kullanırım çamaşır makinesi haftada 2 bulaşık makinesi haftada 1 çalışır zaten 2 kişiyiz
evden çıkarken modemi bile kapatırım boşa elektrik çekmesin nasılsa evde yokuz
ben de bütün komşuların faturalarına bakarım meraklıyım bu konuda
oooo evliliğin ilk 5 yılı nevresim battaniye pike aşkı vardı bendede maaaşım oralara giderdi ki ozamanlar englishome da pahalıydı madamcoco da yoktu valla bir taç hobby ıssımo özdilek karaca dantela falan hepsi sonra inanın şimdi daha uygun ucuz kampanyalıEvet ya nevresim tutkum varmış resmen ..almış ta almışım halbuki pek yatılı gelen olmaz ..ailelere biz gideriz yılda 1 belki gelirler ..hiç gerek yokmuş ona da
evet ideal eş.. erkekler öyledir hepahaaaa!!! ideal eş miyim emin değilim canım, baksana eşim fellik fellik para kaçırıyor benden, hortumcu muamlesi görüyorummmm
hımmm onda da tasarrruf demekyok henüz, yapmadık
hahahaa şuan çok güldüm yaasiteye hesabına iban nonu veriyorsun ve ürün ü alan kişi onay verince sitede saklı tutulan paran üyeliğine geçiyor sonra sen banka hesabına gönder talebinde bulunuorsun para eline geçiyor. ama siteler çok uyanık komisyon satış başına alıyor 100de 20 tl alanıda var 10 alanıda 15 alanıda
ohooo elbisedede öyleyim ama kaçkez vakkodan vakkoramadan aldıysam sonra pişman olmuşumdur güzel değildir. ama roman sarar beymen ....ufff
hayırlı olsun evlilik sürecinden sonra erkenden bu tarz topikde olmanız harika.gelecekte sinirli porsukdan daha profesyonel ideal eş olursunuz
çok rahat atabilirsin...kızlar eve 5400 tl giriyorsa 2250 tl kredi 750 tl ev kirası 400 tl kışın toplam faturalar olsa elimize 2000 tl kalıyor 1000 tl kenara atabilirmiyim sizce ya
yol paramız yok canım arabamız var ben şuan evdeyim arabaya az biniyorum eşim işe gidip gelirken yürüyor çünkü çok yakınız bilerek bu evi tuttuk ki yol parası olmasın diye . yemek parası yine eşimin yok sigarada içiyor ama bırakma yolunda bir paket 1 hafta gidicek inş anlaştıkçok rahat atabilirsin...
net, tartışmasız hatta...
belki 1200 bile atarsın..sigara yol ve yemek parası durumları da önemli tabi
o zaman çok rahat arttırırsın...yol paramız yok canım arabamız var ben şuan evdeyim arabaya az biniyorum eşim işe gidip gelirken yürüyor çünkü çok yakınız bilerek bu evi tuttuk ki yol parası olmasın diye . yemek parası yine eşimin yok sigarada içiyor ama bırakma yolunda bir paket 1 hafta gidicek inş anlaştık
kışın altın almayı planladım çünkü kışın altın düşüyor ya yaza tatilde filan bozdururz diye düşündümo zaman çok rahat arttırırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?