BİRİKİMCİ HATUNLAR

maşallah çok uyunmuş faturalarınız...
tasarruf tedbirleri de çok fakettiriyor ama haklısınız...

komşular da bizimkilere bakıyor mu acaba

hep diyorlar ya, önce birikiminizi ayırın, sonra kalanla geçinin diye. sen de öyle yapıyosun işte en güzeli:) olur olur. ne kadar ekmek o kadar köfte:)
evet canım bende ondan yola çıkarak önce sınırları zorlayıp altınımı atacağım kenara, sonrasında yükleniriz bakliyata, buzluğa..yazın çok çığrımızdan çıktık, acil toparlamam lazım...

tamam mutfakta eldekileri değerlendirme konusunda birbirimize tüyo verebiliriz. farklı tarifler falan

o sitelerde sattığında parayı nasıl alıyorsun ki
siteye hesabına iban nonu veriyorsun ve ürün ü alan kişi onay verince sitede saklı tutulan paran üyeliğine geçiyor sonra sen banka hesabına gönder talebinde bulunuorsun para eline geçiyor. ama siteler çok uyanık komisyon satış başına alıyor 100de 20 tl alanıda var 10 alanıda 15 alanıda

ohooo elbisedede öyleyim ama kaçkez vakkodan vakkoramadan aldıysam sonra pişman olmuşumdur güzel değildir. ama roman sarar beymen ....ufff
biz yeni evlendik o yüzden klima alamadık vantilatör 24 saat kesintisiz çalıştı bizde
hayırlı olsun evlilik sürecinden sonra erkenden bu tarz topikde olmanız harika.gelecekte sinirli porsukdan daha profesyonel ideal eş olursunuz

ahaaaa!!! ideal eş miyim emin değilim canım, baksana eşim fellik fellik para kaçırıyor benden, hortumcu muamlesi görüyorummmm

2 aylık 20 tl süpermiş biz duşu normal alıyoruz o etkili galiba düdüklü konusunda çok haklısınız ben düdüklüde dolma yapıyorum tam 5 dk da pişiyor çok etkili cidden

Evet ya nevresim tutkum varmış resmen ..almış ta almışım halbuki pek yatılı gelen olmaz ..ailelere biz gideriz yılda 1 belki gelirler ..hiç gerek yokmuş ona da
oooo evliliğin ilk 5 yılı nevresim battaniye pike aşkı vardı bendede maaaşım oralara giderdi ki ozamanlar englishome da pahalıydı madamcoco da yoktu valla bir taç hobby ıssımo özdilek karaca dantela falan hepsi sonra inanın şimdi daha uygun ucuz kampanyalı

ahaaaa!!! ideal eş miyim emin değilim canım, baksana eşim fellik fellik para kaçırıyor benden, hortumcu muamlesi görüyorummmm
evet ideal eş.. erkekler öyledir hep

yok henüz, yapmadık
hımmm onda da tasarrruf demek

ben bakmıyorum fatura işine banane diyorum birkere karıştım hergün günde 2 kez sabah akşam duş alıp çıkan duş alıp eve giren adama ki (ortalık ıslanıyor yeter ekonomik ol dedim su tasarrufu adına) sonra adım çıktı kendi maaşımla tasarruf etmek derdindeyim

hahahaa şuan çok güldüm yaa dur bakalım becerebilecek miyim oda var eşim asker benim güneydoğudayız biz izne çıkınca doğu maaşımız kesiliyor o yüzden sıkıntılıyız açıkcası izinden döndük 2 aydır toparlanamadık. onun dışında kasımda yine izin var hem tatil parası lazım ailelerin yanına gitmek için hemde aralıkta yatacak maaşımız yine kesintili yatacak . kesilince ev kredisi kira mutfak vs zorlanıyoruz . şimdi onun için para biriktirmeye başlıyorum .normalde bu ay 1000 tl kenara atacaktım iyi olacaktı o bizim için. Fakat eşim düğüne gelirken arkadaşından 1000 tl almış ve onu unutmuş ne yazıkki yeni hatırladı o yüzden benim hesabımdan para çektik onu verdik şimdi o parayı yerine koymamız lazım 1000 tl yi kenara atmak yerine benim hesabıma aktarıcam mecbur . çünkü kasımda izne giderken o parayı babama götürücez . ben evlenmeden babamdan borç alıp araba almıştım bu parada o borcu kapatacak anlayacağın ekim maaşıyla birikime başlıyoruz

kızlar eve 5400 tl giriyorsa 2250 tl kredi 750 tl ev kirası 400 tl kışın toplam faturalar olsa elimize 2000 tl kalıyor 1000 tl kenara atabilirmiyim sizce ya
çok rahat atabilirsin...
net, tartışmasız hatta...
belki 1200 bile atarsın..sigara yol ve yemek parası durumları da önemli tabi

çok rahat atabilirsin...
net, tartışmasız hatta...
belki 1200 bile atarsın..sigara yol ve yemek parası durumları da önemli tabi
yol paramız yok canım arabamız var ben şuan evdeyim arabaya az biniyorum eşim işe gidip gelirken yürüyor çünkü çok yakınız bilerek bu evi tuttuk ki yol parası olmasın diye . yemek parası yine eşimin yok sigarada içiyor ama bırakma yolunda bir paket 1 hafta gidicek inş anlaştık

o zaman çok rahat arttırırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…