- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
İyi yöntemmişhahaha, yok internet için 2 yıllık taahhüdümüz var, iptal edersem zarara girerimen az 1 yıl buradayım, garanti
aynen öyle ben de kk nın bu huyunu bildiğim için gogıldan karadenizde almak istediğim sahil evlerine bakıyorum, alttan üstten hep reklam olarak evler geliyor, evler gözümün önünde uçuşuyor, böylece daha da gaza geliyorummm
evet evin içinde battaniyeyle dolaşırız artık:)
İyi yöntemmiş
süpersin canım ya. istemek başarmanın yarısıdır. yolu yarıladın bile. tasarrufu hallettin sıra birikimde:)hahaha, aynen hele ben bu pintilikle nasıl geçireceğim kışı bakalım
tabi canım, hayatım taktik oldu, ne yapsam da alış verişten uzaklaşsam diye düşünüp duruyorum...tüm mail üyeliklerimi iptal ettim, hele ki cilt bakım ve makyaj malzemesi tutkum vardı..yok artık...almanın sonu yok vallahi..yeter dedim, çok huzurluyum şu an
hahaha, sonuçta sayemizde alınıyor bu reklamlar, katılıyorum kardeşim, yönetime verelim hesap numaralarımızı, hakkımızı yatırsınlarbu kk'nın aldığı reklamaların haddi hesabı yok. burdan hisse almak lazım:)
saol canım benim, hep birlikte başaracağız inşallah...süpersin canım ya. istemek başarmanın yarısıdır. yolu yarıladın bile. tasarrufu hallettin sıra birikimde:)
Bu arada market kampanyalarını takip etmem genelde ..bazıları iyi takip eder ..aman onu ordan bunu burdan yapamam derdim ..birazdan markete gideceğim aklıma geldi hata mı yapıyorum acaba?hahaha, sonuçta sayemizde alınıyor bu reklamlar, katılıyorum kardeşim, yönetime verelim hesap numaralarımızı, hakkımızı yatırsınlar
ben de çok dağıttım ama kıyamadıklarım da var, yok kilo verince giyerim, yok hamile kalınca giyerim diye..insan hamile kalmadan hamile kıyafeti alır mı? ben gibi deli olursa alır..düşün artık benim evin haliniDoğru söylüyorsun canım ..biraz dolaplara baktım bugün ne kıyafet almışım bende ..hiç gerek yokmuş ..zaten giydiklerim belli ..son zamanlarda verdim birazını ama var daha ..
kesinlikle takip etmelisin, imkanın varsa en az 2 marketi gezmelisin..Bu arada market kampanyalarını takip etmem genelde ..bazıları iyi takip eder ..aman onu ordan bunu burdan yapamam derdim ..birazdan markete gideceğim aklıma geldi hata mı yapıyorum acaba?
Evet ya nevresim tutkum varmış resmen ..almış ta almışım halbuki pek yatılı gelen olmaz ..ailelere biz gideriz yılda 1 belki gelirler ..hiç gerek yokmuş ona daben de çok dağıttım ama kıyamadıklarım da var, yok kilo verince giyerim, yok hamile kalınca giyerim diye..insan hamile kalmadan hamile kıyafeti alır mı? ben gibi deli olursa alır..düşün artık benim evin halini
Liste yaptım bakalım dediğin gibi gezeyim 2-3 tanesini ..olmazsa not alayım aklımda tutamıyorum bazenkesinlikle takip etmelisin, imkanın varsa en az 2 marketi gezmelisin..
markete aç ve tok gittiğimde inanılmaz farkediyor bu arada..hadi canım oradan ne alaka derdim eskiden, gerçekten farkediyor..artık hep tok gidiyorum..ve mutlaka listem oluyor...liste dışında 1 iğne dahi almıyorum...
Evet ya nevresim tutkum varmış resmen ..almış ta almışım halbuki pek yatılı gelen olmaz ..ailelere biz gideriz yılda 1 belki gelirler ..hiç gerek yokmuş ona da
Liste yaptım bakalım dediğin gibi gezeyim 2-3 tanesini ..olmazsa not alayım aklımda tutamıyorum bazen
var canım, Allah kısmet ederse önümüzdeki hafta 1 ata altın almayı planlıyorum...eylül ayı hedefiniz var mı? altın gibi?
hadi inşallah. ben de kuyumcularda bulursam 2,5 gramlık külçe altın istiyorum. tabi ay sonunda ancak alabilirim olursa.var canım, Allah kısmet ederse önümüzdeki hafta 1 ata altın almayı planlıyorum...
senin var mı?
inşallah canım, eşim maaşını alınca alıp geçeceğim geriye kalanla geçinirsek geçiniriz geçinemezsek yapacak bir şey yokhadi inşallah. ben de kuyumcularda bulursam 2,5 gramlık külçe altın istiyorum. tabi ay sonunda ancak alabilirim olursa.
geçen ay elektirik faturanız ne kadar geldi
hep diyorlar ya, önce birikiminizi ayırın, sonra kalanla geçinin diye. sen de öyle yapıyosun işte en güzeli:) olur olur. ne kadar ekmek o kadar köfte:)inşallah canım, eşim maaşını alınca alıp geçeceğim geriye kalanla geçinirsek geçiniriz geçinemezsek yapacak bir şey yoksağlık olsun deriz ne yapalım..yaz tatilleri, bayramlar büktü belimizi
yok yok. bizim şehirde elektrik pahalı.Merhaba hanımlar geçen ay elektrik 45 geldi
doğalgaz 2 aylık 20 geldi
doğalgazın düşük gelmesinin sebebi 1 hafta evde yoktum bir de havalar sıcak olduğundan soğuk duş almayı seviyorum yoksa daha yüksek geliyor bir de yemekleri yaparken düdüklü tencere çok tasarruf sağlıyor yemekler çabuk pişince daha az gaz gidiyor
elektrikte de tüm fişlerim çekilidir misafir vs yoksa kattle ve fırını az kullanırım çamaşır makinesi haftada 2 bulaşık makinesi haftada 1 çalışır zaten 2 kişiyiz
evden çıkarken modemi bile kapatırım boşa elektrik çekmesin nasılsa evde yokuz
ben de bütün komşuların faturalarına bakarım meraklıyım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?