sağolasın canım
Allah kabul etsin
altını kaçtan almıştınız bilmiyorum canım ama kar zararı hesaplamanı tavsiye ederim öncelikle
bileziği takıp gitmeyi istemeni de anlıyorum ama daha çok biraraya gelirsiniz
keşke bankadakilere dokunmadan alabilecek olsaydın
cutemom çok geçmiş olsun inşallah biran önce sağlığına kavuşur
areser bence bankadakilere dokunma, aynı disiplinle devam edemeyebilirsin
Elektrik bana da 126 geldi bua ay ama su cok gelmiş sana canım yaa neden öyle bana en fazla 60 geçmez su faturası...
Bu sigara nasıl bir bağımlılıktır canım ben bundan 1 sene evvel eşinle beraber terapi alarsak sigarayı bıraktık... Ben o dönemler aslında cok bırakmayı düşünmüyordum eşimin istegıyle gittik. Sonra onun bırakması bana guven verdi...sigarayı bıraktıktan 9 ay sonra eşim panik atak Hastalığı'na yakalandı ve tekrar başladı...onceleri geçer dedim tek tük içiyorum dedi ama bu sefer paket almaya başladı. Bende maalesef o başladı ve benım bütün hevesim gitti şimdi Bende gunde 5-6 tane içiyorum... Nefret ediyorum 9 ay içme tekrar başla nasıl kurtulcaz bu illetten öyle bir anda geliyor ki karşı koyamıyorsun...
Canım bir an önce önlemini al doktora git daha kötü olmayasın sonra...
Banucum yürüyüş yapabiliyorsan yürüyüş yap canım...
Yapabiliyorsan 400 tl abartı değil benimde aylık 150 tl lik gunüm var 100 tl si tam 50 yi de bir arkadasla yarım yarım gırdım aldığımız parayı bölünüyoruz..toplamda 1200 aldık şimdi Şubat'ta da 600 alcam...
Cok gecmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun...
allah yardımcısı olsun inşallah.babamdan hala haber yok
dekan yapacagı ıcın anjıyoyu sanırım hala beklıyorlar
canım sıkıldı
ıcıme durup durup tuhaf bır hıs gırıyor
hanı ınsan kendı bı ısleme gırecegınde korkar ya aynısı
gecen sefer acıl oldugu ıcın anlayıp dınleyene kadar gecmıstı o sıkıntı
halbukı sımdı sabahtan berı oyalanmaya calısıyorum
ıste yapamıyorum ısteyım guya
Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. En kotusu de beklemektir zatenbabamdan hala haber yok
dekan yapacagı ıcın anjıyoyu sanırım hala beklıyorlar
canım sıkıldı
ıcıme durup durup tuhaf bır hıs gırıyor
hanı ınsan kendı bı ısleme gırecegınde korkar ya aynısı
gecen sefer acıl oldugu ıcın anlayıp dınleyene kadar gecmıstı o sıkıntı
halbukı sımdı sabahtan berı oyalanmaya calısıyorum
ıste yapamıyorum ısteyım guya
aynen öyle canım çocuğa seni sevmicem yaramazlık yaparan bile demek bir sürü iz bırakıyor. özellikle tartışmaları duymamlılar. bi öğrencimin annesi tartışınca evden gitmişti. kız her gün okuldan kaçıyordu annem yine gidecek diye. önemsenmiyon en küçük olay bile çok değerli onlar için. atlayırsınız canım pişman olup çeki düüzn verdiysen vicdan yapma artık.Sabah aglamis yine okulda,girmek istememis sinifa.yaa boyle genis anadan boyle icli cocuk nasil oluyo arkadas..
Rehberlik ogretmeni durums el koymus.simdi cok rahat.olur boyle seyler anne sen uzulmuyosun dimi diyo.
Cocuk yetistirenler icin ibret bizim hayatimix aslinda.esimle bi ara aramiz acildi (10 gun )annemdeydim.annemin katinda kaldim ama kardesiminde 5 ay kucuk bi kizi var.citkirildim o zamanlar bizimki yaninda boga gibi kaliyo.bizimki yanindan gecse dusuyo.bizimkiler haliyle bir laf soylese ben cocugumu doverdim.bi gecede altina kacirdi diye aman ne dovmustum yavrumu.allah affetsin ben hic affetmiyorum kendimi
Daha konusmuyodu bile dogru duzgun babasi bizi almaya geldiginde kucagina aldiginda oyle bir ic cekisi vardiki,dersinizki 80 yasinda tum dunyanin yukunu sirtlamis
velhasil 10 gun deyip geciyorum ama bu hassasiyeti,durgunlugu hep o 10 gunun armaganidir bize.
Sabah aglamis yine okulda,girmek istememis sinifa.yaa boyle genis anadan boyle icli cocuk nasil oluyo arkadas..
Rehberlik ogretmeni durums el koymus.simdi cok rahat.olur boyle seyler anne sen uzulmuyosun dimi diyo.
Cocuk yetistirenler icin ibret bizim hayatimix aslinda.esimle bi ara aramiz acildi (10 gun )annemdeydim.annemin katinda kaldim ama kardesiminde 5 ay kucuk bi kizi var.citkirildim o zamanlar bizimki yaninda boga gibi kaliyo.bizimki yanindan gecse dusuyo.bizimkiler haliyle bir laf soylese ben cocugumu doverdim.bi gecede altina kacirdi diye aman ne dovmustum yavrumu.allah affetsin ben hic affetmiyorum kendimi
Daha konusmuyodu bile dogru duzgun babasi bizi almaya geldiginde kucagina aldiginda oyle bir ic cekisi vardiki,dersinizki 80 yasinda tum dunyanin yukunu sirtlamis
velhasil 10 gun deyip geciyorum ama bu hassasiyeti,durgunlugu hep o 10 gunun armaganidir bize.
cnm ALLAH şifa versinve bize dua edın arkadaslar
babam anjıyo olacak 2.stent takılacak bugun
ıyı gecsın kotu seyler olmasın ınsallah
cnm yavrum kıyamam yaSabah aglamis yine okulda,girmek istememis sinifa.yaa boyle genis anadan boyle icli cocuk nasil oluyo arkadas..
papatyacım ben çok yufka yürekliyimdir,kaynanamı bile çok affettim biliyorsun,galiba ALLAH rızası için giderdim ama mesafemi daha sonrası için hep korurdumMerhaba kızlar
Bugün gece dersim de olduğu için ancak geldim eve. Ayaklarım çok ağrıyor.
@zytn_lmn annelik zamanla öğreniliyor canım. Benim de geçmişe baktığımda yaptığım hatalarım var ve aklıma geldikçe kötü oluyorum. Ben de oğluma bağırdıysam sonradan çok üzülüyorum. Ama bazen tutamıyorum kendimi.
Sen pişmansın ve hatanı anlamışsın bu kadar Üzme kendini. Allah da görüyordur canım.
Kızlar bizim sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız vardı. Pikniğe tatile falan giderdik. Geçen yıl eften piften bir Sebebten dolayı geçen yıl yavaş yavaş selamı sabahı kestik. Biz başka arkadaşların öncülüğünde başaağlıpına gittik. Adım attık ancak yine de küstük. Ben artık kesinlikle konuşmak istemiyorum. Sesini bile duyduğumda tüylerim diken diken oluyor. Bugün kadının ablası vefat etmiş. Diğer arkadaşlar aradı biz gidiyoruz gelmek ister misiniz diye... Ben ne yapacağımı bilemedim. Yani bu bahane bile olsa barışmayı asla istemiyorum ama zor ginde de bu kadar kayıtsız davranmak pek bana göre değil. Siz olsanız ne yapardınız
taaaaaaaaa içimde hissettim çok kötü oldum ya ağlamak istiyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?