BİRİKİMCİ HATUNLAR

Farmasicim bende kararsız kaldım aslında Şubat ayında 600 alcam gun paramı öğüne kadar da biriktirdiklerimi de koyarsam yapabilirim... Çarşıya indim bugün gittim baktım benim istediklerim 1300 civarı beklicem herhalde kayınvalide aradı dısardayken Perşembe gitcemiz yer iptal olmuş.... Her işte bir hayır var şimdilik yapmıcam bakalım o zamana kadar benim kayınvalide belki sürpriz yapar ama hiç sanmıyorum yapsa bile artık hiç bir önemi kalmadı

Anlamıyorum ki her kes gibi çamaşır bulaşık v.s. işlerde suyu kullanıyorum ama nasıl oluyorsa çok geliyor. Bir de burada su elektrikten daha pahalı.

Cute babandan haber var mı canım.

babamdan hala haber yok
dekan yapacagı ıcın anjıyoyu sanırım hala beklıyorlar
canım sıkıldı
ıcıme durup durup tuhaf bır hıs gırıyor
hanı ınsan kendı bı ısleme gırecegınde korkar ya aynısı
gecen sefer acıl oldugu ıcın anlayıp dınleyene kadar gecmıstı o sıkıntı
halbukı sımdı sabahtan berı oyalanmaya calısıyorum
ıste yapamıyorum ısteyım guya

iyi gunler bayanlar.cutemom gecmis olsun,Allah acil sifalar versin babana ins. ben ikinsene once 250 lik gune girmistim.cok iyi oluyor bence.borclar bitsin yine gircem ins benim de bu gun dersim ogleye kadardi.12 de ciktim.3 litre sut aldim kizima 4,5 tl. bir de 1,75 tl yol parasi.kendime inanamiyorum ama baska da para harcamadim:)

allah yardımcısı olsun inşallah.
anne baba insanın diğer yarısı,yokluklarını göstermesin hiçbirinize rabbim.

Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. En kotusu de beklemektir zaten

CuteMom geçmiş olsun babana
güne gir derim canım

@zytn_lmn oğlun nası oldu

Sabah aglamis yine okulda,girmek istememis sinifa.yaa boyle genis anadan boyle icli cocuk nasil oluyo arkadas..
Rehberlik ogretmeni durums el koymus.simdi cok rahat.olur boyle seyler anne sen uzulmuyosun dimi diyo.
Cocuk yetistirenler icin ibret bizim hayatimix aslinda.esimle bi ara aramiz acildi (10 gun )annemdeydim.annemin katinda kaldim ama kardesiminde 5 ay kucuk bi kizi var.citkirildim o zamanlar bizimki yaninda boga gibi kaliyo.bizimki yanindan gecse dusuyo.bizimkiler haliyle bir laf soylese ben cocugumu doverdim.bi gecede altina kacirdi diye aman ne dovmustum yavrumu.allah affetsin ben hic affetmiyorum kendimi
Daha konusmuyodu bile dogru duzgun babasi bizi almaya geldiginde kucagina aldiginda oyle bir ic cekisi vardiki,dersinizki 80 yasinda tum dunyanin yukunu sirtlamis
velhasil 10 gun deyip geciyorum ama bu hassasiyeti,durgunlugu hep o 10 gunun armaganidir bize.

Cute anliyorum seni.gecen yil ablamin (guatr)bogzindan parca alincacakti.bi gun oncesi haberim oldu.sabaha kadar binlercd kez bogazima igneler batti dusundukce.bak su an bile hizsediyorum.allah hastayada ama en cokta hasta sahibine sabir versin.iyi olacak bunu dusunerek teselli et kendini

aynen öyle canım çocuğa seni sevmicem yaramazlık yaparan bile demek bir sürü iz bırakıyor. özellikle tartışmaları duymamlılar. bi öğrencimin annesi tartışınca evden gitmişti. kız her gün okuldan kaçıyordu annem yine gidecek diye. önemsenmiyon en küçük olay bile çok değerli onlar için. atlayırsınız canım pişman olup çeki düüzn verdiysen vicdan yapma artık.

taaaaaaaaa içimde hissettim çok kötü oldum ya ağlamak istiyorum inan

Bugün hiç masraf yapmadım kızlar sadece 15 tl mutfak masrafı o kadar... 2 hafta boyunca günde 1 saat çalışıcam dün başladım.. Bugün işe eşim götürdü getirdi 4 lira yol parasını da vermedim böylece...

Bakalım dönemlik çalışmam karşılığında iş yerim ne kadar verecek.. ? O parayı hemen kenara koyduklarımın içine ekleyeceğim..Umarım düzgün bir tutar verirler de işime yarar.. Keşke gitmeden önce konuşsaydım ne kadar vereceklerini Saat ücreti üzerinden ödeme yaparlar umarım yoksa iki haftada sadece yol param 40 tl tutacak..

Merhaba kızlar
Bugün gece dersim de olduğu için ancak geldim eve. Ayaklarım çok ağrıyor.
@zytn_lmn annelik zamanla öğreniliyor canım. Benim de geçmişe baktığımda yaptığım hatalarım var ve aklıma geldikçe kötü oluyorum. Ben de oğluma bağırdıysam sonradan çok üzülüyorum. Ama bazen tutamıyorum kendimi.
Sen pişmansın ve hatanı anlamışsın bu kadar Üzme kendini. Allah da görüyordur canım.

Kızlar bizim sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız vardı. Pikniğe tatile falan giderdik. Geçen yıl eften piften bir Sebebten dolayı geçen yıl yavaş yavaş selamı sabahı kestik. Biz başka arkadaşların öncülüğünde başaağlıpına gittik. Adım attık ancak yine de küstük. Ben artık kesinlikle konuşmak istemiyorum. Sesini bile duyduğumda tüylerim diken diken oluyor. Bugün kadının ablası vefat etmiş. Diğer arkadaşlar aradı biz gidiyoruz gelmek ister misiniz diye... Ben ne yapacağımı bilemedim. Yani bu bahane bile olsa barışmayı asla istemiyorum ama zor ginde de bu kadar kayıtsız davranmak pek bana göre değil. Siz olsanız ne yapardınız

ve bize dua edın arkadaslar
babam anjıyo olacak 2.stent takılacak bugun
ıyı gecsın kotu seyler olmasın ınsallah
cnm ALLAH şifa versin

cnm yavrum kıyamam ya

papatyacım ben çok yufka yürekliyimdir,kaynanamı bile çok affettim biliyorsun,galiba ALLAH rızası için giderdim ama mesafemi daha sonrası için hep korurdum

kızlar,okulda hep dışarıdan bişeyler söylüyorduk yemek için,iki gündür sandviç yapıp gidiyorum,damlaya damlaya göl olur hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…