Canım oğlan şimdi uyudu daha. Bir bitki çayı içip duş alıp yatacağım aynen dediğin gibi.papatya için rahat en azından güzelce bi duş al bi bardak ılık süt ve yatağa :)
Sabah aglamis yine okulda,girmek istememis sinifa.yaa boyle genis anadan boyle icli cocuk nasil oluyo arkadas..
Rehberlik ogretmeni durums el koymus.simdi cok rahat.olur boyle seyler anne sen uzulmuyosun dimi diyo.
Cocuk yetistirenler icin ibret bizim hayatimix aslinda.esimle bi ara aramiz acildi (10 gun )annemdeydim.annemin katinda kaldim ama kardesiminde 5 ay kucuk bi kizi var.citkirildim o zamanlar bizimki yaninda boga gibi kaliyo.bizimki yanindan gecse dusuyo.bizimkiler haliyle bir laf soylese ben cocugumu doverdim.bi gecede altina kacirdi diye aman ne dovmustum yavrumu.allah affetsin ben hic affetmiyorum kendimi
Daha konusmuyodu bile dogru duzgun babasi bizi almaya geldiginde kucagina aldiginda oyle bir ic cekisi vardiki,dersinizki 80 yasinda tum dunyanin yukunu sirtlamis
velhasil 10 gun deyip geciyorum ama bu hassasiyeti,durgunlugu hep o 10 gunun armaganidir bize.
Merhaba kızlar
Bugün gece dersim de olduğu için ancak geldim eve. Ayaklarım çok ağrıyor.
@zytn_lmn annelik zamanla öğreniliyor canım. Benim de geçmişe baktığımda yaptığım hatalarım var ve aklıma geldikçe kötü oluyorum. Ben de oğluma bağırdıysam sonradan çok üzülüyorum. Ama bazen tutamıyorum kendimi.
Sen pişmansın ve hatanı anlamışsın bu kadar Üzme kendini. Allah da görüyordur canım.
Kızlar bizim sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız vardı. Pikniğe tatile falan giderdik. Geçen yıl eften piften bir Sebebten dolayı geçen yıl yavaş yavaş selamı sabahı kestik. Biz başka arkadaşların öncülüğünde başaağlıpına gittik. Adım attık ancak yine de küstük. Ben artık kesinlikle konuşmak istemiyorum. Sesini bile duyduğumda tüylerim diken diken oluyor. Bugün kadının ablası vefat etmiş. Diğer arkadaşlar aradı biz gidiyoruz gelmek ister misiniz diye... Ben ne yapacağımı bilemedim. Yani bu bahane bile olsa barışmayı asla istemiyorum ama zor ginde de bu kadar kayıtsız davranmak pek bana göre değil. Siz olsanız ne yapardınız
Merhaba arkadaşlar :) Bende katılabilir miyim ? Ben şuan sadece bozukları atıyorum kenera 10 gündür. İkizlerim olacak yakında onların ihtiyaçları için biriktiriyorum
İyi akşamlar kızlar, akşam yemeğe misafirim vardı. Son dakika öğrendiğimden hiç bir hazırlığım yoktu, çok da yorgundum yemekle uğraşacak halde değildim. Dışarıda yedik mecburen. Sormadım ama en az 200 tutmuştur. Ne kadar masraf olmasın diye uğraşsak da illa bir şeyler çıkıyor.
Bugün arkadaşımın borcu vardı onu verdi 170 tl, kumbaramda da var, artık yarın ödemeleri yapıp maaştan ne kadar ayıra bilirsem hepsini birleştireceğim, bakalım hasılat ne olacak
Ekim bitmeden kasim ayinin maasi gelsin istiyorum ya bu maasin buyukce ve tamami nerdeyse ablama gitcek cuma gunu kelepcesiniz alcz artaesa200/150 kadr faturalari hallaederm
kurbandada zorlancaz zannediyordum ama cok rahat gecti cok sukur bakalim bu ay nasil gecoxek rabbim buyuk
kilo almak bu kadar kolay olmamlıydı kılar ya göbeksizz bi hayat istiyorum :)
merhabalar benide alırmısınız aranıza :) eşimde bende çalışıyoruz 1,5yaşında birde oğlumuz var ve yeni ev aldık genellikle ev ekonomisi ile eşim ilgileniyor ama bende ona yardımcı olmak istiyorum çünkü sıkıntılar yavaş yavaş başlıyor hayat gerçekten çok pahalı gelen para gidiyor ve birikim yapmak şart.
Kızlar bugün benim için çok zor geçti. Çok gerildim orada. Ama eğer gitmeseydim omzumda kocaman bir yük olarak kalacaktı. Sanki Allah beni denedi imtihan etti. Öyle hissediyorum. Çok şükür Rabb'ime. Allah rağmen eylesin inşallah. Mekanı cennet olsun...
Hoşbuldum :) Evet bende sizinle gaza gelmek istiyoruummZaten hep baskaları yüzünden cocuklarımıza bağırdık çağırdık bende cok yaptım özellikle ilk cocuklarda oluyo insan cahil oluyo şimdi cok pişmanın ama keşke yapmasaydım diyorum..
Ben olsam giderdim canım büyüklük sende kalsın iyilik yap denize at demişler elbet bir gun geri döner sana...
Tam yerine gelmişsim canım burda kenara para atmamak mümkün değil hoş geldin aramıza....
O ekstra masraflar yok mu insanın belini büküyor bazen ben bu ay ne guzel hiç bişey çıkmadı derken 195 tl kızımın kaynak kitapları 95 tl oglumunkiler bi de oğlumun sınıf kahvaltısı 120 tl off offf..Kasım'da da doğal gaz baslar artık....
Rabbim vercek kolaylığını bir yerden kelepçe alırken dolaş pazarlık yap istanbuldaysan mutlaka Kapalıçarşı'dan al derim baya fark oluyo....
Kim istemiyokiii
Hoş geldin canım aramıza bol bereketli birikimler....
Iyi yapmışsın canım gitmekle.....
bence bankada ki gramları fln al bilekziği yaptır ver canım .borcun varken birikim yapmak olmaz ki . hem laf çarpmazlar bence .sen olmadı arkadaşımdan borç aldım diye yavaş yavaş koyarsın bankaya parayı . bu arada Allah rahmet eğlesinKızlar şimdi eşim kayınvalidemden geldi eşime demiş ki : Areser bana bozuk pek iyi değil benle (bir kaç zamandır ona karşı tavırlıyım) bilezik yapmadım ona diye herhalde bozuk bana demiş... Eşimde napsın yok anne bozuk falan değil demiş..
Eltime yaptıgı bileziğin parasını o zaman Abi'n verdi de öyle yaptım demiş... Sende verseydin böyle olmayacaktı demiş eşime..., yaaa ben napıyım Allah askına söyleyin kızlar eşimin ailesinde adettir bu ve eltimin Ailesi'de aynı taraflı sırf gösteriş olsun diye oğlundan alıp gelinine takmış...benimde kimsem yok ne annem ne babam iki side rahmetli oldu sanki gerek yokmuş gibime geliyo nasılsa bunlar bilmez anlamaz diye anlatabildim bilmiyorum ama napıyım nasıl davranayım yanlış mı düşünüyorum o zaman düşünecekti oğlundan alırken benim bir gelinim daha var diye sonuçta kaynımın durumu cok cok iyi bize göre bana bir fikir verin ne olur....
bence bankada ki gramları fln al bilekziği yaptır ver canım .borcun varken birikim yapmak olmaz ki . hem laf çarpmazlar bence .sen olmadı arkadaşımdan borç aldım diye yavaş yavaş koyarsın bankaya parayı . bu arada Allah rahmet eğlesin
Allah Allah oda garipmiş.o zaman boşver ne eşin para versin ne de göstermelik bilezik o taksın. gerek yok de geç bence .zaten üstünden 5 ay geçmiş şimdi taksa da önemi kalmadı ki . sen para biriktirmeye devam et bankada ki gramlara da dokunma ir daha da bileziğin konusunu açma derim. en mantıklısı :)Canım benim borcum yok aslında kayınvalidemin bana borcu var bizde sünnette sunnet annesine kayınvalide bilezik yapar. Elitimin sünnetinde yaptı taktı. Benim de sunnet oldu 5 ay gecti ne bilezik var ne bişey şimdide eşime o zaman Abi'n verdi yengenin bilezik parasını şimdide sen ver ben yaptım diye takıyım diyormuş...
Allah Allah oda garipmiş.o zaman boşver ne eşin para versin ne de göstermelik bilezik o taksın. gerek yok de geç bence .zaten üstünden 5 ay geçmiş şimdi taksa da önemi kalmadı ki . sen para biriktirmeye devam et bankada ki gramlara da dokunma ir daha da bileziğin konusunu açma derim. en mantıklısı :)
hiç araya girme boşver öyle bilsin . seviniyordur hem iyi bile bence ama sen durumu biliyorsun anlamı yok miğdem bulandı demişsin bene konu zaten bitmiş. bende borcunuz var var sanıyordum borçta değil sonuçta salla gitsin hayatımm :)Aynen canım bencede artık taksada hiç bir önemi yok midem bulandı bu işten...sonuçta kocamın parasını biriktiriyorum gene kocam yapmış olacak... Tabi bunu ben biliyorum eltim hala kayınvalidesi yaptı biliyo yazık....
hiç araya girme boşver öyle bilsin . seviniyordur hem iyi bile bence ama sen durumu biliyorsun anlamı yok miğdem bulandı demişsin bene konu zaten bitmiş. bende borcunuz var var sanıyordum borçta değil sonuçta salla gitsin hayatımm :)
areser cim krisopraza katiliyorm ne guzel biriktirmissin iste kalsin bi vesile oldu birikiminede
istanbulda degilim cnm izmit golcukteyim cuma gunju ablamla bakicaz zatn kuyumcular sayilidir burda ama pazarlik yapicam tabiki :)
Dunya mali dunyada canim degmez uzulme bile cnm ya benm eltime ailesi istedi diye taki seti takmislar ailesinin zoruyla bana almadilar taki seti aramizda 5sene var evlenmemeizin biz zorlamadik
Nasil isterseniz oyle alalim dedik
bnm vcdanim rahat isterlerse bekar kaynim evlenince onada alsinlar taki seti umrumfa degil
haaa eltim o taki setini 1ay sonra falan bozdurmus o ayri hala solenirler bilezikleri flan bozdurmus kolu bos kalmasin diye 2-3ay once yeni bitane 20gr bilezik aldilar gene
hic umrum degl uzulmedim mi uzuldum ama takmiom vicdanlari rahatsa sorun yok
Aynen bnmde evin tum gelinlerinn taki seti olmus kaynanamin;kaynanamin eltisinin 3metre zinciri ,eltiminde taki seti ,kaynanamin 5ibi yerdesi varmis zamaninda bisaf ben kaldim yani anlayacagin cnm diger bekar kaynimda da alirlar kesin babaanesi dedesi cok hevesli yeni gelin sorar senin yokmu taki swtin diw bnde solerim almak istememislerdialmadilar diye kendileri utanir adetlerinde yokmus derim yeri gelince icimde kalir kalmasina ama majcup olanlar dusunsun gerekirse onlarada soylwrm alinirsa bi ben kaldim gibilerinden caktirmadan laf sokarimDoğru söylüyorsunuz kızlar bazen diyorum boşver dünya mali için değmez ben o bileziği taksam nolur takmasam ne olur ama yapılan politik davranışlar yalan dolanlar sinirimi bozuyo işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?