BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba arkadaşlar :) Bende katılabilir miyim ? Ben şuan sadece bozukları atıyorum kenera 10 gündür. İkizlerim olacak yakında onların ihtiyaçları için biriktiriyorum
hoş geldin canım ikizlerine de Allah hayırlı zamanda kavuştursun
Merhaba kızlar
Sağolun önerileriniz için. Bunun benim için bir imtihan olduğunu düşündüm. Ve eşimle beraber gittik. Az önce de ayrıldık oradan.

çok iyi yapmışsın canım

ama sonrası için mesafeyi korursun olur biter

İyi akşamlar kızlar, akşam yemeğe misafirim vardı. Son dakika öğrendiğimden hiç bir hazırlığım yoktu, çok da yorgundum yemekle uğraşacak halde değildim. Dışarıda yedik mecburen. Sormadım ama en az 200 tutmuştur. Ne kadar masraf olmasın diye uğraşsak da illa bir şeyler çıkıyor.
Bugün arkadaşımın borcu vardı onu verdi 170 tl, kumbaramda da var, artık yarın ödemeleri yapıp maaştan ne kadar ayıra bilirsem hepsini birleştireceğim, bakalım hasılat ne olacak

Ekim bitmeden kasim ayinin maasi gelsin istiyorum ya bu maasin buyukce ve tamami nerdeyse ablama gitcek cuma gunu kelepcesiniz alcz artaesa200/150 kadr faturalari hallaederm
kurbandada zorlancaz zannediyordum ama cok rahat gecti cok sukur bakalim bu ay nasil gecoxek rabbim buyuk

İyi aksamlar kızlar...işten gelince bir uyumuşum..bazen böyle oluyor toplu yorgnluk çıkıyor galiba:)yazdıklarınızı soyle böyle okuya bildim...Bazı durumlarda Allah için affetmek lazım...Rabbimiz kin tutmayı hangi koşulda olursa olsun yasaklamış..kus durmayıda..tabii insanın onuruna dokuncak bir durum soz konusu değilse...hep aklıma Hz Alinin bir savaşta tam kılıcını çekmiş düşmanı oldurcek düşman yüzüne tukuruyo...şimdi seni olduremem diyor...biraz once savaş hali sen oldurcektim...şimdi yuuzume tukurdun ofkenlendim...bir insanı nefsim için olduremem diyor...işte bizim küsmelerimiz hep nefsi oluyor...bir başka konuda çocuklarımız için...ben Bugunlerde Yasar Kuru var...netten takip edin acayıp faydalı yazıları..

git canım ya inanlığını yaparsın

kilo almak bu kadar kolay olmamlıydı kılar ya göbeksizz bi hayat istiyorum :)

merhabalar benide alırmısınız aranıza :) eşimde bende çalışıyoruz 1,5yaşında birde oğlumuz var ve yeni ev aldık genellikle ev ekonomisi ile eşim ilgileniyor ama bende ona yardımcı olmak istiyorum çünkü sıkıntılar yavaş yavaş başlıyor hayat gerçekten çok pahalı gelen para gidiyor ve birikim yapmak şart.

Kızlar bugün benim için çok zor geçti. Çok gerildim orada. Ama eğer gitmeseydim omzumda kocaman bir yük olarak kalacaktı. Sanki Allah beni denedi imtihan etti. Öyle hissediyorum. Çok şükür Rabb'ime. Allah rağmen eylesin inşallah. Mekanı cennet olsun...

hoşgeldiniz :)

papatya için rahat en azından güzelce bi duş al bi bardak ılık süt ve yatağa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…