- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
HoşbuldukM maviduvar1 bende poe gibi düşünüyorum. Eski günlerin hatırına...insan insana böyle günlerde gerek
doubleanne hoşgeldiniz. Üçünüzde
hoş geldin canım ikizlerine de Allah hayırlı zamanda kavuştursunMerhaba arkadaşlar :) Bende katılabilir miyim ? Ben şuan sadece bozukları atıyorum kenera 10 gündür. İkizlerim olacak yakında onların ihtiyaçları için biriktiriyorum
Merhaba kızlar
Sağolun önerileriniz için. Bunun benim için bir imtihan olduğunu düşündüm. Ve eşimle beraber gittik. Az önce de ayrıldık oradan.
Hoşbuldum amin inşallah canım Allahrazı olsun :)hoş geldin canım ikizlerine de Allah hayırlı zamanda kavuştursun
çok iyi yapmışsın canım
ama sonrası için mesafeyi korursun olur biter
Merhaba arkadaşlar :) Bende katılabilir miyim ? Ben şuan sadece bozukları atıyorum kenera 10 gündür. İkizlerim olacak yakında onların ihtiyaçları için biriktiriyorum
git canım ya inanlığını yaparsınMerhaba kızlar
Bugün gece dersim de olduğu için ancak geldim eve. Ayaklarım çok ağrıyor.
@zytn_lmn annelik zamanla öğreniliyor canım. Benim de geçmişe baktığımda yaptığım hatalarım var ve aklıma geldikçe kötü oluyorum. Ben de oğluma bağırdıysam sonradan çok üzülüyorum. Ama bazen tutamıyorum kendimi.
Sen pişmansın ve hatanı anlamışsın bu kadar Üzme kendini. Allah da görüyordur canım.
Kızlar bizim sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız vardı. Pikniğe tatile falan giderdik. Geçen yıl eften piften bir Sebebten dolayı geçen yıl yavaş yavaş selamı sabahı kestik. Biz başka arkadaşların öncülüğünde başaağlıpına gittik. Adım attık ancak yine de küstük. Ben artık kesinlikle konuşmak istemiyorum. Sesini bile duyduğumda tüylerim diken diken oluyor. Bugün kadının ablası vefat etmiş. Diğer arkadaşlar aradı biz gidiyoruz gelmek ister misiniz diye... Ben ne yapacağımı bilemedim. Yani bu bahane bile olsa barışmayı asla istemiyorum ama zor ginde de bu kadar kayıtsız davranmak pek bana göre değil. Siz olsanız ne yapardınız
senden bekleneni yapmışsın canım.Merhaba kızlar
Sağolun önerileriniz için. Bunun benim için bir imtihan olduğunu düşündüm. Ve eşimle beraber gittik. Az önce de ayrıldık oradan.
Hoşbuldum :) amin..Hoşgeldin aramıza. Bebeklerin inşallah bereketi de bol olur, bol bol biriktirirsin.
hoşgelsiniz cinsiyetleri belli miHoşbuldum :) amin..
Hoşbuldum :)) ikiside erkek olacak inşallahh
hoşgelsiniz cinsiyetleri belli mi
hoşgeldiniz :)merhabalar benide alırmısınız aranıza :) eşimde bende çalışıyoruz 1,5yaşında birde oğlumuz var ve yeni ev aldık genellikle ev ekonomisi ile eşim ilgileniyor ama bende ona yardımcı olmak istiyorum çünkü sıkıntılar yavaş yavaş başlıyor hayat gerçekten çok pahalı gelen para gidiyor ve birikim yapmak şart.
papatya için rahat en azından güzelce bi duş al bi bardak ılık süt ve yatağa :)Kızlar bugün benim için çok zor geçti. Çok gerildim orada. Ama eğer gitmeseydim omzumda kocaman bir yük olarak kalacaktı. Sanki Allah beni denedi imtihan etti. Öyle hissediyorum. Çok şükür Rabb'ime. Allah rağmen eylesin inşallah. Mekanı cennet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?