buarada eşim keşke 1000 lik olsaydı gün filan diyor ama ben onun kadar gözü kara değilim sanki
hemde 6000 tl gelse benim onunla borc kapatacak durumum yok yanı oyle bır borcum yok kredı cekmısım gıbı duyguya bürünürmüyüm bilmiyorum
Kızlar size birşey danışmak istiyorum benım para biriktirmeye ki amacım biliyorsunuz kaynanamın bana yapmadığı bileziği yapıp ona göstermek...
Bugun sabah eşim dediki madem bu kadar cok istiyorsun o bileziği yapmak git bankadaki gramlarından al yaptır sonrada biriktirdiklerini koyarsın yerine sonuçta harcamıcaksın yerine altın yapcaksın dedi bende diyorum bileziği yaparsam beni para biriktirmeye iten sebeb ortadan kalkacak ya o zaman böyle duzenli biriktiremezsem....
Perşembe günü de kayınvalidem eltim gorumcem falan bir akraba gezmesinde gideceğiz ozaman yapıp takmak çok istiyorum napıyı. Karar veremedimm.,,,,
çok geçmiş olsun canım. inşalah iyi geçer operasyon.ve bize dua edın arkadaslar
babam anjıyo olacak 2.stent takılacak bugun
ıyı gecsın kotu seyler olmasın ınsallah
canım eğer sıkıntı yaşamayacaksanız bence 400 çok değil. gün olayını ben de seviyorumama güne girebileceiğim kimse yok.aylık 200 tl gırdık esasen
akraba gunu buarada
ama esım benım adımada gır dıyor.
400 tl kredı kartı taksıdı gıbı bogarmı benı dıye dusunuyorum.
araba kredımız var 780 yanı ortalama 400 tl fatuamız var , suan borclarımız var ama kapanmak uzere onlar, ayrıca suanda cocuk özel okulda okuyor hazırana kadar odeme yok ama ya sonra
korkuyorum ıste
çok çeşitli esma çekerim ihtiyacıma göre canımeşim bana bel korsesi almıştı işten sonra takıyorum biraz rahatlatıyor beni.yanlız benim belim sürekli oturarark çalışmaktan kaynaklı.bu arada ne tespihi çekiyorsun farmasi
ödeyebileceksen bence süperaylık 400 tl gun abartımı dıye dusunuyorum
15 ay boyunca.
sonuc 6000 tl ama :S
Allah şifalar versin canımve bize dua edın arkadaslar
sağolasın canımGeçmiş olsun farmasi, bel ağrısı çok kötü. Hem işte hem de evde sürekli ayaktayız, Allah kolaylık versin.
Ben bir niyetim için salat-ı tefriciye okuyorum, şu anda 2800 lerdeyim. İnşaallah bitiririm ve Allah kabul eder.
Sonra başka bir niyetim için Ya Latif esmasını çekmek istiyorum. Zaman zaman başka esmalardan da çekiyorum. Sizler hangi tesbihleri çekiyorsunuz kızlar?
Kızlar size birşey danışmak istiyorum benım para biriktirmeye ki amacım biliyorsunuz kaynanamın bana yapmadığı bileziği yapıp ona göstermek...
Bugun sabah eşim dediki madem bu kadar cok istiyorsun o bileziği yapmak git bankadaki gramlarından al yaptır sonrada biriktirdiklerini koyarsın yerine sonuçta harcamıcaksın yerine altın yapcaksın dedi bende diyorum bileziği yaparsam beni para biriktirmeye iten sebeb ortadan kalkacak ya o zaman böyle duzenli biriktiremezsem....
Perşembe günü de kayınvalidem eltim gorumcem falan bir akraba gezmesinde gideceğiz ozaman yapıp takmak çok istiyorum napıyı. Karar veremedimm.,,,,
al-sat yapacaksan bankadan gram altın almak mantıklıkzılar bir şey sormak istiyorum. somut çeyrekvs altın almak mı mantıklı yoksa bankadan gram mı.
not: sürekli çevremde düğün oluyor elimdeki çeyrekler bitti.
uğradım topiğineçok çeşitli esma çekerim ihtiyacıma göre canım
ama 16641 ya latif diye topiğim var
ödeyebileceksen bence süper
Allah şifalar versin canım
Kızlar bu akşam market alışverişi yaptık, içinde et ya da deterjan olmadığı halde bir sürü para tuttu. Sonra eve geldik elektrik 90, su 156 gelmiş. Apartman rekoru ben de yaklaşan var ama daha geçen olmadı
Hani bizlerin çok şükür var, ama Allah olmayana yardım etsin. Hele asgari ücretle ev geçindirip çoluk çocuk okutanları ayakta alkışlıyorum. Hepsine helal olsun...
M maviduvar1 cım,nasıl gitsin canım yaa,ağladım ağlıycam yani,o derece canım istiyo laneti. Sanki yeni bırakmış gibiyim bu gün yine. Şeytan oynuyo benle
delimideli allah yardımcın olsun. Bugün hiç ihtiyaç yoktu kim sorarsa,50 lira gitti
@lemide yarın yapıcam,sağol tarif için.
Günaydın kızlar
Şu hastalıktan bir türlü kurtulmadım. Yine boğazım acıyor. Bugün de full dersim var. Akşam da var. Doktora gitsem zaman yok
@zytn_lmn bunlar çok normal semptomlar. Dayanmaktan başka çaren yok. Şimdi içersen tüm emeğimi çöpe aymış ve o kısır döngüye yeniden girmiş olacaksın. Sakın pes etme
günaydın kızlar.
bir kilo verelim dedim,1 hafta spor yaptım bu hafta belimden zor hareket ediyorum.kaldı spor işi.
fıtıklarımı ağrımadıkları zaman çok seviyorum.
aylık 400 tl gun abartımı dıye dusunuyorum
15 ay boyunca.
sonuc 6000 tl ama :S
ve bize dua edın arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?