BİRİKİMCİ HATUNLAR

buarada eşim keşke 1000 lik olsaydı gün filan diyor ama ben onun kadar gözü kara değilim sanki
hemde 6000 tl gelse benim onunla borc kapatacak durumum yok yanı oyle bır borcum yok kredı cekmısım gıbı duyguya bürünürmüyüm bilmiyorum

Bana gore cok ama imkani varki kabul etti cute bnce mahsuru yok

ben100tlye raziyim 50ye bile ama yok

Evet Cute cim benim o pehlivan..
Sen bilirsin en iyisini. Eşin istediyse güveniyodur kendine.,gir bence. Gerçi sende çalışıyordun değilmi.o zaman kesin gir.
Ama ben olsaydım 200 devam eder,aynı gün bi 200 de sanki verecekmiş gibi kenara koyardım. Hiç riske atmazdım kendimi. Öylede yapıyorum zaten

Kızlar size birşey danışmak istiyorum benım para biriktirmeye ki amacım biliyorsunuz kaynanamın bana yapmadığı bileziği yapıp ona göstermek...

Bugun sabah eşim dediki madem bu kadar cok istiyorsun o bileziği yapmak git bankadaki gramlarından al yaptır sonrada biriktirdiklerini koyarsın yerine sonuçta harcamıcaksın yerine altın yapcaksın dedi bende diyorum bileziği yaparsam beni para biriktirmeye iten sebeb ortadan kalkacak ya o zaman böyle duzenli biriktiremezsem....

Perşembe günü de kayınvalidem eltim gorumcem falan bir akraba gezmesinde gideceğiz ozaman yapıp takmak çok istiyorum napıyı. Karar veremedimm.,,,,

O eşin öyle diyorsa hiç düşünme bile,hemen gir

areser biliyorum takıp gitmeyi çok istiyorsun ama toplu paraya dokunmak hiç bir zaman mantıklı gelmemiştir bana.. Evet harcamayacağım yerine altın yapacağım diye başlanır ama hayat bu ne getireceği belli olmaz..

Daha çok beraber gezmeleriniz olur hedefine ulaş ondan sonra istediğini tak:)

bızde akrabalarla gun yaptık aslında gorusmek olsun dıye kımsenın kımseye gıttıgı yok dıye acıkcası.
parasıda bahane oldu ama sahane oldu
1 seneden fazladır gune katılmamıstım ustelık oturmalı ve oynamalı olacagı ıcın fazlaca hosuma gıttı
ayretten bende zeytın senın dedıgın gıbı yapsam ya en son gunu ben aldım 2.gırdıgım ıcın 200 tl kenara atarım en azından basım sıkıssa elımın altında olur para hemde
buarada sıgarayı bıraktın ben hala cırpınıyorm ya

ve bize dua edın arkadaslar
babam anjıyo olacak 2.stent takılacak bugun
ıyı gecsın kotu seyler olmasın ınsallah
çok geçmiş olsun canım. inşalah iyi geçer operasyon.

canım eğer sıkıntı yaşamayacaksanız bence 400 çok değil. gün olayını ben de seviyorumama güne girebileceiğim kimse yok.

buarada kızlar tesekkur ederım
babamı hala almamıslar ve oyle sıkıntıya gırdımkı napcamı sasırdım kendımı onun yerıne koyuyorum gerı cekıyorum aynı sıkıntı
basım agrıyor

eşim bana bel korsesi almıştı işten sonra takıyorum biraz rahatlatıyor beni.yanlız benim belim sürekli oturarark çalışmaktan kaynaklı.bu arada ne tespihi çekiyorsun farmasi
çok çeşitli esma çekerim ihtiyacıma göre canım
ama 16641 ya latif diye topiğim var

aylık 400 tl gun abartımı dıye dusunuyorum
15 ay boyunca.
sonuc 6000 tl ama :S
ödeyebileceksen bence süper
Allah şifalar versin canım

sağolasın canım

Allah kabul etsin

altını kaçtan almıştınız bilmiyorum canım ama kar zararı hesaplamanı tavsiye ederim öncelikle

bileziği takıp gitmeyi istemeni de anlıyorum ama daha çok biraraya gelirsiniz
keşke bankadakilere dokunmadan alabilecek olsaydın

kzılar bir şey sormak istiyorum. somut çeyrekvs altın almak mı mantıklı yoksa bankadan gram mı.

not: sürekli çevremde düğün oluyor elimdeki çeyrekler bitti.

kzılar bir şey sormak istiyorum. somut çeyrekvs altın almak mı mantıklı yoksa bankadan gram mı.

not: sürekli çevremde düğün oluyor elimdeki çeyrekler bitti.
al-sat yapacaksan bankadan gram altın almak mantıklı

çünkü kuyumculardaki makas aralığı çok fazla oluyor

Elektrik bana da 126 geldi bua ay ama su cok gelmiş sana canım yaa neden öyle bana en fazla 60 geçmez su faturası...

Bu sigara nasıl bir bağımlılıktır canım ben bundan 1 sene evvel eşinle beraber terapi alarsak sigarayı bıraktık... Ben o dönemler aslında cok bırakmayı düşünmüyordum eşimin istegıyle gittik. Sonra onun bırakması bana guven verdi...sigarayı bıraktıktan 9 ay sonra eşim panik atak Hastalığı'na yakalandı ve tekrar başladı...onceleri geçer dedim tek tük içiyorum dedi ama bu sefer paket almaya başladı. Bende maalesef o başladı ve benım bütün hevesim gitti şimdi Bende gunde 5-6 tane içiyorum... Nefret ediyorum 9 ay içme tekrar başla nasıl kurtulcaz bu illetten öyle bir anda geliyor ki karşı koyamıyorsun...

Canım bir an önce önlemini al doktora git daha kötü olmayasın sonra...

günaydın kızlar.
bir kilo verelim dedim,1 hafta spor yaptım bu hafta belimden zor hareket ediyorum.kaldı spor işi.
fıtıklarımı ağrımadıkları zaman çok seviyorum.

Banucum yürüyüş yapabiliyorsan yürüyüş yap canım...

aylık 400 tl gun abartımı dıye dusunuyorum
15 ay boyunca.
sonuc 6000 tl ama :S

Yapabiliyorsan 400 tl abartı değil benimde aylık 150 tl lik gunüm var 100 tl si tam 50 yi de bir arkadasla yarım yarım gırdım aldığımız parayı bölünüyoruz..toplamda 1200 aldık şimdi Şubat'ta da 600 alcam...

Cok gecmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun...

areser aslında bende dusunuyorum 2. turu kuzenımle ortak gırsek dıyemı ama
bı yandanda esıme 2. turuda gırdım ama en son alacagız dıyıp o parayı kenara gızlı gızlı atmakta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…