BİRİKİMCİ HATUNLAR

Cnm keske ama iradesizim o konuda
anneciğim sağolsun bana bir tencere lahana sarması yapmış.... okuldan gelirken onu getirdim yemeğim olduğu için attım dolaba onu da yarın pişiririm hayırlısıyla inşaallah
afiyet olsun cnm bnm kaynanamlarda lahana yokmus bu sene paArdan alcam artk dolmalik

cnm benim ya,strese oluyordur,sen sık sık rehber öğretmenle görüştür,evde kendinizde minik sınavlar yapabilirsiniz,ben de 4 leri okutuyorum,karnına ağrı girip ağlayan bi öğrencim var benim de

donuk pudra geçmiş olsun,ALLAH korusun hepimizi
hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun

Kizlar resmini deminden beri yukliyim diyorum yok kirpa kirpa bi hal oldum ama yuklemiyor snrm bozuldu :+-/

Merhaba hanımlar
Oldum olası sevemedim şu gece derslerini. Parası iyi ama elimden gelse girmem. O derece yani.
delimideli hayırlı olsun hem içinize sinmiş. Hem de ablan beğenmiş.
Varyemez bayılırım lahana sarmasına.
Ben de uzattım ayaklarımı koltuğa yayıldım ama oğlumun ödevi bitmedi daha. Ona başlarız az sonra.

Kızlar merhabalar
Dün akşam eşimin dayısının gelini vefat etti. Kadıncağızın hiçbir rahatsızlığı yoktu, haftasonu daha düğündeydik. Kalp krizi geçirmiş ve kısa sürede vefat etmiş. 2 çocuğu kaldı ardında. Okul çıkışı ben de cenaze evindeydim, çok tanımam, ama üzüldüm Allah rahmet eylesin.

Dünyanın ne kadar boş olduğunu bir kez daha anladım.

Basin sagolsun cnm ancak olumlerde anliyoruz zaten

oy Allah rahmeteylesin

selam kızlar. okula emekli müfettiş geldi kitap yazmış onu satıyomuş müdüün ısraıyla hepimiz aldık çok boş bi kitap uyuz oldum

oy Allah rahmeteylesin

P PembePaltolu Allah rahme eylesin. Aslında hayat çok boş ama sadece ölümlerde anlıyoruz bunu. Sonra da unutuyotuz

Amin, Allah razı olsun kızlar.

selam kızlar. okula emekli müfettiş geldi kitap yazmış onu satıyomuş müdüün ısraıyla hepimiz aldık çok boş bi kitap uyuz oldum

Böyle emrivakileri hiç sevmiyorum. Bizim okula da böyle gelen olmuştu birkaç defa. Hiçbirinde de almadım.

Cok yorgunum..cay içmek istiyorum..demlemeye dermanım yok...ama sizlere yazmaya dermanım var:) Derdimize care Rabbimiz derdimize ortak cayımız var..

Bugun sunu birkez daha anladım hayatımızda ne kadar az insan olursa okadar basın rahat oluyor.Az insan Az yemek Az konuşmak..bol tefekkür bol ibadet huzurun sırrı olsa gerek..
Al benden de o kadar. Etrafımda az insan olsun istiyorum artık.

başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

lavin başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ben de üzüldüm valla geride kalanlara

delimideli canım benim çok sevindim senin ve ablanın adına hadi gözünüz aydın..

Ben de biraz önce girdim içeri, kızlar ay sonu yaklaşıyor birikimler ne alemde

Bizim gün bu ay bitti gelecek ay 200'den tekrar başlıyor 1600 gelecek ama 1 mayısta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…