- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Cnm almafm para artmadi zaten ...para gidip gitmesi için demiyorum. ama tavuk alıp haşlayıp sonrada kızartsanız.. hem daha sağlıklı olur...
iyi akşamlar kızlar.
cutemom haydi maşallah,sen de kurtul şu illetten.
delikız bir de sen bıraksan topik temiz hava sahası olacak.:)
ben de mevlüte gittim,ne güzel okuduk,sevdiklerimizin ruhuna bağışladık.
içim ferahladı.kuran böyle bir şey işte.
bizimkilere bir şeyler hazırlayacağım,insan tokken bir şey pişiresi gelmiyor.
afiyet olsun cnm bnm kaynanamlarda lahana yokmus bu sene paArdan alcam artk dolmalikanneciğim sağolsun bana bir tencere lahana sarması yapmış.... okuldan gelirken onu getirdim yemeğim olduğu için attım dolaba onu da yarın pişiririm hayırlısıyla inşaallah
Tesekkur ederim cnm :)gözünaydın delimideli
cnm benim ya,strese oluyordur,sen sık sık rehber öğretmenle görüştür,evde kendinizde minik sınavlar yapabilirsiniz,ben de 4 leri okutuyorum,karnına ağrı girip ağlayan bi öğrencim var benim deYaaa arkadaslar size bişey danışmak istiyorum benim kızım 4. Sınıfa gidiyor ve yarın SBS olacaklar bunu her ay oluyorlar bir okulun birde başka biryerden geliyor sınav cok korkuyo daha olmadan ağlamaya başlıyor cok üzülüyorum onun için derslerde cok başarılı fakat sınav deyince cocuğa birşey oluyor napıyım rehber öğretmenle de görüştüm o da konuştu kızımla ama eve gelince farklı oluyor napcam şaşırdım?
Basin sagolsun cnm ancak olumlerde anliyoruz zatenKızlar merhabalar
Dün akşam eşimin dayısının gelini vefat etti. Kadıncağızın hiçbir rahatsızlığı yoktu, haftasonu daha düğündeydik. Kalp krizi geçirmiş ve kısa sürede vefat etmiş. 2 çocuğu kaldı ardında. Okul çıkışı ben de cenaze evindeydim, çok tanımam, ama üzüldüm Allah rahmet eylesin.
Dünyanın ne kadar boş olduğunu bir kez daha anladım.
oy Allah rahmeteylesinKızlar merhabalar
Dün akşam eşimin dayısının gelini vefat etti. Kadıncağızın hiçbir rahatsızlığı yoktu, haftasonu daha düğündeydik. Kalp krizi geçirmiş ve kısa sürede vefat etmiş. 2 çocuğu kaldı ardında. Okul çıkışı ben de cenaze evindeydim, çok tanımam, ama üzüldüm Allah rahmet eylesin.
oy Allah rahmeteylesin
P PembePaltolu Allah rahme eylesin. Aslında hayat çok boş ama sadece ölümlerde anlıyoruz bunu. Sonra da unutuyotuz
selam kızlar. okula emekli müfettiş geldi kitap yazmış onu satıyomuş müdüün ısraıyla hepimiz aldık çok boş bi kitap uyuz oldum
Al benden de o kadar. Etrafımda az insan olsun istiyorum artık.Bugun sunu birkez daha anladım hayatımızda ne kadar az insan olursa okadar basın rahat oluyor.Az insan Az yemek Az konuşmak..bol tefekkür bol ibadet huzurun sırrı olsa gerek..
Kızlar merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?