BİRİKİMCİ HATUNLAR

DonukPudra eçmiş olsun. iyisiniz dımı. korku vardır elbet..
ben 1999 depremini yaşadım.. sevdiklerimi kaybettim.. rabbim ülkemize bu acıyı yaşatmasın bidaha

sağol canım. İyiyiz evet. bizim ev konumu nedeniyle maşallah iyi hissettiriyor. otobana yakınız bir de.
4,1 olmuş ama yaşayana ne kadar fazla ve uzun geliyor.
Amin ,amin...
Kimseye göstermesin o acılı günleri Rabbim.

99depreminde 9 yasindaydim evden zor cikarnislar beni sok gecirmisim evimiz giris katti aile apartnaniydi
ama simdi bile hala korkuyorum en ust kat ev faln ailedeb kmse yok bazn uyuyamadigim bile oluyor apartmandakilerde sagolsun geceleri bazn tak tuk kapi kapatir onn sesiyle bile uyanirim
allah bi daha yasatmasin cnm cumlemize

bende 10 11 yaşındaydım. evimiz yıkılmadı. ama alt katları hep gitmişti. dışarı zor çıkmıştık
bide kayıplar olunca ailemde çok zor olmuştu. hangi şehirdi

bende 10 11 yaşındaydım. evimiz yıkılmadı. ama alt katları hep gitmişti. dışarı zor çıkmıştık
bide kayıplar olunca ailemde çok zor olmuştu. hangi şehirdi
Bizim mahhalede yikilmis ev yoktu ama lorlu vardi herkes ciglik cigliya
izmitteydim bn allahtan.evimiz saglam cikmisti karsi komsumuzun evi agir hasarliydi kalici konuta tasindi

Bizim mahhalede yikilmis ev yoktu ama lorlu vardi herkes ciglik cigliya
izmitteydim bn allahtan.evimiz saglam cikmisti karsi komsumuzun evi agir hasarliydi kalici konuta tasindi
bizimde agır hasardı sonradan yıktılar zaman evimizi..
gölcükte yıkılmayan bina kalmamıştı doğru dürüst.. heleki sahil önündekiler..
bende gölcükteydim

bizimde agır hasardı sonradan yıktılar zaman evimizi..
gölcükte yıkılmayan bina kalmamıştı doğru dürüst.. heleki sahil önündekiler..
bende gölcükteydim
Bnm babamda golcukte tersanede calisiyordu arama kurtarmaya katilmisti toprak altina giten askerler bile varmis kaybolan enkazlara yardim ediorlarnis babam kepce oprtydu bi tane cocuk yaklasmis babama 5-6yaslarinda bnm ailem oldu bana baba olurmusun denis babam gozyaslari sel tabi 1hafta gelememisti eve cok kotuydu buralar bn simdi golcukteyim

günaydınlar bende izmirdeyim ve uyanıktım o saatte hissettim depremi,Rabbim beterinden korusun

bende tersanenin yanındaki okulda okumuştum.neyse hiç konuşmayalım. rabbim rahmet eylesin

kızlar izmirlilere gecmiş olsun diyorum
bu sene yazın bende arkadasıma gıtmıstım bursaya forumdan aılemede bursaya pıknıge gıdıyoruz demıstım. esım fılan bılıyor gercegı
neyse oglanla gıttık tam arkadasa eve gırdık kahvaltıya oturduk delı gıbı sallanmaya basaldık.
bursadaa 2-3 saat telefonlar acılmadı hıc ulasamadım ödüm kopmuştu
dedım bana burada bısey olsa benı nereden bulacak aılem, hatta esım esım evet bılıyor ama ne adres bılıyor ne bısey
kısacası pek korkmustum
depremden korkarım
oyle yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…