- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
DonukPudra eçmiş olsun. iyisiniz dımı. korku vardır elbet..
ben 1999 depremini yaşadım.. sevdiklerimi kaybettim.. rabbim ülkemize bu acıyı yaşatmasın bidaha
99depreminde 9 yasindaydim evden zor cikarnislar beni sok gecirmisim evimiz giris katti aile apartnaniydi
ama simdi bile hala korkuyorum en ust kat ev faln ailedeb kmse yok bazn uyuyamadigim bile oluyor apartmandakilerde sagolsun geceleri bazn tak tuk kapi kapatir onn sesiyle bile uyanirim
allah bi daha yasatmasin cnm cumlemize
Bizim mahhalede yikilmis ev yoktu ama lorlu vardi herkes ciglik cigliyabende 10 11 yaşındaydım. evimiz yıkılmadı. ama alt katları hep gitmişti. dışarı zor çıkmıştık
bide kayıplar olunca ailemde çok zor olmuştu. hangi şehirdi
bizimde agır hasardı sonradan yıktılar zaman evimizi..Bizim mahhalede yikilmis ev yoktu ama lorlu vardi herkes ciglik cigliya
izmitteydim bn allahtan.evimiz saglam cikmisti karsi komsumuzun evi agir hasarliydi kalici konuta tasindi
Bnm babamda golcukte tersanede calisiyordu arama kurtarmaya katilmisti toprak altina giten askerler bile varmis kaybolan enkazlara yardim ediorlarnis babam kepce oprtydu bi tane cocuk yaklasmis babama 5-6yaslarinda bnm ailem oldu bana baba olurmusun denis babam gozyaslari sel tabi 1hafta gelememisti eve cok kotuydu buralar bn simdi golcukteyimbizimde agır hasardı sonradan yıktılar zaman evimizi..
gölcükte yıkılmayan bina kalmamıştı doğru dürüst.. heleki sahil önündekiler..
bende gölcükteydim
Bnm babamda golcukte tersanede calisiyordu arama kurtarmaya katilmisti toprak altina giten askerler bile varmis kaybolan enkazlara yardim ediorlarnis babam kepce oprtydu bi tane cocuk yaklasmis babama 5-6yaslarinda bnm ailem oldu bana baba olurmusun denis babam gozyaslari sel tabi 1hafta gelememisti eve cok kotuydu buralar bn simdi golcukteyim
sağol canım 6 gibiydi birden salladı geçti
amin canım çok sağolkızlar çok geçmiş olsun.izmirliler.Rabbim felaketlerden uzak etsin
günaydınlar bende izmirdeyim ve uyanıktım o saatte hissettim depremi,Rabbim beterinden korusun
amin canım sağolasınÇok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?