- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Hadi cnm zytn gibi basaricaksin eminimha bıde sıgarayı bırakalı 2. gunumu yasıyorum desem
Hadi bakalım kolay gelsin.....ha bıde sıgarayı bırakalı 2. gunumu yasıyorum desem
Evet cnm kesinlikle oyle ilk basta muteahitler sonra bizim onlem almamamiz tanidigina cok uzuldum cnm gercekten kotu olmusI izmirliler geçmiş olsun.
@gölcük bi tanıdığım emekli olduktan hemen sonra gezmeye çıkıyor eşiyle bi gece gölcükte konaklıyorlar depremde karı koca vefat etmiş. Deprem doğal afet ama bu kadar ölüme enkaza sebep olan bizleriz.
CuteMom hayırlı olsun sigarayı bırakman
Olsun cnm gunde bi birikim bnde hic yokMerhaba arkadaşlR hafta sonu ailemi görmeye istanbula gittim hiç birikim yapamadım. Harcarken dıkkatli harcadım.hafta sonu gün var 50 tl onu biriktiricem 25 hazır 25 de bikaç gün içindr biriktircem bu ay 50+50 tl güne gitcek onun dışında birikim yapamadım
iyi alışverişler :)Sumdu carsiya geciyorum hanumlar kirayi yatiriyim ablam gekene kadr elktrk faturasinida odeyim diorm disarisi sicak evde nedn usudum biraz esiyor disarisi ama usutucek kadr degl terledi yuzum bile otobse bncm otobs bekliom :)
Sagol cnm alistan cok veris olacaga benziyor benmkisi :) hayirlisi :) ablamn gonlune gore buluyimde gerisi muhim degiliyi alışverişler :)
Kizlar faturami yatirdim kirami odedim
bankada bi kadin numarasini bana verdi sagolsun beklemeden yatirdim kirami
simdi kafedeyim ablami bekliyorun 2,5tl meyvesuyuna vercm akalm ne kadr masrafla eve doncm esimdd gelirken doner al dedi insl artar para
Bayılırım lahana sarmasına afiyet olsun farmasıcim....anneciğim sağolsun bana bir tencere lahana sarması yapmış.... okuldan gelirken onu getirdim yemeğim olduğu için attım dolaba onu da yarın pişiririm hayırlısıyla inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?