BİRİKİMCİ HATUNLAR

bende depresm sırasında tam 12 yasındaydım ve ılk defa adet gormustum
fakat daha sonra adetım hemen kesılmıstı tam 1 sene hıc adet gormemıstım
bızde cok korkmustuk bız ıstanbuldaydık hayatımda deprem fılan bılmıyordum tabı
cocugumunda ogrenmesını ıstemem
uyku sırasında sankı kulagıma zelzele oluyor dıye fısıldamıslardı allahı mhala tuylerım dıken dıken olur
ben ne deprem bılıyorum ne zelzele hıc bıseybır kac hafta parkta yatmıstık
yıkılan ev yoktu ama psıkolojımız cok bozulmustu annem okulada cok uzun zaman gondermemıstı

I izmirliler geçmiş olsun.
@gölcük bi tanıdığım emekli olduktan hemen sonra gezmeye çıkıyor eşiyle bi gece gölcükte konaklıyorlar depremde karı koca vefat etmiş. Deprem doğal afet ama bu kadar ölüme enkaza sebep olan bizleriz.

CuteMom hayırlı olsun sigarayı bırakman

Evet cnm kesinlikle oyle ilk basta muteahitler sonra bizim onlem almamamiz tanidigina cok uzuldum cnm gercekten kotu olmus

Olsun cnm gunde bi birikim bnde hic yok bu aykumbarada bile yok

Sumdu carsiya geciyorum hanumlar kirayi yatiriyim ablam gekene kadr elktrk faturasinida odeyim diorm disarisi sicak evde nedn usudum biraz esiyor disarisi ama usutucek kadr degl terledi yuzum bile otobse bncm otobs bekliom :)

Kizlar faturami yatirdim kirami odedim
bankada bi kadin numarasini bana verdi sagolsun beklemeden yatirdim kirami
simdi kafedeyim ablami bekliyorun 2,5tl meyvesuyuna vercm akalm ne kadr masrafla eve doncm esimdd gelirken doner al dedi insl artar para

Kizlar faturami yatirdim kirami odedim
bankada bi kadin numarasini bana verdi sagolsun beklemeden yatirdim kirami
simdi kafedeyim ablami bekliyorun 2,5tl meyvesuyuna vercm akalm ne kadr masrafla eve doncm esimdd gelirken doner al dedi insl artar para

para gidip gitmesi için demiyorum. ama tavuk alıp haşlayıp sonrada kızartsanız.. hem daha sağlıklı olur...

iyi akşamlar kızlar.
cutemom haydi maşallah,sen de kurtul şu illetten.
delikız bir de sen bıraksan topik temiz hava sahası olacak.:)
ben de mevlüte gittim,ne güzel okuduk,sevdiklerimizin ruhuna bağışladık.
içim ferahladı.kuran böyle bir şey işte.
bizimkilere bir şeyler hazırlayacağım,insan tokken bir şey pişiresi gelmiyor.

Yaaa arkadaslar size bişey danışmak istiyorum benim kızım 4. Sınıfa gidiyor ve yarın SBS olacaklar bunu her ay oluyorlar bir okulun birde başka biryerden geliyor sınav cok korkuyo daha olmadan ağlamaya başlıyor cok üzülüyorum onun için derslerde cok başarılı fakat sınav deyince cocuğa birşey oluyor napıyım rehber öğretmenle de görüştüm o da konuştu kızımla ama eve gelince farklı oluyor napcam şaşırdım?

Merhaba kizlar evimdeyim cok sukur ablama kelepce yerine cok guzel bileklik aldik kelepceler hopp kolundan dustu :) durmadi kolunda oda bileklik bakti cok hos gercekten hem abiye hem gunluk tarznda 14ayar 5gr 680di ama bileklik buyuk geldi kucultturduk 600e dusurttm pazarlik yaptm :)
cok begendi icine sindi
dedim baska kuumcuyuda gideriz diyevama ordaki bileklige hayran kaldi aldk
cafede 5tl(cay,pogaca,meyvesuu)
yol parasi
3tl ekmek
600 bileklik
gercekten o kadr mmutlu oldumki gercekten icine sindi mutlu oldu ablam
gule gule kullansin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…