- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Benim bu ay hiç birikimim yok malesef. Eylül ayının ders ücretlerini alamadık henüz. Alırsak altın alacağım inşallah.@lavin başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ben de üzüldüm valla geride kalanlara
delimideli canım benim çok sevindim senin ve ablanın adına hadi gözünüz aydın..
Ben de biraz önce girdim içeri, kızlar ay sonu yaklaşıyor birikimler ne alemde
Bizim gün bu ay bitti gelecek ay 200'den tekrar başlıyor 1600 gelecek ama 1 mayısta:)
Benim bu ay hiç birikimim yok malesef. Eylül ayının ders ücretlerini alamadık henüz. Alırsak altın alacağım inşallah.
Bu da kesinlikle önemli bir adım.Ekim çıkmadan alırsınız da birikim olur inşallah...
Ben de bu ay pek yapamadım çünkü kurban, harçlık, yol.. vs deyince bir şey kalmadı
ama şöyle bir başarım var geçen ay 885 gelen kredi kartım bu ay sadece 255 gelecek ve hepsi geçmiş aylardan kalan taksitler
ALLAH rahmet eylesinKızlar merhabalar
Dün akşam eşimin dayısının gelini vefat etti. Kadıncağızın hiçbir rahatsızlığı yoktu, haftasonu daha düğündeydik. Kalp krizi geçirmiş ve kısa sürede vefat etmiş. 2 çocuğu kaldı ardında. Okul çıkışı ben de cenaze evindeydim, çok tanımam, ama üzüldüm Allah rahmet eylesin.
Dünyanın ne kadar boş olduğunu bir kez daha anladım.
ben de hiç sevmiyorum emrivakileri,hiç hoş olmuyorselam kızlar. okula emekli müfettiş geldi kitap yazmış onu satıyomuş müdüün ısraıyla hepimiz aldık çok boş bi kitap uyuz oldum
imzamı atarım bunun altına cnm,al benden de o kadarBugun sunu birkez daha anladım hayatımızda ne kadar az insan olursa okadar basın rahat oluyor.Az insan Az yemek Az konuşmak..bol tefekkür bol ibadet huzurun sırrı olsa gerek..
normalde bende almam müdürün tanıdığı müdür alın ve imzalatın dedi odasına çağırıp yok diyemedik arkadaş çok uyuz oldu çöpe attı :)Amin, Allah razı olsun kızlar.
Böyle emrivakileri hiç sevmiyorum. Bizim okula da böyle gelen olmuştu birkaç defa. Hiçbirinde de almadım.
Merhaba kizlar evimdeyim cok sukur ablama kelepce yerine cok guzel bileklik aldik kelepceler hopp kolundan dustu :) durmadi kolunda oda bileklik bakti cok hos gercekten hem abiye hem gunluk tarznda 14ayar 5gr 680di ama bileklik buyuk geldi kucultturduk 600e dusurttm pazarlik yaptm :)
cok begendi icine sindi
dedim baska kuumcuyuda gideriz diyevama ordaki bileklige hayran kaldi aldk
cafede 5tl(cay,pogaca,meyvesuu)
yol parasi
3tl ekmek
600 bileklik
gercekten o kadr mmutlu oldumki gercekten icine sindi mutlu oldu ablam
gule gule kullansin :)
Evet canım cok stres yapıyo özellikle matematikten cok korkuyo birkere anlatıldımı pek anlayamıyor sanıyorum ögretmeni bugun biraz çalıştırmış napsam bilmşyorum özel okula gidiyor acaba tek matematik için ayrı ders mi aldırsam bende yardımcı olamıyorum napıyım karar veremedim sende öğretmesin sence napıyım lütfen bana bir akıl ver su sınav bi geçsin bakalım ne durumda belli olacak.....cnm benim ya,strese oluyordur,sen sık sık rehber öğretmenle görüştür,evde kendinizde minik sınavlar yapabilirsiniz,ben de 4 leri okutuyorum,karnına ağrı girip ağlayan bi öğrencim var benim de
donuk pudra geçmiş olsun,ALLAH korusun hepimizi
hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun
Kızlar merhabalar
Dün akşam eşimin dayısının gelini vefat etti. Kadıncağızın hiçbir rahatsızlığı yoktu, haftasonu daha düğündeydik. Kalp krizi geçirmiş ve kısa sürede vefat etmiş. 2 çocuğu kaldı ardında. Okul çıkışı ben de cenaze evindeydim, çok tanımam, ama üzüldüm Allah rahmet eylesin.
Bu daha iyi.... Daha ne olsun...Günaydın kızlar.. ya bişe diyecem ben hergün kumbaraya para atmıyprum ama her gün parada harcamıyorum :)
Zaten onla rahatlatıyorum kendimide :)Bu daha iyi.... Daha ne olsun...
Basiniz sagolsun,Allah rahmet eylesin ins. Yavrularina cok uzuldumKızlar merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?