BİRİKİMCİ HATUNLAR

Benim bu ay hiç birikimim yok malesef. Eylül ayının ders ücretlerini alamadık henüz. Alırsak altın alacağım inşallah.

Benim bu ay hiç birikimim yok malesef. Eylül ayının ders ücretlerini alamadık henüz. Alırsak altın alacağım inşallah.

Ekim çıkmadan alırsınız da birikim olur inşallah...

Ben de bu ay pek yapamadım çünkü kurban, harçlık, yol.. vs deyince bir şey kalmadı

ama şöyle bir başarım var geçen ay 885 gelen kredi kartım bu ay sadece 255 gelecek ve hepsi geçmiş aylardan kalan taksitler

Bu da kesinlikle önemli bir adım.
Eylül 15 de 4800 tl, Ekim 15 de 3000 tl ödedik karta. Bu ay şu anda 2200 de. Bir depo mazot alırız. 2350 ile kapatırız inşallah bu ayı. Bunun 1000 tl si taksit zaten
Gelecek ay taksit azalıyor. Kartı 2000 tl nin altına çekmek istiyoruz

ALLAH rahmet eylesin

selam kızlar. okula emekli müfettiş geldi kitap yazmış onu satıyomuş müdüün ısraıyla hepimiz aldık çok boş bi kitap uyuz oldum
ben de hiç sevmiyorum emrivakileri,hiç hoş olmuyor
Bugun sunu birkez daha anladım hayatımızda ne kadar az insan olursa okadar basın rahat oluyor.Az insan Az yemek Az konuşmak..bol tefekkür bol ibadet huzurun sırrı olsa gerek..
imzamı atarım bunun altına cnm,al benden de o kadar

bizim de bulaşık maknesi bozuldu,inşallah çok masraf çıkmaz,şu kartlara borcumuzu bi bitirsek,birikime de başlarız inşallah,ALLAH sağlık versin en başta tabi ki de

Amin, Allah razı olsun kızlar.

Böyle emrivakileri hiç sevmiyorum. Bizim okula da böyle gelen olmuştu birkaç defa. Hiçbirinde de almadım.
normalde bende almam müdürün tanıdığı müdür alın ve imzalatın dedi odasına çağırıp yok diyemedik arkadaş çok uyuz oldu çöpe attı :)

Güle güle iyi günlerde kullansın canım....
Evet canım cok stres yapıyo özellikle matematikten cok korkuyo birkere anlatıldımı pek anlayamıyor sanıyorum ögretmeni bugun biraz çalıştırmış napsam bilmşyorum özel okula gidiyor acaba tek matematik için ayrı ders mi aldırsam bende yardımcı olamıyorum napıyım karar veremedim sende öğretmesin sence napıyım lütfen bana bir akıl ver su sınav bi geçsin bakalım ne durumda belli olacak.....

Basınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin....

yesa bnde birikim yok bu sagol cnm sonunda vbu iside hallettik
suefsan katiliyorum sana hayatim ...
Bizde eltimlere caya gidicekyik eltim ust kata amcaya cikmis bizde orda oyurdk cay kestane falan smdi geldik eve guzel gecti

Basiniz sagolsun,Allah rahmet eylesin ins. Yavrularina cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…