suanda sohbetlerden tad alamıyor olmam normalmıamin inşallah. allah sizlere de nasip etsin. nankör olmayayım. aslında bunları öderken hiç zorlanmadık.yedik içtik gezdik tozduk. taki şu son iki aya kadar. bir de sona yaklaştıkça sabırsızlanıyor insan.
sakın içme. o kısır döngüye tekrar girersin. bir kere kafaya bırakmam lazım fikri yerleşince eskisi gibi gönül rahatlığı ile içemiyor insan. benim ocakta 3 yıl bitecek. ve artık hiç aramıyorum bile. bir zamanlar sigara içtiğimi unuttum desem yeridir.
evet normal canım. benim eşim evde isgara içerken bıraktım ben. ve 15 yıl günde bir paket sigara içtim. hatta son zamanlarda bazen 2 pakete çıkıyordum.suanda sohbetlerden tad alamıyor olmam normalmı
yanı esımle oturup bır tane sohbet etmedık bılıyormusun
oda evdeyken sıgara ıcmıyor
ama cok zorluyor seytan hadı ıc herkez uyduu gıt ıc ve banyo ol
ya ben arada aksamları ıcsem ne olurkı
hep bunları dusunuyorum
amam dedıgım gıbı cok denedım yanı 1 hafta ıcmemısken gıbıp ıctıgım cok oldu sonra gerı bırakmakta cok zor
Kızlar merhabalar
Dün akşam eşimin dayısının gelini vefat etti. Kadıncağızın hiçbir rahatsızlığı yoktu, haftasonu daha düğündeydik. Kalp krizi geçirmiş ve kısa sürede vefat etmiş. 2 çocuğu kaldı ardında. Okul çıkışı ben de cenaze evindeydim, çok tanımam, ama üzüldüm Allah rahmet eylesin.
Dünyanın ne kadar boş olduğunu bir kez daha anladım.
Böyle emirvakiler cidden mide bulandırıcı.. Siz sanki parayı sokakta buluyorsunuz.. Eğitim de herkes birey ve özgür iradesi sözü koskoca adamlarda lafta ya pes.. arkadaşın iyi yapmış çöpe atmakla.selam kızlar. okula emekli müfettiş geldi kitap yazmış onu satıyomuş müdüün ısraıyla hepimiz aldık çok boş bi kitap uyuz oldum
Bugun sunu birkez daha anladım hayatımızda ne kadar az insan olursa okadar basın rahat oluyor.Az insan Az yemek Az konuşmak..bol tefekkür bol ibadet huzurun sırrı olsa gerek..
bende haftaiçi almamaya çalışıyorum.çok zor oluyor.çok mecbur kalırsamda çaya davet ediyorum.yapacak bişey yok.olursa da bir iki bekar arkadaşım oluyor onlarla zaten beraber mutfağa girip hallediyoruz..Günaydınlar ,musmutlu günler .. haftanın ortasına geldik şükür ki...
dün beşamel soslu musakkamı yaptım akşama ısıtıp kaşar gezdircem üzerine..yeşilliklerimi doğradım. yine eve gidince bir yağ tuz tamam.. sakızlı muhallebi yaptm hazırdan.. derken mutfaktan çıkmam 23.30 oldu.. spora gitmedim.. gitseydim sanırım 1 de yatardım... bu yüzden h.içi yemekli misafir almak istemiyorum.denemek istediğim ne tarifler var da vakit sıkıntısından duruyorlar defter arasında.
Başınız sağolsun... Geride kalanlara Rabbim sabır versin.
Böyle emirvakiler cidden mide bulandırıcı.. Siz sanki parayı sokakta buluyorsunuz.. Eğitim de herkes birey ve özgür iradesi sözü koskoca adamlarda lafta ya pes.. arkadaşın iyi yapmış çöpe atmakla.
Az insan ÇOK huzurkesinlikle
Diren canım arkandayizzzzzzzzzzzz : Dsuanda hayatımda bırsey kaybolmus acı cekıyor gıbı hıssedıyorum kendımı
gunduz pek koymuyorda
aksamları yanı bır zayıf anıma gelse gıdıcem ıcıcem bır tane
hatta 1 tanede degıl 1 fırt ceksem yetecek gıbı
dırenıyorum cok denedım
gerı donemem , gerı dondukten sonrada bır dahakı denemem arası uzun oldu bısey degılmesı bu ısın sonu yok
ha 1 tane ha 10 tane
kesınlıkle hıc hıc ıcılmemelı dıye dusunuyorum
günaydın kızlr hayırlı sabahlar :) bende bugun kitap almayı düşünüyorum. harcam yapıcam yani
dayımın 2 yaşındaki kızı balkondan düşmüşverilmiş sadakası varmış. çimlere düşmüş 2. kattan. burnu bile kanamamış. nereden geleceği hiç belli olmuyor
DonukPudra elerine sağlık. beşemal sosu çok severim
P PembePaltolu başınız sağolsun canımrabbim çocuklarınız yardımcısı olsun hayatımız kelebek misali bugun var yarın yok.. ama insan oğlu bizler bunu göremiyoruz..
CuteMom bak ben içmiyorum. geçen hafta perşembe bıraktım. o arada 2 tane içtim. ama pazar pazartesi hiç içmedim.
paket yok.. evdeki paketide getirdim iş yerine bıraktım.. evde içmiyeyim diye.. bazen gelio kriz git al bakkaldan diyorum 5dk sonra gidiyor bu istek unutuyorum
kuru fasulye pılav
tursu
bence
calısıyorsan boyle
calısmıyorsan patlıcan musakka fılan
ah nası fenayım@direncute :) bak bende içmiyorumkesin kilo alıcam
Kızlar cuma günü yakın arkadaşlarım eşleriyle yemeğe gelecekler bize.
Örnek mönülerinizi sevinçle beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?