BİRİKİMCİ HATUNLAR

O zaman ben de mesajıma direncute diyerek başlıyorum...

yesa bnde birikim yok bu sagol cnm sonunda vbu iside hallettik
Canım ama yüklü bir şey çıktı aradan daha ne olsun, bir de kurban kestiniz valla bravo bence:)

K kartanem aramıza hoşgeldin, iyi biriktirmişsin iki ayda :) devamı da fazlasıyla gelir inşallah..

asmunikal çok geçmiş olsun neyseki bir şey olmamış

@Papatya çok haklısın kredi kartı bitiriyor zaten maaşı, sizde de güzel bir grafik olmuş aşağıya doğru.. Darısı borçların tamamının bitmesine..

günaydınlar hanımlar. güzel bi gün geçsin.
terbiyesiz ya. sizin işte çok riskli .

en kısa zamanda deneyeceğim :) ellrine sağlık

günaydın kızlr hayırlı sabahlar :) bende bugun kitap almayı düşünüyorum. harcam yapıcam yani
geçmiş olsun kuzucuğa , verilmiş sadakaları varmış asmunikalcim durumları iyi ise bence çocuk için Allah rızası için hayvan kessinler
donukpudracım çok geçmiş olsun sana da
ruyacım geçmiş olsun Allah hepimizi kazadan beladan korusun AMİN
Hoş geldin canım
birikimlerin de hayırlı olsun
nice bol bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle inşaallah

asmunikal geçmiş olsun. iyi bişi olmamaış. sigara işine de sevindim

CuteMom direncute :)

bende arada içiyordum arkadaşlar olunca daha çok. 27 ağustostan beri 3 tane içtim ve bi daha içmeyeceğim inşallah bağımlı değilim ama geçen yıl çok içtim. doktorum uyardı hiç içememem gerekiyor.

selam kızlar. okulda seçim var hiç oturmadım öldüm. şimdi de arkadaşa gidiyoruz okulcak. her .arşamba birinde toplanılıyomuş güzel oluyo :)

ben kumbaraya para atamıyorum artık. atmler uzak nakit kullanmıyorum karrtan geçşryorum her şeyi. limitleri düşürdüm iyi oldu tutuyorum kendimi

günaydınlar hanımlar. güzel bi gün geçsin.

terbiyesiz ya. sizin işte çok riskli .

Gerçekten çok riskli Minerva. Aslında işimi seviyorum ama böyle dengesiz insanlara denk gelince sinirlerim geriliyor ve işe gitmek istemiyorum... Zaten uzun zamandır dönemsel yapıyorum..

ruyacım geçmiş olsun Allah hepimizi kazadan beladan korusun AMİN

Amin inşallah Farmasicim

Kartanem hoşgeldin aramıza.. Birikimlerin bereketli olsun inş..

Kızlar cuma günü yakın arkadaşlarım eşleriyle yemeğe gelecekler bize.

Örnek mönülerinizi sevinçle beklerim

-çorba (tercihen mercimek , tarhana ya da ezogelin )
-et yemeği (sebzeli kuşbaşı , fırında patatesli tavuk pirzola, köfte ve patates kızartması bir tanesi olabilir )
-pirinç pilavı (nohutlu )
-ortaya salata , yoğurt bunların yanına karışık kızartma , barbunya pilaki ,bir börek çeşidinden bir tanesi daha tercih edilebilir .
-tatlı ( revani ,puding ,sütlaç ,kadayıf ya da cevizli kadayıf sarma dondurma ya da kaymaklı sunumla birlikte ,şekerpare vs bir tanesi tercih edilebilir )
- içecekler

öğleden sonra okulum yok

çocukların karınlarını doyurdum gönderdim

bugün aklımdan bir sürü yemek seçeneği geçip dururken buzdolabındaki lahana sarması tenceresini gördüm
hemen ocağa koydum
komposto da yaptım .
kaynana hanım süt ve de biber getirmiş
sütü de kaynattım

akşama menüm şöyle

tavuk suyuna mercimek çorbası
lahana sarması
kuzu incik haşlama

salata
yoğurt
vişne kompostosu
puding - profiterol ( dün eşim de markete uğramış almış gelmiş )

menü de hazırken azıcık dinleneyim bir taraftan da yıkanacak çamaşır varsa atayım makinaya

buarada kızlar cocugum ıcın alısverıs detayı dusundum

sımdı 3 tane esofman altı alayım dıyorum 3 tanede üst kalınca biraz ; 1 takım pijema almayı düşünüyorum.sonracıma bot almayı düşünüyorum. atkı şapka ve eldiven almayı düşünüyorum. buarada 3 alt 3 ust yetmez dıye 1 takım daha yapayım dıyorum.
sonuc olarak ben toplamda
4 esofman altı 4 ust,
1 pijema takımı
1 bot, sapka eldiven atkı
350 tl dıyorum
cokmu dıyorum ne dıyorum ?

20 tl den 4 alt 80 tl
15 tl den de 4 üst 60 tl
1 bot ortalama 100 tl
şapka eldiven atkı 20-30 tl etse en fazla

en fazla 270 tl eder

Harika menü şimdiden afiyet olsun, benimki tarhana çorbası, salata ve kıymalı bamya o kadar :))) eşim rejime girmiş bu benim çok işime geldi açıkçası, işten dönüşte hafif yemekler hazırlıyorum o kadar :) Tatlıyı da kesti çok şükür sadece kızıma muzlu kek yapıyorum çok sevdiği için o da pratik bir şey :)

afiyet olsun canım

menün gayet güzel

20 tl den 4 alt 80 tl
15 tl den de 4 üst 60 tl
1 bot ortalama 100 tl
şapka eldiven atkı 20-30 tl etse en fazla

en fazla 270 tl eder
pijema filanda 30 tl :d 300 oldu
ben üstlerin daha pahalı oldugunu dusunuyorum cunku okula fılan gıdıyor onumuzde kıs sımdı karı var yagmuru var o sebeble azıcık kalınmı alsam dıyorum.
egeye hıc yanı cok nadır pazardan bısıler aldım hıcte hayır gormedım
ama sosyete pazarlarında gap ayzan esofman altları var bılırsınız
acaba onlardan alsam 2 yıkamada elımde parcalanırmı acaba yaw

http://www.lcwaikiki.com/kategori/kiz-cocuk/tisort-body-ve-atlet
bence bir incele

ben üstleri buradan alıyorum çok hesaplı oluyor
bir de pantalonları

pazardan da eşofman altı oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…