- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ben de oğluma lcw ve jokerden alış veriş yapıyorum. özellikle bu sezon joker ürünlerine bayıldım.pijema filanda 30 tl :d 300 oldu
ben üstlerin daha pahalı oldugunu dusunuyorum cunku okula fılan gıdıyor onumuzde kıs sımdı karı var yagmuru var o sebeble azıcık kalınmı alsam dıyorum.
egeye hıc yanı cok nadır pazardan bısıler aldım hıcte hayır gormedım
ama sosyete pazarlarında gap ayzan esofman altları var bılırsınız
acaba onlardan alsam 2 yıkamada elımde parcalanırmı acaba yaw
Lcw 'yi bende tercih ediyorum hem hesaplı hem kaliteli kızımda tepe tepe kullandım, H&M de bakabilirsin orası da gayet uygun oluyor, ben genelde indirimleri bekliyorum markaların, bir sene sonraki kıyafetlerini indirimlerden alıyorum daha hesaplıya geliyor, tabi arada kendimi tutamayıp yeni sezonda da alma gafletinde bulunuyorum :)ben de oğluma lcw ve jokerden alış veriş yapıyorum. özellikle bu sezon joker ürünlerine bayıldım.
farmas, süpersin :)-çorba (tercihen mercimek , tarhana ya da ezogelin )
-et yemeği (sebzeli kuşbaşı , fırında patatesli tavuk pirzola, köfte ve patates kızartması bir tanesi olabilir )
-pirinç pilavı (nohutlu )
-ortaya salata , yoğurt bunların yanına karışık kızartma , barbunya pilaki ,bir börek çeşidinden bir tanesi daha tercih edilebilir .
-tatlı ( revani ,puding ,sütlaç ,kadayıf ya da cevizli kadayıf sarma dondurma ya da kaymaklı sunumla birlikte ,şekerpare vs bir tanesi tercih edilebilir )
- içecekler
hayırlı uğurlu olsun canımAhhh bu arada tüm kayaklarımı birleştirip 1 yarım altın aldım.
Eşim de çeyrek almıştı. 1000 tl de güne verdik.
Önümüzdeki ay son kredi taksidim. Ondan sonra her ay kredi devam ediyormuş gibi o paraya dokunmayacağım.
canım banka promosyonu 83 küsur tl yatırılmış ben 84 tl olarak ayrı bir yere koydum önceki promosyonla 221 tl ettikızlar hepinize tek tek tşk ederim.. ALLAH razı olsun.. rabbim kimseye yaşatmasın
Varyemez abla sizde banka promosyonu varmı? diğer komudaki arkadaşlar varmı promosyon. bize bu ay yatmış. 111 TL
taksitle yatırılıyor.
teşekkür ederim canımfarmas, süpersin :)
geçen ay bende öyle yaptım. bu ikinci ay. kendime okumak için kitap alacaktım onunlamı alsam diye bir gaflete düştüm bilemedimcanım banka promosyonu 83 küsur tl yatırılmış ben 84 tl olarak ayrı bir yere koydum önceki promosyonla 221 tl etti
ben kendime ya da aileme harcamıyorum o parayı ( sonuçta bankanın faiz gelirleriyle elde edilmiş şüpheli bir para vicdanım reddediyor)
önceden okuluma 2 tane yazıcı almıştım ,A4 kağıdı filan almıştım
şimdi de aynı şekilde ya da nasıl denk gelirse ya da bir ihtiyaç sahibine verir geçerim
bence alma tatlı canım sana bu konuda nazım geçeceğini bildiğim kısacası derdimi rahatlıkla anlatabileceğimi hissettiğim için yazıyorumgeçen ay bende öyle yaptım. bu ikinci ay. kendime okumak için kitap alacaktım onunlamı alsam diye bir gaflete düştüm bilemedim
gayet güzel canım kolay gelsin şimdidenMönü önerilerinize teşekkür ederim.
Mönümü şöyle planladım:
Domates Çorbası
Fırında etli sebzeli türlü
Zeytinyağlı Fasulye
Karnabahar kızartması
Patlıcanlı-kırmızı biberli kıymalı börek
Tatlı:Haşhaşlı Revani
önümüz kış fakir bir öğrenciye mont bot al gitsingeçen ay bende öyle yaptım. bu ikinci ay. kendime okumak için kitap alacaktım onunlamı alsam diye bir gaflete düştüm bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?