- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bence alma tatlı canım sana bu konuda nazım geçeceğini bildiğim kısacası derdimi rahatlıkla anlatabileceğimi hissettiğim için yazıyorum
önümüz kış fakir bir öğrenciye mont bot al gitsin
canım ne güzel işte tam da verecek yerin varmış zaten promosyonları vermekle sevap beklentisi içerisinde olmuyoruz sadece başımızdan ne idüğü belirsiz parayı atıyoruz o kadarevet benimde içim rahat etmediği için sana sordum.
amcam vefat etti benim ocakta. onun 4 çocuğu var. gerçi sürekli yapıyoruz yardımlarımızı buda extrem olsun.
saol abla
Kızlar şimdi geldim işten...
Gelirken markete uğradım 39 lira tuttu yol parasıyla birlikte günü 43 lirayla kapattım diyordum ama eve gelince faturaları ödemeyi unuttuğumu farkettimKredi kartından 182.8 tl onlara ödedim şimdi
Akşama yemek için de malzemelerimi hazırladım ;
Fırında patlıcanlı köfte
Makarna
Cacık
Bu arada Menülerinize hayran kaldım kızlar.. Eskiden bende böyle kalabalık menüler yapardım ama şimdi o kadar yemek yapsam eminim ki 1 hfta yeriz.. Eşim akşamları çok yemek yediğinde rahatsız oluyorum diye istemiyor hatta tek çeşit yap yiyelim bitsin diyor mecburen az yapıyorum :)
Buraya yazdiktan sinra biraz istifra ettim biraz rahatkadi midem
menuler bi harika gercekten :)
herkse afiyet olsun
görürsün inşallah papatyacımMerhaba kızlar
Akşama biber dolma ve şehriye çorba var. Farmasi o kadar az kredi kartı borcunu ben görebilir miyim acaba.
Bugün ders ücretimin bşr kısmı yatmış. 553 tl. Ay başında faturalara para kalmamıştı onları ödedim hemen. Bunun kadar Yada biraz daha fazla ders ücretimin de yatmasını bekliyorum. O da bu hafta içinde yarar inşallah.
sonunda yatmış paptya :)Merhaba kızlar
Akşama biber dolma ve şehriye çorba var. Farmasi o kadar az kredi kartı borcunu ben görebilir miyim acaba.
Bugün ders ücretimin bşr kısmı yatmış. 553 tl. Ay başında faturalara para kalmamıştı onları ödedim hemen. Bunun kadar Yada biraz daha fazla ders ücretimin de yatmasını bekliyorum. O da bu hafta içinde yarar inşallah.
Ay çok şükür bu bir kısmı ama faturaları ödedik. Yatacak olanın da bir kısmı harçlık olur. Bir kısmını altın döviz falan alırım.sonunda yatmış paptya :)
güle güle güzel günlerde kullan canıma101e tek kişilik battaniye gelmiş 19 tlye onu aldım
yok canımVaryemez lcw da kapıda ödeme var mı? Biliyomusun,?
Bugün güzel bir gün
Sadece 2 ekmek 1,50
geri kalan 3,50 kumbara
başka harcama yok ne ben de ne eşimde
Kumbaraya 13 lira attım hiç harcamam yok bugünde :)
Amin canım sağolAllah bereket versin kızlarr
çok teşekkür ederim. Ne güzel Perşembe bitiyor. Acaba bende mi gitmesemcuma okula.iyi aksamlar kizlar.papatya ucretin hayirli olsun,yegeni dusen arkadas kimdi hatirlamiyorum cok gecmis olsun Allah korumus,yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.bu gun hic para harcamadim.kumbarama 12 tl attim.yarin ogleye kadar dersim var,cuma da boshaftasonu benim icin yarin basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?