BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aynen oyle pudracim son dakika haberlerindn yok hic haberm ne oldu kurtarildimi axaba digerleri ?

Herkese iyiakşamlar...
Benim kuzumla kuzumun babası uyuyor. Bende size takılayım dedim.
Çok şükür oğlum da bugün iyi.
Bizde de hamsi ve salata vardı.
Bugün gezip tozanların sefası olsun diyorum. Evdekilerde benim gibi dinlenmiştir umarım :)

Şu maden işçilerine bende çok üzüldüm. Allah yakınlarına sabır versin. Nasıl bi ülke olduk biz böyle ya....
Diyarbakır da bir astsubay eşiyle alışveriş yaparken vurulmuş. Yoğun bakımda imiş.
Tesadüfen yaşıyoruz bu ülkede...

Yok canim.hala ayni...
Taner adli sevgili bakanin!! Madencilerle konusmasini izledim az once sadece yazik diyorum.. bir de utanmadan kamera onu show ve dayilanma yapmiuorlar mi...
Ne bu millet ders aldi ve devlet !
Sanki bize müstehak gibi. Soma da faciadan sonra şuan ki parti kazandı.
Antep'te suriyeliler yüzünden vatandaşlar işsizlikten kırılıyor ama seçim anketinde yine başta ki parti birinci parti.
Karaman'da da yine yeniden bu parti seçilecek.
Evet böyle bir acıdan sonra siyaset ne kadar doğru bilmiyorum ama belki de en doğrusu .
Çünkü sormadan sonra bile madenlerde yaşam odasını mecbur kılmayan yine bu hükümet.
Show devam ediyor benim halkım ağzını açmış izliyor.
Kendimize verdiğimiz değerdir bu!!

Ülkemiz çok farklı yerlere dogru gidiyor Allah sonumuzu hayr etsin.

darksea bende o yuzden sinirliyim ya...
Daha ne yasamak gerekiyor acaba dankkkkkk diye etmesi icin bilmiyorum...

Sinirim bozuldu aksam aksam..
Kardesimle gorusuk bugun telde... okulda 29 Ekim toreni elektrik yok diye iptal edilmis. Boyle sacmalik mi var ya.. istiklal marsini okumak icin elektrige mi ihtiyac var !

Allah yardimcmz olsun ne diyim
bende utopyayi izliom sindiden reyting olsun diye kvgalar basladi bile

Lavincim baş ağrıların psikolojik olabilir mi hiç psikolog veya psikiyatriste gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…