BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aciklama yapilmadi ama umut yok diyorlardi. 18 iscimizi daha kaybettik...

Ilk kez hayvanat bahcesine goturduk biz bugun. Her gordugune "ge ge ge" dedi. Cok hizli buyuyorlar.

Ne guzel diyetmis canim o, afiyet olsun.
Kesinlikle vefat ettiler. Bu kadar zaman orada sağ salmaları imkansız. Çok üzülüyorum ben. Ama yapacak birşey yok.
Kendi çapımda kilo vermeye çalışıyorum.

Varyemez sen LC den alışveriş yapıyorsun ya çocuklara. Ben de şimdi biraz inceledim. Mağazaya göre daha ucuz. Kalitesi nasıl pek. Hoş zaten bu marka çok kaliteli değil ama yine de mağaza ile farklı mı? Bşr de iade ediliyor mı?

merhaba papatyacım kalitesi aynı
iade de var

selam kızlar. mavide indirim vardı. şal vs şeyler aldık arkadaşlarla. yemek vs derken iyi harcadım ama değdi keyifli bi akşamdı
Günaydın bayanlar
Pazartesi gibi ama Perşembe .... Çok değişik ve çok güzel.
Güle güle kullan canım

Günaydın bayanlar
Pazartesi gibi ama Perşembe .... Çok değişik ve çok güzel.
Güle güle kullan canım
bende acayip sendrom yaptı papatya. hiç işe gidesim yok bugün. sıkıntılı işlerim var ve gerginim off

bende acayip sendrom yaptı papatya. hiç işe gidesim yok bugün. sıkıntılı işlerim var ve gerginim off
2 gün sonra tatil. Öyle düşün. Benim de bugün işim çok. Taaaa Temmuz'da yazmaya başladığım ama yarım bırakmak zorunda kaldığım bir işim vardı. Ona devam edeceğim Yada yeniden başlayacağım. Yeniden başlamam sanırım daha mantıklı.
Sana da kolay gelsin.

sağol canım. kazasız belasız halledersem çok mutlu olacağım. yeniden bşla daha kolay yol alırsın yarımı bitirmek daha zorlayı. kolay gelsin

sağol canım. kazasız belasız halledersem çok mutlu olacağım. yeniden bşla daha kolay yol alırsın yarımı bitirmek daha zorlayı. kolay gelsin
Aslında ben de aynı şeyi düşünüyorum. Yarımı bitirmek yeniden yazmaktan daha zor geliyor nkonsantrasyon kalmadı çünkü
Hadi bakalım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…