- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
P PembePaltolu güle güle kullansın eşin.
Çok geçmiş olsun. Inşallah geçer bir an önce baş ağrım.
Oğlumla dışarıya çıkmanın bedeli 27, 5 tl. ama manevi hazzı paha biçilmez.
17 tl yemek 2 tl otobüs
8,5 tl mandalina ve üzüm. Cüzdanımdaki bozukluklarda kumbaraya gidecek
Teşekkür ederimmmGecmis olsun lavincim esinde mutlu olmus ne guzel :)
Gecmis olsun lavin?? Sanirim senin migren ataklarin cok sik oluyor? Hangi ilaclari verdi dr?
Tekrar muayeneye mi gitsen?
Benim bu aralar hafifledi gibi.. en son oldugumda 3 gun yataktan cikamamistim resmen gozum bisi gormuyordu.. Allah kimseye vermesin cok zor..
Esin de iyi gunlerde kullansin telefonunu..
İnşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.lavin geçmiş olsun cnm eşinde güle güle kullansın hediyesini
papatya ne güzel bir gün geçirmişsiniz bende kızımı sağlığıyla kucağıma alıp birlikte vakit geçirmek için sabırsızlanıyorum
Evet gerçekten onunla sohbet etmek yürümek nir şeyler yemek çok güzel. Bir ödev kitap problemimiz var. Onu çözemedik.lavin cok gecmis olsun,papatya ben de kizim buyusun beraber gezelim istiyorum bir an onceeminim cok guzel bir duygudur.yeni gelen arkadaslar hosgeldoniz
Günaydın kızlar
Haftanın ortası tatil. Amanın pek tuhaf oldu.
Şu size geçenlerde bahsettiğim akraba mesaj atmış. Bugün için dışarıda buluşalım Yada ben size geleyim diye. Işim var dedim. Ay günah girdim biliyorum ama hiç çekemicem. Dışarıda bütün hesabı ben ödeyeceğim çok zenginim ya. Bir de dışarıda yemek yediğimiz zaman çorbasından tatlısına herşeyi yer. Evde de çekemicem şimdi.
Kötü mü yapmışım kızlar ya. Şimdi de huzursuz oldum.
Yaşımdan mıdır nedir artık eskisi kadar insanlarla görüşmek istemiyorum. Evimde oturayım spor yapayım ibadet eseyim kitap okuyayım çocuğumla olayım. Bana ve hayatıma faydası olmayan insanı yanımda görmek zamanımı sokaklarda boş boş dolaşarak geçirmek istemiyorum
Yaşlanıyor muyum ne?????
canım benim iyiki sizler de varsınızVaryemez canım çok teşekkür ederim değerli yorumların için Iyi ki varsın...
cvp yazacaktım papatyacım ama içimdekilerin hepsini farmasicim yazmışGünaydın kızlar
Haftanın ortası tatil. Amanın pek tuhaf oldu.
Şu size geçenlerde bahsettiğim akraba mesaj atmış. Bugün için dışarıda buluşalım Yada ben size geleyim diye. Işim var dedim. Ay günah girdim biliyorum ama hiç çekemicem. Dışarıda bütün hesabı ben ödeyeceğim çok zenginim ya. Bir de dışarıda yemek yediğimiz zaman çorbasından tatlısına herşeyi yer. Evde de çekemicem şimdi.
Kötü mü yapmışım kızlar ya. Şimdi de huzursuz oldum.
Yaşımdan mıdır nedir artık eskisi kadar insanlarla görüşmek istemiyorum. Evimde oturayım spor yapayım ibadet eseyim kitap okuyayım çocuğumla olayım. Bana ve hayatıma faydası olmayan insanı yanımda görmek zamanımı sokaklarda boş boş dolaşarak geçirmek istemiyorum
Yaşlanıyor muyum ne?????
çok geçmiş olsun cnmSelam kızlar
Dün eşime hediyesini verdim. Pek bir sevindi, mutlu oldu ama durup durup 'Ama aşkım bu pahalı bir hediye' deyip durdu.
'Sus hediyenin lafını etme' diye diye susturdum ben de
Baş ağrım tarif edilemez boyutta, sanki başımın etrafında bir kemer var, biri onu sıkıyor gibi. Kayınvalidemlere de yarın gelirim dedim ama hala kötüyüm. Şöyle 1-2 saatliğine gideceğim.
O değil de pazar günü eşimin kuzeninin nişanı var, bu kafayla ben ordan acile çıkarım ancak herhalde.
Ben iki yıldır doktora gitmiyorum pudracım.
Neden dersen, hiçbir ilaç ağrımı kesmiyor. Biliyorum ki ben migren değilim, bendeki daha farklı bir ağrı ama doktorlar da bulamıyor. Keşke migren olsaydım bi ilacım olurdu derken buluyorum kendimi.
Her gittiği doktor 'Ağrının cinsi belli değil, vucudunun tepkisine göre tedavi olman gerek. Al bu ilacı 3 hafta kullan, geçmezse yenisi, yine geçmezse yine yenisi.'
Her şekilde birkaç hafta sonra ya da 1-2 ay sonra ağrı geçiyor, resmen içtiğim ilaçlar, olduğum iğneler boşuna. Vazgeçtim ben de doktora gitmekten.
10 günden az süren atağım olmuyor. Okul sezonu 10 aysa toplasan 4 ay ben ağrı çekiyorumdur herhalde. Rapor da almıyorum böyle yaşıyorum işte.
lavin geçmiş olsun cnm eşinde güle güle kullansın hediyesini
papatya ne güzel bir gün geçirmişsiniz bende kızımı sağlığıyla kucağıma alıp birlikte vakit geçirmek için sabırsızlanıyorum
Sağol canım. Onunla sohbet etmek kadar güSel başka birşey yok benim için. Aslında bugün dışarı çıkmayacaksın ama o yürüyelim diyince attık kendimizi sokağa
selam kızlar bende aranıza yenı katıldım gıbı bısey. :) Benım para bırıktırme seruvenım eylülde basladı her ay 100 tl attım ve 20 5 10 artık elıme ne kadar gectıyse o ay ıcerısınde yıne attım kumbaraya. aylık olarak attıklarıma bakarsanız 200 tl falan var kumbrada. ıkı ayrı kumbara yaptım ben evde vardı bi tanesi bozukparalar ıcın acılabılen, diğeride kğt paralar ıcın şimdiye kadar aksatmadan 2 ay boyunca 100 tl attım kumbaraya. Diğerlerınede bozuklukları attım zaten.. Ben dıslerımı yaptırmak ıcın para bırıktırmek ıstıyodum yaklasık rahat 5000 tl lazım nısana kadar ama bu ımkansız gıbı gozukuyorben yınede elımden gelenı yapmaya calısıcam. Bu asgarı ucretlerle cok zor gecınmek ya cok zor ya yınede sukurler olsun bınlerce kez rabbıme. rabbım hıc olmayanlarada versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?