BİRİKİMCİ HATUNLAR

Valla canım maşallah size. Masraf falan bahane insan böyle güzel bir gün geçirince her şey unutuluyor.

Gecmis olsun lavin?? Sanirim senin migren ataklarin cok sik oluyor? Hangi ilaclari verdi dr?
Tekrar muayeneye mi gitsen?
Benim bu aralar hafifledi gibi.. en son oldugumda 3 gun yataktan cikamamistim resmen gozum bisi gormuyordu.. Allah kimseye vermesin cok zor..
Esin de iyi gunlerde kullansin telefonunu..

Ben iki yıldır doktora gitmiyorum pudracım.
Neden dersen, hiçbir ilaç ağrımı kesmiyor. Biliyorum ki ben migren değilim, bendeki daha farklı bir ağrı ama doktorlar da bulamıyor. Keşke migren olsaydım bi ilacım olurdu derken buluyorum kendimi.

Her gittiği doktor 'Ağrının cinsi belli değil, vucudunun tepkisine göre tedavi olman gerek. Al bu ilacı 3 hafta kullan, geçmezse yenisi, yine geçmezse yine yenisi.'

Her şekilde birkaç hafta sonra ya da 1-2 ay sonra ağrı geçiyor, resmen içtiğim ilaçlar, olduğum iğneler boşuna. Vazgeçtim ben de doktora gitmekten.

10 günden az süren atağım olmuyor. Okul sezonu 10 aysa toplasan 4 ay ben ağrı çekiyorumdur herhalde. Rapor da almıyorum böyle yaşıyorum işte.

Allah yardimcin olsun .. Nedeni bulunabilse keske.. haklisin denek gibi ilac kullanmak da kotu...
Umarim bir sekilde duzelir ve kurtulursun.

P PembePaltolu çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda geçer baş ağtın. Nette izlemiştim böyle geçmeyen Yada çok ızdırap veren bir baş ağrısı varmış. O tür birşey olabilir mi acaba

merhaba bayanlar.cunhuriyet bayramimiz kutlu olsun.Rabbim ulkemize huzur mutluluk ve birlik beraberlik versin ins. ben de sabahtan beri yatak odami duzrnliyorum.gardrop cok zaman akdi.gereksiz herseyi attim.iyi oldu ,bakunca icim aciliyor aksam arkafasima davetliyim,kizim ve annemle oraya gidicez ins. birikim adina birsey yapamiyorum malesef ins gelecek aya

İnşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

lavin cok gecmis olsun,papatya ben de kizim buyusun beraber gezelim istiyorum bir an once eminim cok guzel bir duygudur.yeni gelen arkadaslar hosgeldoniz
Evet gerçekten onunla sohbet etmek yürümek nir şeyler yemek çok güzel. Bir ödev kitap problemimiz var. Onu çözemedik.
Rabbşm kızına ömür versin inşallah
Bugün Varyemez hiç uğraması değil mi kızlar

merhaba canım ortada yalan bir şey yok faruk beşer bir gün bir örnek vermişti diyelim ki kişi arabada ve de telefon çaldı lakin görüşmek istemiyor kişi ile ama arabayı da parketmiş
kişi arabadayım dediğinde karşı taraftaki ne anlar trafikte olduğunu müsait olmadığını vs vs yani kısacası kişi kendince nasıl yorumlarsa

senin durum o hesap işim var demişsin
bu iş ister yemek yapmak olur ister gezme tozma , ibadet kitap okuma vs vs bitmiş olay
kişi nasıl yorumlarsa yorumlasın hayatının en ince ayrıntısına kadar kimseye hesap vermek açıklama yapmak zorunda değilsin
önemli olan kırıcı olmadan başından savmak

selam kızlar bende aranıza yenı katıldım gıbı bısey. :) Benım para bırıktırme seruvenım eylülde basladı her ay 100 tl attım ve 20 5 10 artık elıme ne kadar gectıyse o ay ıcerısınde yıne attım kumbaraya. aylık olarak attıklarıma bakarsanız 200 tl falan var kumbrada. ıkı ayrı kumbara yaptım ben evde vardı bi tanesi bozukparalar ıcın acılabılen, diğeride kğt paralar ıcın şimdiye kadar aksatmadan 2 ay boyunca 100 tl attım kumbaraya. Diğerlerınede bozuklukları attım zaten.. Ben dıslerımı yaptırmak ıcın para bırıktırmek ıstıyodum yaklasık rahat 5000 tl lazım nısana kadar ama bu ımkansız gıbı gozukuyor ben yınede elımden gelenı yapmaya calısıcam. Bu asgarı ucretlerle cok zor gecınmek ya cok zor ya yınede sukurler olsun bınlerce kez rabbıme. rabbım hıc olmayanlarada versın

zytn_lmn nerelerde acaba ne zamandır yok

cvp yazacaktım papatyacım ama içimdekilerin hepsini farmasicim yazmış
en iyisini yapmışsın
çok geçmiş olsun cnm
merhaba kızlar
ben de sabah törene gittim,öğleden sonra eşimin arkadaşı ailesiyle kalıyor,yemeğe davet ettiler
ancak eve gelebildik

Cok gecmis olsun canim. Her rahatsizlik kotu ama bas agrisi hayat kalitesini cok dusuruyor. Insallah seni rahatlatacak bir tedavi bulursun.

Saglikla kucagina alirsin insallah canim, az kalmis

Sağol canım. Onunla sohbet etmek kadar güSel başka birşey yok benim için. Aslında bugün dışarı çıkmayacaksın ama o yürüyelim diyince attık kendimizi sokağa

Ne guzel bir gun gecirmissiniz. Benim yaramazim da buyusun de biz de gezelim&eglenelim

Nasil konusacak cok merak ediyorum

Hos geldin canim. Amin, rabbim bereketlendirsin insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…