- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
hiç yaşla ilgisi yok papatya ya da ben de yaşlandım. sadece görüşmek istedklermle görüşüyorum diğer insanlarla arama mesafe koyuyorum çıkmıyorum. hem maddi hemen manen kayıptaysan kendinşş düşünmelisin. bizim genel sorunumuz hayır diyememek. ben diyorum yakınlarım bozulmaz artık mesela. evde kalmak istiyorum ve özel işlerim var. buna küsecek tavır alacak insanın zaten hayatımda yeri yok.
paptya birde evde işin var bu da doğru olmuş ibadet kitap okumak spor yapmak gayette iş. oyum alıcı işler :) yalan değil yani
Canim vaktiyle disarida dolasmaktan ve tv izlemekten zevk aliyordun, artik almiyorsun. Gecmise hic kayip olarak bakma. Her tecrube insana baska birsey ogretir. Dedigim gibi simdi tercihlerin baska. Zamanla arkadas tercihlerin de degisecek. Hayatin bir parcasi bu degisimler
Bence gayet iyi yapiyorsun gereksiz insanlarla bos yere zamanini harcama belirttigin gibi daha kaliteli zaman harciyorsun
Canım aslında vicdan yapmıyorum da yalan söylediğim için günaha girdim. Onun için rahatsız oldum. Eşimde çok görüşmek istemiyor.Gunaydin kizlar cumhuriyet bauramimiz kutlu olsun
papatyacim sende beni gordum bnde birime hayir dediysem kesinlille vicdan yapardm yaparimda ama ii yapmissin cnm uzulme
canım yalan değil ki işim var demişsin sonuçta ibadet etmek spor yapmakta senin işlerin . ben özel işim var deyip geçiyorum. çok fazla da insanların hesap sormasına irdelemsine izin vermemk gerekiyor. hafta içi tatilin var git takıl ruhunu dinlendirCanım aslında vicdan yapmıyorum da yalan söylediğim için günaha girdim. Onun için rahatsız oldum. Eşimde çok görüşmek istemiyor.
Ben de aynen öyle yapıyorum. Aslında evde spor yapacaktım oğlum yürütelim dedi. 35 dk yürüdük. Parka geldik şimdi o oynuyor. Ben de kitap okuyacağım birazcanım yalan değil ki işim var demişsin sonuçta ibadet etmek spor yapmakta senin işlerin . ben özel işim var deyip geçiyorum. çok fazla da insanların hesap sormasına irdelemsine izin vermemk gerekiyor. hafta içi tatilin var git takıl ruhunu dinlendir
Sağol canım. Onunla sohbet etmek kadar güSel başka birşey yok benim için. Aslında bugün dışarı çıkmayacaksın ama o yürüyelim diyince attık kendimizi sokağaM maviduvar1 ne guzel vakit geciriyorsun oglunla ohh keyifler gicir :)olsun herzaman
Gerçekten bugüne dek değmeyecek insanlara harcadığım vakitlere üzülüyorum. Kazıklı voyvodo gibi ortalıkta dolaşmamın bana kazandırdığı şey bu galiba.Tünaydınlar herkese
Papatya ,en güzelini yapmışsın .. Bende aynısını yapardım.. Önceden bende üzülürdüm artık düşünmüyorum boşa gidecek günüm olacağına o kişiyle bir iş yapmasam evde yatsam dahi üzülmem.. İnsan istese zaten koşa koşa evet der gider..
Bende işyerindeyim. eşim evde
bir de watsons indirime girmiş. 31 ekime dek hemen o rimelden almam lazım.çok şanslıyım. stok yapayım bari.
Bence de çok iui yaptı. Şimdi de birşeyler yeriz. Açıkmış çünkü. Sonra da yürüyerek pazara gidip oradan eve gideriz inşallahM maviduvar1 iyi yapmis oglun canim :) bol keyifler
en güzeli hem oğlunla güzel vakit geçiriyorsun ohh :)Ben de aynen öyle yapıyorum. Aslında evde spor yapacaktım oğlum yürütelim dedi. 35 dk yürüdük. Parka geldik şimdi o oynuyor. Ben de kitap okuyacağım biraz
Gerçekten bugüne dek değmeyecek insanlara harcadığım vakitlere üzülüyorum. Kazıklı voyvodo gibi ortalıkta dolaşmamın bana kazandırdığı şey bu galiba.
Ben de stok yapmıştım o rimeli. Markası falan tanınmış değil ama ilginç bir şekilde çok memnun kaldım. Fiyatı da uygundu hatırladığım kadarıyla
Ben o mağazalara girince kendimi kaybediyorum. Elimden geldiğince az almaya çalışıyorum.evet 15 tl civarı sanırım.. ki indirimle daha da uyguna gelir...
rimmel markasının ojelerinden de çok memnunum ben...
gitmişken hepsini inceleyeyim kate moss rujlarını da övüyorlar..
akşam iş çıkışı giderim.. kendime limit koyayım da şimdiden aşmayayım fuzuliye girmesin.
canım burger aşığı biri olarak engelleneemez o istek :)Ben o mağazalara girince kendimi kaybediyorum. Elimden geldiğince az almaya çalışıyorum.
Ojesini hiç denemedim ben. Bi gittiğimde bakayım bende.
Oğlumla burger King'd girdik. O kadar yalvardım. Başka yerde yiyelim diye. Neyse o Hamburger ben de salata yedim. 17 tl verdim.
Ben de pek sevmiyorum. Ama oğlum istedi diye girdim mecburen. Salata yedim artık.canım burger aşığı biri olarak engelleneemez o istek :)
Mutlaka dene.. fircasi o kadar iyi ki bir kerede super suruluyor..Ben o mağazalara girince kendimi kaybediyorum. Elimden geldiğince az almaya çalışıyorum.
Ojesini hiç denemedim ben. Bi gittiğimde bakayım bende.
Oğlumla burger King'd girdik. O kadar yalvardım. Başka yerde yiyelim diye. Neyse o Hamburger ben de salata yedim. 17 tl verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?