gene yanlış:))))kızımlar yazdığım için yazımın kusuruna bakmayın..teşbihler yazcama teşbih yazmışım:)
Merhaba hanimlar cok sukur ilk basta ayakkabi bulmakta sorun ciksada simdu buldm cok sukur :) hemde uygun fiyata 50tl cok raht deri kampanyali ayakkabi tek kalmis bidr cok guzel ilk basta bulamadim cok snrim bozuldu moralim bozuktu carsiya gecince buldum cok suur rahatm :)
annmde yemege kaliyoruz gece gecicz
optum hepinizi
Güle güle kullan canım:) ne tesadüf ben de ayakkabı aldım bugün:)
güle güle kullanın kızlar
güle güle kullanın kızlar
güvenmiyorum deme ben kimseyi böyle bir sorumlulukla bırakmak istemiyorum de... bencede öyle zaten şahsen ben kimseyi böyle bir sorumluluğa davet edemem ve olmamda kibarca söyleŞimdi dicek aileme güvenmiyo musun diye. Güvenmiyorum da diyemem ki
evleniyo musun kalemero. hayırlı olsun setinmerhaba kızlar antepteydim haftasonu baya bir para harcadım ordan olsun gezdim stres attım baya... ama şöyle bir şey oldu gezdiğimiz bir fuarda altın takı tasarımı yapan bir firma vardı fuar dolayısıyla ffiyatları baya düşürdürmüşlerdi 52 gr 18 ayar bir seti 3.150 tl ye aldım :) çok mutlu oldum normal fiyatı 5.000 tl civarıydı bunu saklayacağım düğünüm olduğunda annemler takarlar düğünümde inşallah
merhaba canm inşallah olacak bu yaza :) düşünüyoruz konuşuyoruz yavaş yavaşevleniyo musun kalemero. hayırlı olsun setin
30 yaş üstüne bi ara geliyordun seni hatırlıyorum düzeldi mi sıkıntılarınız hadi hayırlısı bakalım.merhaba canm inşallah olacak bu yaza :) düşünüyoruz konuşuyoruz yavaş yavaş
evet geliyordum canım çok şükür düzeldi ama bir sürü sorun yaşandı ve bitti bazı zorluklardan geçmeyince insan birbirinin değerini anlamıyor ne yazık ki... saol canm30 yaş üstüne bi ara geliyordun seni hatırlıyorum düzeldi mi sıkıntılarınız hadi hayırlısı bakalım.
sevindm senin adına inşallah hayırlısı olur :)evet geliyordum canım çok şükür düzeldi ama bir sürü sorun yaşandı ve bitti bazı zorluklardan geçmeyince insan birbirinin değerini anlamıyor ne yazık ki... saol canm
merhaba kızlar antepteydim haftasonu baya bir para harcadım ordan olsun gezdim stres attım baya... ama şöyle bir şey oldu gezdiğimiz bir fuarda altın takı tasarımı yapan bir firma vardı fuar dolayısıyla ffiyatları baya düşürdürmüşlerdi 52 gr 18 ayar bir seti 3.150 tl ye aldım :) çok mutlu oldum normal fiyatı 5.000 tl civarıydı bunu saklayacağım düğünüm olduğunda annemler takarlar düğünümde inşallah
merhaba kızlar antepteydim haftasonu baya bir para harcadım ordan olsun gezdim stres attım baya... ama şöyle bir şey oldu gezdiğimiz bir fuarda altın takı tasarımı yapan bir firma vardı fuar dolayısıyla ffiyatları baya düşürdürmüşlerdi 52 gr 18 ayar bir seti 3.150 tl ye aldım :) çok mutlu oldum normal fiyatı 5.000 tl civarıydı bunu saklayacağım düğünüm olduğunda annemler takarlar düğünümde inşallah
doğru söylüyorsunda diğerinide takamayacağım bunları kullanmak üzere alıyorum birikim için aldığım başka Allah bunları sattırmaz inşallah birde çok uyguna aldım zaten 2.el kuyumcuya satış fiyatı neredeyseniye 18 ayar alıyorsun sattığında değeri baya düşer
teşekkürler canım :) hepimizin allah hakkında hayırlısını versinsevindm senin adına inşallah hayırlısı olur :)
saol canım baya geçti şükür :)krisopraz geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar
krisopraz çok geçmiş olsun. Kızlar yazmışlar zaten. Bitki çayı, çorba, bol terleme belki faydalı olur... evet çorba baya faydalı oldu :) şuan çok daha iyiyim :)
Evde herkes uyumakta. Ben de hemen kahvaltıyı hazırlayayım. Bu aralar evde negatif bir elektrik var. NaZar mı değdi bize bilmiyorum. Kahvaltıdan sonra birşeyler okumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?