BİRİKİMCİ HATUNLAR

hayırlı aksamlar hatunlar..soyle yazılanları kısaca okudum..nazarla ilgili peygamberimiz sas den tavsiye edilen bizzat felak ve nass suresidir...bol bol Ayetel kursi ve felak nas okunmalı...birde kalem suresi 51 eyet okunur..Yahudilerden bir topluluk nerdeyse peygamberimize nazarlarıyla zarar vercekti ..bu ayette ona karsıdır...bol bol okuyun...naçizane bir şey söylemek istiyorum hiçbir duayı sukadar okuyun bu kadar okuyun diye sayıya indirgemek pek doğru değil..100 defa okuyunca kabul olcakta 101 okuyunca olmayacakmı..kalpleri bilen Allahtır...sayıya şifreye gerek yok...bol bol okuyun...namzalarda cektigimiz teşbihler ve namazın sonunda cektigimiz teşbihlerin sayısı dışında hiçbir duanın sayısı adedi yoktur...isteğiniz kadar araştıra bilir diyanetin sitesindende sorabilrisiniz...hayırlı aksamlar hepinize.

kızımlar yazdığım için yazımın kusuruna bakmayın..teşbihler yazcama teşbih yazmışım:)

Güle güle kullan canım:) ne tesadüf ben de ayakkabı aldım bugün:)

güle güle kullanın kızlar

merhaba kızlar antepteydim haftasonu baya bir para harcadım ordan olsun gezdim stres attım baya... ama şöyle bir şey oldu gezdiğimiz bir fuarda altın takı tasarımı yapan bir firma vardı fuar dolayısıyla ffiyatları baya düşürdürmüşlerdi 52 gr 18 ayar bir seti 3.150 tl ye aldım :) çok mutlu oldum normal fiyatı 5.000 tl civarıydı bunu saklayacağım düğünüm olduğunda annemler takarlar düğünümde inşallah

evleniyo musun kalemero. hayırlı olsun setin

30 yaş üstüne bi ara geliyordun seni hatırlıyorum düzeldi mi sıkıntılarınız hadi hayırlısı bakalım.
evet geliyordum canım çok şükür düzeldi ama bir sürü sorun yaşandı ve bitti bazı zorluklardan geçmeyince insan birbirinin değerini anlamıyor ne yazık ki... saol canm

evet geliyordum canım çok şükür düzeldi ama bir sürü sorun yaşandı ve bitti bazı zorluklardan geçmeyince insan birbirinin değerini anlamıyor ne yazık ki... saol canm
sevindm senin adına inşallah hayırlısı olur :)

niye 18 ayar alıyorsun sattığında değeri baya düşer

doğru söylüyorsunda diğerinide takamayacağım bunları kullanmak üzere alıyorum birikim için aldığım başka Allah bunları sattırmaz inşallah birde çok uyguna aldım zaten 2.el kuyumcuya satış fiyatı neredeyse

krisopraz geçmiş olsun canım
saol canım baya geçti şükür :)

krisopraz cok gecmis olsun. Bol acili corba ic (tarhana olabilir), bitki cayi ic&yat dinlen. Bu hastalik ilacla 7 gun ilacsiz 1 haftada gecer. doktor da bitki çayı önerdi aslında alıcaktım ama papatya yoktu ıhlamur filan içemiyorum diye almadım . bütün gün uyudum resmen . şuan çok daha iyiyim şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…