- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Keşke ben de düğün zamanı azıcık akıllı olsaydım. Şimdi eşim de ben de çok pişmanız. Kv ve kp eşimin öz dedesinin düğün için onlara verdiği 4000 tl ( 14 yıl önce) parayı yediler. Gelinliğimi, ayakkabımı bşz aldık elimle. Salonda yenilen içilemin parasını ödedik. Üstüne 25 adet çeyrek altını kv çatır çatır aldı elimizden. Biz mobilya taksiciye başbaşa kalıverdik.
Şimdi size bi sorum var siz benden yaşca büyük olduğunuz için cevaplarınız benim için çok önemli. Benim nişanlım güne girdiğimi biliyo. Bana dedi ki ocakta o parayı abimlere verelim onlar çok sıkışıklar. Biz ev alırken onlar bize verir dedi. Bende o zaman bişe demedim. Sonra bi konudan ters düştüler ve abisi de nişanımıza bile gelmedi. Bugünde dedi ki o paraya bilezik alalım düğünde takarız zengin görünür dedi. Bende dedim ki niye zengin görünsün diye dedi. bilezik alayım ki onun yerine ben gram altın alırım satılırken kaybım olmaz sonrada dedim. Benim paramla bana bilezik alıp onu da bana hediye takacak beyefendi. Daha öncede dedi ki altınları yanımızda getirmeyelim annemlere bırakalım dedi. Ben onada bişe demedim sustum sadece. Ama bırakmayada pek niyetim yok. Ne demeliyim sizce. Yani bugünkü lafından sonrada iyice düşünmeye başladım.
Ona karar verdim zaten konusu açılınca konuşacam tekrarValla mesajları şaşkınla okuyorum. Eşim altınların 1 tanesine bile dokunmadı altın hesabı açıp attım içine.. Ki altın hesabım vardı zaten onun
üzerine koydum hiç de demedi ortak hesap olsun mu diye...
Ama bugün bir şeye lazım olsun benim param demem asla ikimizin parası tabii ki de
Math bence de gram altın al koy kenara kime neden gösteriş yapmak ister ki anlamam. Altınları da atın yine altın hesabına kimsede durmasın zaten Allah korusun bu devirde evde altın saklanmaz.
Ona karar verdim zaten konusu açılınca konuşacam tekrar
İnşallah canım:)En mantıklısı math:) Şimdiden bol kazançlar:) düşükten altın alıp yüksekten bozdurmak dileğiyle...
Merhaba hanimlar cok sukur ilk basta ayakkabi bulmakta sorun ciksada simdu buldm cok sukur :) hemde uygun fiyata 50tl cok raht deri kampanyali ayakkabi tek kalmis bidr cok guzel ilk basta bulamadim cok snrim bozuldu moralim bozuktu carsiya gecince buldum cok suur rahatm :)
annmde yemege kaliyoruz gece gecicz
optum hepinizi
Sende gule gule kullan cnm o zamn benm ayak zor ya 42-3numara oluyor bana anca tarakli ve buyuk ayakGüle güle kullan canım:) ne tesadüf ben de ayakkabı aldım bugün:)
Güle güle kullan canım:) ne tesadüf ben de ayakkabı aldım bugün:)
güle güle kullanın hanımlarMerhaba hanimlar cok sukur ilk basta ayakkabi bulmakta sorun ciksada simdu buldm cok sukur :) hemde uygun fiyata 50tl cok raht deri kampanyali ayakkabi tek kalmis bidr cok guzel ilk basta bulamadim cok snrim bozuldu moralim bozuktu carsiya gecince buldum cok suur rahatm :)
annmde yemege kaliyoruz gece gecicz
optum hepinizi
Cok sagol cnm daha guzelleri senin d tum isteyen birikimci hatunlarin olsun :)güle güle kullanın hanımlar
Sagol cnm daha guzelleri sizlerin olsungüle güle kullanın kızlar benim de bot almam lazım. ayakkabı sorunu yaşıyorum özellikle babet ve klasik topuklu bulamıyorum yazın acı çekiyorum resmen :)
inşallah cnm iyilerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?