BİRİKİMCİ HATUNLAR

Valla mesajları şaşkınla okuyorum. Eşim altınların 1 tanesine bile dokunmadı altın hesabı açıp attım içine.. Ki altın hesabım vardı zaten onun
üzerine koydum hiç de demedi ortak hesap olsun mu diye...
Ama bugün bir şeye lazım olsun benim param demem asla ikimizin parası tabii ki de

Math bence de gram altın al koy kenara kime neden gösteriş yapmak ister ki anlamam. Altınları da atın yine altın hesabına kimsede durmasın zaten Allah korusun bu devirde evde altın saklanmaz.

Ona karar verdim zaten konusu açılınca konuşacam tekrar

Merhaba hanimlar cok sukur ilk basta ayakkabi bulmakta sorun ciksada simdu buldm cok sukur :) hemde uygun fiyata 50tl cok raht deri kampanyali ayakkabi tek kalmis bidr cok guzel ilk basta bulamadim cok snrim bozuldu moralim bozuktu carsiya gecince buldum cok suur rahatm :)
annmde yemege kaliyoruz gece gecicz
optum hepinizi

Güle güle kullan canım:) ne tesadüf ben de ayakkabı aldım bugün:)

Güle güle kullan canım:) ne tesadüf ben de ayakkabı aldım bugün:)
güle güle kullanın hanımlar

güle güle kullanın kızlar benim de bot almam lazım. ayakkabı sorunu yaşıyorum özellikle babet ve klasik topuklu bulamıyorum yazın acı çekiyorum resmen :)

Merhabalar
Öğleden sonra ailecek dışarı çıktık biraz. Eve gelir gelmez de mutfağa attım kendimi. Yemeğimizi yedik çok şükür. Namaz, kştap, banyo yarına hazırlık derken yağma vakti gelir. Belki fırsat bulursam spor yaparım biraz
delimideli @yesa01 güle güle kullanın ayakkabılarınızı
Benim de elektrik faturam geldi bugün. 97 tl. Bayramda çok kalabalıktı evim. Onun etkisi sanırım.

Kizlar annemlerden ciktik esimin amcasina gecicrz bayadir gecmemistik yemektn sonra aklima geldi gecmedik bayadir gecelim diye simdi otobusteyiz
guzel gun oldu bnm ve bizim icin :)

bugün 3lira 25kuruş gitti kumbaraya:) banada 99 lira gelmiş termosifondan sanırım

merhaba kızlar
bugün eşim işletmeye gitmedi biz de o zaman çocukları alıp hem alışverişe hem de çocukları gezdirmeye gidelim dedim ve il merkezine gittik

alvinadan bir kap bir de kaban aldım 2 tane de eşarp
bir de bot aldım ( ihtiyacım yoktu ama rengi modeli hoşuma gitti nasılsa giyilir değişiklik olsun diye aldım )

böylelikle bugün bütün aldıklarıma 553 tl verdim

pişman mıyım kesinlikle hayır hepsi de gerekliydi

eşime ;
yemek ve de çerezler için toplamda 155 -160 tl para verdirdim bu durum pek hoşuna gitmedi zira evde yatacaktı gün boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…